- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz
Trk.Adam87 #88599 üzenetére
köszi, megláttam róla egy videót, hogy a kijelző mennyire pixeles a lenovo-n és
egyből kukáztam is ezt az ötletet..
pont nézegettem is, hogy inkább a realme legyenvan ennek valami más száma?
mert egy tesztet se találok róla ez alapján RMP2103 -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Hege1234 #88598 üzenetére
Szerintem érdemesebb +15ezer Ft-ot hozzátéve a Realme Pad 4 GB Ram, 64 GB változatát választani, ami mindenben kenterbe veri a Lenovo-t, szebb FullHD+/WUXGA+ kijelző, minőségibb hangszórók (4 db hangszóró), a Helio G80 CPU pedig legalább 2x olyan erős, mint a P22, még komolyabb 3D játékokra is alkalmas, ha nem is maximum grafikán.
[link]
Még +10ezer Ft-ért pedig itt van ennek a 6 GB Ramos, 128 GB tárhelyű változata:
[link] -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
a topik összefoglalóba lévő lenovo-ba is szó van erről a MediaTek P22T-ről, de
szürkézve lett, nem ajánlott már?amúgy gagyibb play store-os játékokra lenne használva
másra nem használná..LENOVO TAB M10 HD (2nd gen) 4GB 10,1" 64GB WiFi (ZA6W0009BG)
70000ft
hasonló árban lenne ami ajánlottabb?köszi, előre is!
-
Yszapos
tag
Sziasztok! Androidos tabletnél hogy lehet megoldani azt, hogy ha lezárom a kijelzőt a háttérben ugyanúgy fusson pl. egy játék vagy bármilyen program?
-
AtHoS
nagyúr
Valamit nagyon rosszul csináltál [Mi Pad 4 4/64GB] mert ott van az
-
-
cfu
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam, de még vacillálok.Gyereknek szeretnék tabletet, még sosem volt.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8", 10-11" vagy nagyobb?
úgy értelmezem, a 8 lenne jó a kis kezekbe.Jól értem?■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?Ahhoz, hogy mesét nézzen, én netezzek kell valamit telepíteni? Jobban járok a használttal? Nincs kifogásom a használt ellen sem, ha tuti megbízható (de ha az újat be tudom izzítani, inkább új)
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Lehet külföld,kb 1 hetet tudok rá várni.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? filmnézés, böngészés
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? 40-60 között. Inkább kevesebb, de ha emiatt csak 3 évre szól, akkor a több.
Powerbankot is tudtok ajánlani? Ami pl a 7 órás utat bírja?
Ezeket olvastam nálatok, de a 3 közül se tudnék dönteni:Teclast M40 Unisoc T618 , Blackview Tab 6 Unisoc T3, Blackview Tab 10 MT
Ezek jók nekem?
Köszi!!!! -
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #88585 üzenetére
Értem, köszönöm!! Ehhez majd kell egy kis idő, egy szabad nap, áttanulmányozni, kikísérletezni.(régen élveztem az ilyet, de ma már inkább csak használnám...) Azt gondoltam, a tudomány mai állása szerint (amikor birkavesével már földrengést előznek meg) már megoldották ezt a kérdést, segédprogram, trükközés, átverés nélkül is. Bekapcsolom és megy. Mint egy lámpa. De lehet a bill lelkében nem is magyar, csak fesés? Vagy valami beállítást én néztem be?
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #88584 üzenetére
Nem tudom. Nekem az EKH Pro használata a természetes. Ha lehet, akkor én hanyagolom a gyári megoldásokat és saját szoftvercsomagot használok. Így, ha veszek egy új droidot, akkor nem kell kiismernem. Egyébként a Playes leírásában ott van a LINK a tutorialokhoz. Rögtön az elsőben ír erről a figyelmeztetésről.
Egyébként az EKH egy olyan virtuális billentyűzet, aminek nincs megjelenő felülete. Így veri át a rendszert (mert különben a keychars, keylayout fájlokban kéne átírni a társításokat (hexadecimális rendszerben), ami rootot igényel). A használatához ki kell jelölni virtuális billentyűzetként és a rendszerben beállítani, hogy fizikai billentyűzet használatakor is jelenjen meg a virtuális billentyűzet. -
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #88583 üzenetére
Nem tudom, lehet, de elég ijesztően hangzott. Mindent megjegyezhet, beleértve a bankkártyadatokat is. Nem túl bíztató. De nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy az android egy ilyen triviális problémát nem tud lekezelni, mint a magyar kiosztású billentyűzet kezelése. Mindkettő samsung.
De van olyan billentyű ami kompatibilis alapból? Kibontom, bekapcsolom és azt tudja, amire ki lett találva? -
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
adott egy Galaxy Tab Active2 magyar androiddal, magyar billentyűkosztással és hozzá egy magyar kiosztású BT bilentyűzet samsung VG-KBD1500
A gond, hogy egyetlen magyar karakter sem működik.Az external keyboard helper ad egy összegyűjt minden beírt adatot, beleértve a bakkártyaadatokat is, és erre előre figyelmeztet is, tehát inntől a tablet kuka, ad kettő nem csinál semmit
Tudtok ajánlani olyan magyar kiosztású bt billentyűzetet, ami magyar nyelvű androiddal magyar karaktereket használ? Vagy ez egy extrém elképzelés? Vagy a hardvereim megértek a szelektív hulladékgyűjtőre kisebb darabokban?
-
cidalain
veterán
Itt azt írják, hogy a ph cikkben is említett firmware egyenlőre csak a német, és hongkongi régiókódos tabetekre jött ki.
Ezen felül amit hirtelen gugliztam taivan, panama, vietnam. Szóval magyar régiókódos A12 még nem jelent meg, és a németen kívül semmilyen más EU-s sem. Szóval a ph cikk félrevezető. Nincs még, de lesz. Valamikor. -
cidalain
veterán
válasz
Technoman #88578 üzenetére
A Samu szerint előbb-utóbb az összes régiós megkapja a frissítést.
Megkeresed a modellkódot a dobozon, vagy a Beállítások menüben ahol a táblagép alapvető infói vannak. Valami ilyesmit kell keresni, a 225 utáni részből lehet megállapítani, hogy milyen régiós. Abban a Google fog segíteni.
SM-T225NZAAEUH -
Technoman
őstag
Sziasztok!
Van egy Samu Tab A7 Lite-om (SM-T225) A napokban az európai változatra kijött a 12-es droid, de az enyém valahogy nem akar frissülni.
Hol tudom megnézni, hogy magyar változatom van? (a laptopszalon.hu-n vettem)
thx -
törölt tag
Sziasztok!
Végül úgy döntöttem 60 ig felmegyek árba.
[link] igy ezt vettem meg. Szerintetek jó választás.
Tudom nincs google de azt lehet pótolni.
-
Dr.NX
Topikgazda
Röhej, hogy a Samsung nem bír csinálni egy normális HU billentyűzetet a tabletjeihez, touchpaddel vagy anélkül.
Az Apple-nél van több opció is, a Magic Keyboard nagyon tetszik, touchpades és ügyesen állítható, az ára mondjuk iszonyat.
De mindennél jobb a Teclast M16-hoz a billentyűzetes tok, ami mágnesesen csatlakozik egy porton, nem kell tölteni, van touchpad is és kb. 10 ezer Ft volt vagy tán még annyi sem.
Ami meg harmadik gyártó touchpades billentyűzete, az mind USB dongle-s, így eleve kiesik.
Opció lehet még kínai billentyűzetes tok, az mind Bluetooth-os, van touchpad és háttérvilágítás, viszonylag olcsó is, de azt matricázni kell. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
babcehh #88572 üzenetére
Ezeket nézegettem a saját tabletemhez:
Microsoft Bluetooth HU (QSZ-00025) teljes méretű, 2 db AAA elem
Microsoft Designer Compact HU (21Y-00025) kompakt, gombelemes, de már nem kapható
RAPOO E9700M közepes méretű, USB-n újratölthető Li-ion akku
Apple Magic Keyboard HU kompakt, lightning porton újratölthető Li-ion akku, drága
Ewent EW3162 HU kompakt, 2 db AAA elem, nincs í betű, olcsó -
-
Sziasztok!
Adott egy Samsung tab S8+, szeretnék hozzá vásárolni BT billentyűzetet, amely HU kiosztással rendelkezik, mit javasoltok?
Illetve van lehetőség egeret is venni hozzá? Képes a tablet egyszerre billentyűzetre, egérre és akár fejhallgatóra is kapcsolódni avagy mennyi a maximum?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Beni2360
félisten
válasz
pècsimunkás #88569 üzenetére
Én is vettem egy 10"-t de nem tudtam egy kézben tartani, nehéz volt, stb. El is adtam azonnal és vettem ismételten egy 8" tabot.
73 vagyok. Lenovo M8 volt, most egy HUAWEI M5 8" van. Bőven elég. -
cidalain
veterán
válasz
pècsimunkás #88565 üzenetére
Szerintem 8" ideális kézben tartós böngészéshez. Nem olyan nehéz mint a 10", könnyen átéred gépeléskor két hüvelykujjal (miközben tartod)
-
h.g.f
csendes tag
Sziasztok! Ismertek vajon Samsung Galaxy A8-hoz (vagy úgy általában androidos tablethez) illő bluetooth billentyűzetet, ami magyar kiosztású? Milyet ajánlanátok?
(Bocs, ha nem ez a topic; nem találtam tabletkiegészítős topicot.)
-
pècsimunkás
addikt
Lehet veszek egy ilyet èdesapámnak.
Unokahúgimnak nagyon bejött a K Pad, úgyhogy lehet apám meg kap egy ilyen tabletet, aztán jobb ezen böngèsznie napközben mint telefonon.
Oxigéneznie kell sok-sok órát, ès gondoltam rá, hogy veszek neki egy tabletet.
Böngészés jobb egy 8 collos tableten, mint a 6,5 -es telefonon, vagy a 10,4- es tableten. Nem? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
#38464487 #88563 üzenetére
Inkább vegyél egy ilyet cseh raktárból:
Alldocube Smile 1 Unisoc T310 Quad Core 3GB RAM 32GB ROM 4G LTE 8" Inch 1280x800 4000mAh Android 11 208*127*9.3mm 320g - 40 ezer Ft -
törölt tag
sziasztok!
max 40 ezerért keresek új tabletet
ezt néztem ki lenovo tab m8
vagy lenovo tablet m7 33 ért
szerintetek ér plusz 7 ezret a lenovo m8 as tablet ?
-
Yszapos
tag
Hi
Ha aliról veszek egy teclast p20hd tabot és valami baja van már kicsomagoláskor akkor hogy működik a gariztatás? Vagy ha hibás szoftveresen?
-
BudaH
csendes tag
Sziasztok,
Új tabletet vásárolnék maximum 100 ezer forintig. Leginkább filmezésre lenne használva. Tudnátok ajánlani egy tutit? -
trinda
friss újonc
Helo
Ez a táblagép ennyiért jó vásár? Videóra, netezésre kell csak és kisebb játékokra.
[link] -
bostone
addikt
válasz
golyós #88539 üzenetére
Mindkettő jó választás lehet, attól is függ mennyire kell felöltöztetni a táblát.
Az iPad 9 korszerű beltartalommal ellátott gép, hagyományos köntösben.
A tollat külön kell ugyan megvásárolni, de ezt kiválthatja egy utángyártott típus is, ha nem rajzolás a fő cél.
Az adattároló picit szűkreszabott, bár külső adattároló megoldhatja a problémát.
Lighting csatlakozó is bővítheti a negatívumok listáját.
iPadOS rendszer. Ez lehet előny, lehet hátrány.Tab S6 lite hardveresen lényegesen gyengébb szerkezet.
A toll jár a tábla mellé, (ez a vételáron is érződik).
Bővíthető memória.A Samsung és az Apple folyamatosan fejlesztik az üzletágat, folyamatosan jelen vannak. Érződik a terméken, hogy foglalkoztak vele a mérnökök.
Ki kell próbálni, melyik esik jobban kézre, ez nem működik másképp.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Lányom kezdi az egyetemet és beszereznénk egy tabletet jegyzetelésre ami Spen-t is kezel.
2 opció van
iPad (9. generáció)
SKU
MK2K3HC/A
vagy
Samsung galaxy Tab S6 lite 2022
Szerintetek melyik jobb választás, Apple nem volt a családban még.
Annyit tudok, hogy az ipad-hez külön kell megvenni a tollat. -
-
®abstract®
őstag
válasz
Trk.Adam87 #88536 üzenetére
fuu,ez nagyon bitang tablet
33 cm képátló. annyi van vele,hogy nincs benne gps.
-
Trk.Adam87
aktív tag
A Lenovo Yoga TAB13 is ajánlott szerintem ezen az árszinten, Snapdragon 870 proci, 8 GB Ram, LTPS kijelző (hasonló, mint az IPS, csak alacsonyabb fogyasztással), 10000 mah akksi, 13"os kijelző, 3 év garancia: [link]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beladon #88534 üzenetére
300 pénzből Samsungot lenne érdemes venni, a 11" szerintem még kicsi is táblázatozni.
Hardveraprón most van jó pár bontatlan Samsung S8 plus
(12,4"), de lehet hogy egy S7 FE is elég (150 körül), én ezekből válogatnék. -
Beladon
aktív tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
10 elég■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Munk:pro excel■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
300 -
Beladon
aktív tag
Sziasztok.
Profi Excel felhasználásra keresek tabletet. Előre is köszönöm a tippeket. -
Dr.NX
Topikgazda
Láttátok, hogy a Lenovo-nak jött egy új modellje?
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen)
Notebookcheck review
Alza.hu 103 ezer Ft
Százasért drága, de ha lemegy 80 körülre, szerintem ajánható lesz. -
Beni2360
félisten
válasz
Somatom #88525 üzenetére
Na ja van egy VHS lejátszóm és 2 banános doboz TK-s kazettám, felszamasnal kaptam őket ajándékba.
De gondolom SD-hez is kell min widevine L3-s opció.
Nekem L1-s van megse használom ki. -
noaa
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy új tabletet:
- max keret 60k
- 10 colos kijelező
- felhasználás: pdf doksik, e-book olvasás, word, excel, power point, stream nézés, netflix, hbo max
- ha lehet akkor magyarországi beszertés, de ha tudtok EU raktáras kínai webshopot, akkor az is szóba jöhet.
- hardver: nem nagyon vagyok képbe, de pár évig azért legyen használhatóKöszi előre is a segíséget!
-
cidalain
veterán
válasz
andronymus #88520 üzenetére
Nincsmit.
Ugye olvastad itt körülöttünk, hogy a kuponnal 100 alatt megvehető a P613? -
sisi22
aktív tag
Azt nem csak a szakértők értik szerintem, hogy x tablet 1074 pontot ér el n mérésben, míg y tablet 1456-ot.
Anno PC-k es laptopok eseteben volt, hogy egyik kutyure kihoztak 1050-et, egy masikra 1120-at, az egyik celeronos volt, a masik dual core-os, azonnal ott volt az eles hatar a felhasznalasi korlatra, mig a pontszam szerint egykutya volt.Előbb az volt a bajod, hogy túl egyszerűek a tesztek.
Osszemossak a kulonbozo dolgokat, PC-hez hasonlo kellene, kulon ertekelni, aki csak webezik vagy filmeket nez, vagy jatszik rajta.
En nem jatszok, kulonosen nem 3d lovoldozos jatekokat, de ugy tunik, a tesztet csinalok csak abban erdekeltek.
Talan egy eve az volt az indok a nagyobb RAM mellett, hogy azon lehet Hd minosegu filmeket nezni, azt gyanitom, hogy a 4GB mellett a 3d jatekok miatt van szukseg, de ha igaz az, hogy a bongeszo cache betelik webezesnel 3GB eseteben, akkor passz.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Dreadloord #88515 üzenetére
Mik a kuponkódok?
-
Dreadloord
senior tag
Samsung.hu-n a kuponkóddal most 99e forint az S6lite (2022), és van is raktáron, ennyiért ajándék ebben az árkategóriában, ha esetleg valaki ilyen árban gondolkozik tableten.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
sisi22 #88512 üzenetére
Azt nem csak a szakértők értik szerintem, hogy x tablet 1074 pontot ér el n mérésben, míg y tablet 1456-ot.
Ha nem érted, olvasd el a metodikát vagy olvass több tesztet, össze fog állni a kép.
Előbb az volt a bajod, hogy túl egyszerűek a tesztek.RAM: sima böngészésnél is kevés tud lenni a 3 GB RAM, ami miatt újra kell töltenie az oldalt lapváltáskor.
Ez vérmérséklet kérdése, hogy ki mennyire tolerálja. -
sisi22
aktív tag
-
bostone
addikt
válasz
sisi22 #88509 üzenetére
Véleményem szerint a benchmark tesztek mutatói nem reprezentálnak teljes képet egy műszaki termék tényleges felhasználási élményéről. Népszerű az Antutu, vagy a Geekbench, de annyi van, mint kolbászból a kerítés csak ki kell választani, hogy számodra mely számok szimpatikusak.
(A Samsung például csúnyán visszafogta a fejlett/korszerű chipset-tel ellátott termékei teljesítményét, ennek ellenére teszteken jól szerepelt. Nem egyedi esetről beszélünk, a Huawei vagy a One+ is gyakorolta ezt a eljárást.)Az, hogy egy kijelző, milyen minőséget szolgáltat nem teljesen szubjektív fogalom, ezt leginkább személyesen érdemes szemügyre venni, mert az igény egyénenként eltérhet.
Működési sebességet befolyásolja a ram mérete/típusa, a tároló típusa, a kijelző felbontása és a képfrissítési ráta.
Az sd processzorok esetében számokkal jelzik a kategóriát. Csúcs-8XX, közép-7XX, alsó-6XX. Az idő múlásával az értékek eltolódhatnak. Tehát egy friss 7XX-es proci teljesítménye elérheti egy régebbi 8XX teljesítményét.
A több ram az alkalmazás váltások vagy alkalmazások egyidejű használatakor fontos.
Az erős processzor 3D-s játékok esetében jöhet jól, vagy specifikus alkalmazásoknál (videovágás stb.).Egy 1080p-s film lejátszása nem erőforrásigényes feladat. Streaming szolgáltatás esetén fontos, hogy a készülék widevine L1-es támogatást élvezzen, különben a tartalmakat csak alacsonyabb felbontáson teszi elérhetővé az alkalmazás.
-
sisi22
aktív tag
Milyen tesztprogram van android tabletre, amivel objektiven lehet latni, hogy sebessegben es egyebekben mit tud?
Furcsa, hogy weben az osszes teszt csak levegobe beszeleses szemelyes velemeny, hogy szerintuk milyen szep a kep, meg milyen jo lapos, vagy mennyire emlekezteti oket valamilyen masik termekre (amit, ugye, rajtuk kivul senki se ert, mert nem volt a kezukben).
Vagy csak omlengenek, hogy micsoda szep szine meg felbontasa van, es meg tobbfele szinben is kaphato - tisztara dedos szint.Jo lenne vegre latni, hogy a gyakorlatban pl. miert van allitolag egy eles hatar mar a 3GB es 4GB RAM kozott, illetve ez csak nagyfelbontasu online videoknal ervenyes, vagy mas hasznalatot is erint.
-
phrenetiX
tag
Köszi! Lehet, hogy a Teclast lesz a befutó, mert a BMAX-ra nem igazán találtam alin tokot, pedig az fontos lenne, mert egyetemre is lesz hurcolva jegyzetelni + munkába és egyéb helyekre is. A Teclasthoz meg van EU raktárról tok.
A vásárlás valamikor augusztus közepén lesz esedékes.
-
-
phrenetiX
tag
Sziasztok
Anyagilag mennyi az a határ amitől már érdemes lehet megvenni egy táblagépet? Minél olcsóbban szeretnék normálisan használható gépet, ami azt jelenti, hogy 4/64 alá nem szívesen mennék. Átvizslattam a hazai termékkínálatot és arra jutottam, hogy ez a két tablet lenne, amit megvennék.
Strong 10” Full HD IPS kijelző, 4GB/64GB, Android 10, Dual SIM, LTE, Wi-Fi tablet
Huawei Matepad T10 Tablet, 10,1" Kijelző, 4GB/64GB Wi-FiVisszaolvasva a hozzászólásokat szétnéztem banggoodon is és ezen a gépen akadt meg a szemem:
BMAX MaxPad I10 UNISOC T610 Octa Core 4GB RAM 64GB ROM 4G LTE 10.1
Ez nagyjából ugyanazokkal a paraméterekkel bír, mint a felső kettő csak jóval olcsóbban.
Kicsivel többért még ez is beleférhet az árba, kérdés megéri azt a pár ezer felárat?
Teclast M40 UNISOC T618 6 GB RAM 128 GB ROM 4G LTE 10.1Más egyéb javaslat esetleg? Banggoodon kívül melyik külföldi oldalon érdemes még szétnézni?
-
bostone
addikt
válasz
Jimbo75 #88500 üzenetére
Xiaomi pad:
+ fejlettebb cpu/gpu, szebb/részletgazdag kijelző, nagyobb akku, gyorsabb töltés, 120 fps
- drágább, nem bővíthető adattároló, tollat külön kell megvásárolniSamsung S6 lite:
+ olcsóbb, toll és a vele járó szolgáltatások, Samsung szolgáltatások, hosszú távú támogatás, friss android verzió, igényes szervízháttér
- “alulméretezett” hardverelemek, kérdéses kategória besorolás, Samsungos árazásAmire kereket szerelünk, azt el tudjuk gurítani, tehát valószínűleg bármilyen androidos terméket vásárolsz az így vagy úgy de működni fog.
A szerencsésebb műszaki üzletekben kipróbálható mindkét példány. Néhány perc is elég eldönteni, melyik a szimpatikusabb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest