- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
kory24 #90587 üzenetére
Igen. A 4K30Hz vs. 4K60Hz az tulképp HDMI 1.4 vs. HDMI 2.0
1080 -as megjelenítőnél nincs jelentősége.
Mivel nem 16:9 -es az arány, ezért vágás nélkül biztos, hogy "gyászkeretes" lesz a kép a tévén. Az én Samumé is az, ha síma képernyőtükrözést használok DeX helyett. A DeX egy külön, 16:9 -ben leképezett felület. -
Somatom
veterán
válasz
kory24 #90585 üzenetére
Igen, de nem ajánlom. Jobb egy olyan adapter, ami tápot is tud adni közben. Nekem egy Baseus 9-1 van, de van ilyenből szimplább/olcsóbb. A lényeg, hogy tudja közben tölteni a tabot.
-
válasz
kory24 #90567 üzenetére
Én nagyon kellemesen csalódtam ebben a snapdragon 750g-ben. Mondjuk ez a proci csak a Lenovo P11 5G-ben van, ha jól tudom. A többi P11 modellben nem ez van.
Na megnéztem, a P11 plusben Mediatek Helio G90T van, a pro-ban meg snapi 730G. Természetesen most az első generációs Lenovo P11-ekről beszélek...
-
válasz
kory24 #90007 üzenetére
Szerintem nézz át ebbe a topikba [android alkalmazások topik], hátha tudnak használható ötletet adni.
Első körben egy alaphelyzetbe állítást nyomnék, majd apránként laknám be , frissíteném az alkalmazásokat, hogy kiderüljön mi szívja az energiát.
Ha van benne sim kártya annak is a körmére néznék nem e túl régi darab...stb
A 30% irtózatosan magas fogyasztás, nagyjából terhelés alatt kellene annyit ennie, nem alvó és repülőgép üzemmódban . -
válasz
kory24 #90005 üzenetére
Érdemes lenne egy szofisztikáltabb alkalmazással rá nézni pl [BetterBatteryStats] . A dupla koppintás és egyebeknek, nem volna szabad jelentősen megdobni a fogyasztást. A 30% , 6-8 óra alatt nagyon sok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged