-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
válasz
üzenetére
Igen- annyit látok hogy fődarab csere, de mikor jobban nézem a tmx- es számlát akkor fődarabnak az egész tablet van felsorolva, újat adnának? Na majd kiderül. Hála Istennek a 128 gigás sd karit meg elfelejtettem kivenni a szervízbe küldéskor, nem tudom azzal mi lesz...
-
fisi
senior tag
Szia!
Köszi a választ, ezt a szerviz menüt hogy érem el?
Mert csak ebbe a meta módos meg fast bootos menübe tudok belepni de ott csak azt engedi, hogy kikapcsoljam a tabletet. -
fisi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo Tab p 11 Pro 2nd gen tablet, amit eddig megelégedéssel használtam, viszont ma a következő probléma állt fent.
Reggel kb. 17 % on állt a tabi feltettem töltőre, majd kimentem a kertbe végezni a tavaszi teendőket. Délben bejöttem, nézem világít a Lnovo logó, na mondom biztos crashelt vmi aztán újra indítja magát...
Hát sajnos nem, azóta azt csinálja hogy elindul, bootol a Lenovo logóig majd kikapcsol fél perc utána rezeg - újra indul- Lenovo logo- kikapcs- ujra indul- Logo- kikapcs, megy az ördögi kör...
Annyit tudtam tenni hogy a bekapcs és hangerő fel gomb nyomásával bejön a szervíz boot menü vagy mi, itt lehet a meta indítás és a fast boot közt választani.
Mindegy is mert legalább így kikapcsol, de ha idő múlva vissza kapcsolom megy a loop megint. Készülék pár hónapos, garis persze, de esetleg ötlet mi lehet a baja? Kínlódjak vele vagy szervíz?Válaszokat köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest