- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubber1
kezdő
Urak, segítsetek. Adott egy vadi új N-One NPad Pro tablet, Widevine L1 security level és a Netflix mégsem akarja elfogadni, pedig a chipset is támogatott, ott van a listájukban Unisoc T616.
Az L1 check is rendben lefutott (DRM Info):
ennek ellenére pedig a Netflix ezt dobja :
Netflix online chat tragédia, velük semmire nem mentem.
Szerintetek lehet bármit tenni?illetve tudtok ajánlani olyan tabletet itthoni boltból ami 100%-osan tudja HD minőségben (L1) a Netflix, Disney+ és HBO Max streamelést, lejátszást, letöltést?
Ez a tablet a Disney+ és HBO Max appoknál sem letöltést, sem lejátszást nem tud: hibával leáll.Mi most a legjobb vétel tabletben itthon, mely tudja az L1-et? 4GB,6GB rammal?
Lenovo P11 Plus mennyire ajánlott? Itt látom legjobb áron....
Köszönöm ! -
hubber1
kezdő
válasz Somatom #90099 üzenetére
Ez bőven felette amit rászánnék.
6GB verzióban a Xiaomi Pad 5 jó lehet? Használ valaki Netflix / HBO Max / Disney+ ?
Úgy olvasom a global version támogatja az L1-et. Kérdés itthon milyen verziót árulnak, Global? -
hubber1
kezdő
válasz Rigormortiis #90103 üzenetére
Épp a Netflix miatt érdekel, mert van itt a kézben olyan tablet ami DRM Info szerint is L1 - de Netflix továbbra is L3-nak érzékeli. Honnan lehetek biztos benne, hogy vinni fogja az L1-et ha itthon venném?
Más is mást ír : "A mi pad 5 rendelkezik L1 tanúsítvánnyal, itthon global rommal forgalmazzák. Hazai forrásból, az árkategória ajánlott tablete."Épp a Netflix miatt lenne nagyon fontos. [link] Kérdés náluk mi, melyik van?
-
hubber1
kezdő
válasz this is life #90102 üzenetére
Én is így gondoltam, de látod Rigormortiis meg azt írja , hogy ne vegyek rá mérget menni fog a Netflix L1 tanúsítvánnyal HD-ben. (1080p)
Na most akkor hogyan tovább?
Ezt néztem ki, kérdés itt mit árulnak [link]
Átvételkor nem kezdhetek el ott telepítgetni meg "Netflixezni".... -
hubber1
kezdő
válasz Rigormortiis #90106 üzenetére
Értem, közben láttam a korábbi bejegyzésedet. Hát elég "Twin Peaks" ez az L3-ra visszaugrás... Hmm.
Melyik ez a "nem sokkal többért" Snapi 870 Lenovo? Adsz egy linket hozzá, kérlek?
Köszönöm -
hubber1
kezdő
válasz this is life #90108 üzenetére
Nagyon a Xiaomi Pad 5 felé hajlok, ár-értékben úgy nézem elég bajnok.
Van itt a kezemben Widevine L1-es kínai tablet, még a DRM Info szerint is az, de a Netflix csak L3-ban hajlandó kezelni. (SD)
Ez az Aliexpresses cucc lutri lenne, árban tényleg jó, de mi van ha megjön (plusz nem törik össze útközben) és mégsem L1?
Lásd az eladó leírását :
"Xiaoxin Pad Pro 2022 11.2-inch Main Features
Please note.
*Xiaoxin Pad Pro 2022 6G+128G is the Global version. The system name is Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen).cpu is MediaTek Kompanio 1300T,the system does not support Netflix software. The system version is already up to date and system updates are not supported""Kicsit" nehezebb lenne érvényesíteni az igényt, mint pld SmartShop vásárláskor.
Használ más is Xiaomi Pad 5-öt? Mik a tapasztalatok Netflix L1 terén?
[ Szerkesztve ]
-
hubber1
kezdő
válasz Rigormortiis #90111 üzenetére
Megrendeltem már a Xiaomi Pad 5-öt, noha úgy gondolom még simán lemondható. (átutalásos, nem kártyás vásárlás)
Akkor a diffi a két gép között, tényleg? OLED vs 120hz IPS?
Úgy nézem itt van a legjobb deal rá. Ahogy látom ram is 8GB vs 6GB.
És akkor ez 100% Widevine L1, stabilan - nem ugrál vissza L3-ra?
Használ itt valaki ilyen Lenovo P11 Pro 2nd gen-t? (Netflix, HBO Max, Disney+)Köszönöm
-
hubber1
kezdő
válasz Optika01 #90115 üzenetére
Köszönöm, nekem az egyáltalán nem fontos. (újjlenyomat)
Te hol vetted? Én most emag-on látom legjobb áron. : LENOVO Tab P11Pro 2nd Gen (TB132FU) Ez a TB132FU van Neked is?borbar : köszi az infót. Hol, kitől vetted, tudsz adni egy linket? Melyik modell, típus van?
Úgy láttam abból is van pár fajta, féle.... -
hubber1
kezdő
válasz borbar #90117 üzenetére
Köszi. Azt a másik eladót én is megtaláltam, de ez érdekes - láttad?
"Please note.
*Xiaoxin Pad Pro 2022 6G+128G is the Global version. The system name is Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen).cpu is MediaTek Kompanio 1300T,the system does not support Netflix software. The system version is already up to date and system updates are not supported" -
hubber1
kezdő
válasz hubber1 #90178 üzenetére
Megvan tegnap óta az emag-tól a P11 Plus 2nd Gen
Adtak hozzá egy ajándék Voda sim kártyát, de a kártya tartó nem SIM-es.
Én semhogy nem tudom berakni a SIM-et és a tableten tárcsázó sincsen.
"SIM foglalat nélkül"
Az Emag ezt írja a leírásban. Minek adnak hozzá SIM kártyát ha nincsen SIM lehetőség benne? -
-
hubber1
kezdő
Többször volt szó Lenovo (Xiaoxin) tablet Ali-s beszerzését illetően.
Most láttam, hogy 3 féle modell (6GB verziók) akcióban vannak és EU-ból jön, nem pedig Kína-HongKong. Én pont ezért végül itthon vettem meg, mert nem akartam tengerentúli beszerzést. Ezek pedig EU webáruházas akciók. -
hubber1
kezdő
Urak, tudom kicsit OFF de segítsetek : autós háttámlavédőből mi az amiben elfér egy Lenovo P11 Pro (Gen 2) tablet kényelmesen tokban? Nézegettem párat, de vagy nincsen a tablet "ablaknak" méret megadva, vagy picinek tűnik.
Elsőre ezt néztem ki, de szerintem kicsi ekkora tablethez....
Van aki használ ilyen ülésvédőt, rendszerezőt amibe betehető tablet hosszú utazáshoz?
-
hubber1
kezdő
válasz beach head #90389 üzenetére
Jók all Alldocube tabletek nagyon. Én már vagy 4 félét használtam, megelégedéssel.
(korábban voltak a családban Teclast-ok is.)
Nekünk beváltak az Alldocube termékek, 3 éve azokat vesszük család+baráti körben. -
hubber1
kezdő
válasz beach head #90392 üzenetére
Ha Alldocube, inkább vedd a Geekbuyingról. Korrektebb mint a BG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest