- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimbo75
tag
Sziasztok! Általános célra keresnék tabletet, Netflix, netezés stb... Jó lenne ha 2-3 évig kiszolgálna. Játszani nem fogok rajta. Xiaomi pad 5 és a Samsung Galaxy S6 lite között vacilálok. Melyiket ajánlanátok?
-
A realme store-ból egy tízessel olcsóbb, 80 ezer a 4/64-es:
https://realmestores.hu/realme-pad-4-64-wifi-2048 -
aothar
újonc
Sziasztok
100.000 Forint környékén keresek tabletet általános célokra. Melyek az ajánlottak ezen az áron?
-
cidalain
veterán
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Pár éve egy Teclast T10-et nyúzok hála nektek, viszont mostanában egyre gyakrabban van olyan hibám, hogy nem tud "felébredni" hiába nyomom a gombot vagy próbálkozom az ujjlenyomattal, ilyenkor percekig nyomkodom hosszan röviden a bekapcs gombot mire magához tér.
Gondolkozom hogy kellene egy újabb tab, 10" minimum de ha lenne picit nagyobb az még jobb lenne.
Mire használom?
Netflix, Plex, Youtube. Nem játszom, nem jegyzetelek vele, csak film és videó nézés.Mit ajánlanátok? (esetleg valami tipp a leírt problémára a Teclasttal?)
-
cidalain
veterán
válasz
andronymus #88487 üzenetére
"egyetemi /munka jegyzetelés,rajzolás
PDF/PPT olvasgatás
böngészés
Jaték ritkán és nem AAA game"erre szerintem elég a P613. Semmi olyan nincs benne amire extra erő kéne, és 4-nél több giga ram. 2-3 évre teljesen oké, addig van is rajta támogatás, főverzió upgrade is lesz. 2 év gari.
Persze a drágább jobb, de minek? Főleg ha a megtakarított zsetont máshová is el tudod képzelni.
Szerintem. -
andronymus
tag
válasz
bostone #88486 üzenetére
Sziasztok!
Nem célom kimaxolni a keret.
Még mobil is kell
A cél a feladatnak legmegfelelőbb és ár/érték arányban legjobb készüléket megvásárolni, nagyjából a kiegészítők is ebbe az összegbe férjen rá.iPad 64gb kapcsán 387k lenne ÁFÁ-val, úgy hogy minden appel-ből lenne megvásárolva egy füst alatt. talán a kiegészítőket belehet szerezni olcsóbban, de nem tudom érdemes-e ennyit költeni. Tárhely karcsú.
Samu ára miatt szimpatikus és adnak hozzá tollat, de nem tom mennyire működik jól alacsonyabb kategóriában.
Alapvetően nincs sok tárhelyre szükségem, de azért 128gb-ra szükségem lenne.
2-3 évet azért bírjon ki ennyi pénzértköszönöm előre is
Ezért nem tudok dönteni, drága mindegyik de egyik se hozz annyit ezért polemizálok mit kéne venni.
-
bostone
addikt
Mindenképp egy erősebb táblát választanék, ha már adott a keret.
De ez én vagyok.A jövőt tekintve ez az összeg méltányos is lehet bizonyos szempontokat figyelembe véve.
Nem akarok hosszú agymenést lefolytatni, ezért igyekszem rövidre fogni. Csak hivatalos viszonteladók árait veszem figyelembe.
S6 lite a kevés memória és a közepes proci miatt nálam eleve kiesett, ha több évre szánom az eszközt. Samsung mértékkel mérve az ár oké: 130000Ft
S7 FE hasonló tulajdonságok, nagy méret. Túlárazott: 190000Ft.
S8 hozza a kötelezőket jó minőségben. Elkérik érte, amit el kell: 273000Ft.
S8+ nagy méret, jobb kijelző. Ez sem olcsó: 340000Ft.
A Dex lehet előny az S modelleken. 120 fps, toll mindegyik modellnél adott. Monitort jól fogadják.
IPad 9 erős gép kevés tárhellyel, a kijelző nem rossz, a Samsungok szerintem szebbek. Az ár szerintem rendben: 130000Ft.
IPad Air bika proci, kevés tárhely. A processzort jelenleg nagyon kevés alkalmazás tudja kihasználni. Nem olcsó: 245000Ft.
IPad Pro bika proci, elegendő tárhely. ...: 325000Ft.
IPad Pro 12.9 minden, ami pro nagyobb, szebb kijelző. Nem fér a keretbe: 420000Ft.
120 fps csak a pro modellek jellemzője. Tollat külön kell megvásárolni 38000Ft-50000Ft. A Samsungok háza masszívabb, szállításra alkalmasabb lehet. Külső monitorral trükközni kell, de lehet így sem leszen "teljes a kép".
Billentyűzet választás kérdése, utángyártott vagy eredeti.
-
cidalain
veterán
válasz
bostone #88483 üzenetére
Overkill, overkill, de azt írta hogy annyi a keret, amennyi.
Az nem derült ki, hogy ezt maxra ki akarja e futtatni, hogy adott pénzért a legjobb hardvert vegye, vagypedig a feladatra tökéletesen alkamas olcsóbb (általa is nézett S6 Lite) lenne a jobb, a maradék zseton meg megy az őszi félév bulikeretébe, vagy egy bejárós villanyrollerre.
(Én a B verziót választanám ennyi pénzért: S6 Lite + minőségi BT bill + roller) -
Somatom
veterán
válasz
andronymus #88479 üzenetére
Sőt! Még egy S8+ is.
-
Somatom
veterán
válasz
Annyiból kijön egy S8 is.
-
cidalain
veterán
válasz
Hát a S6 Lite a töredéke a rászánt összegnek bruttó 130-ból már megvan. Bár kb elég is arra, amire akarod. Bill nincs hozzá gyárilag, így valami jóféle BT billt kéne venned hozzá.
Samu vonalon feljebb S7, S8 és variánsai amik jobbak minden téren, és még bele is fér a keretedbe. Ezekhez lehet venni gyári bill-es tokot is. -
andronymus
tag
Sziasztok!
Dilemmába vagyok tabletek terén.
Szeretnék egy tabletet amit az alábbiakra használnék:
egyetemi /munka jegyzetelés,rajzolás
PDF/PPT olvasgatás
böngészés
Jaték ritkán és nem AAA gameKb.: laptop kiváltás lenne a cél
Kiegészítőknek
Ceruza
billentyűzetÉn első körre az ajánlott listából ezt néztem:
Galaxy Tab S6 Lite (SM-P613) ehhez adnak ceruzát is.
Ipad Air - overkillnek érzem erre -Tudnátok ajánlani nekem valami jót?
Rászánt összeg: 250e-300e + Áfa ~320e-380e
Számlaképes helyről legyen.köszönöm!
Üdv -
bl4ze
veterán
válasz
®abstract® #88477 üzenetére
Én per pill. ezt használom, tényleg jó. Részemről is ajánlott darab.
-
®abstract®
őstag
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Most melyik sim kártyás tablet az ár érték bajnok? Ha nem Android akkor is érdekel. -
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #88468 üzenetére
Vodám nincs. A TVGO működget. Kétféle kimeneti nézetmód van. A normál nézet tükrözése és a DeX. DeX -ben errort dob a TVGO, de normál tükrözéssel működik. De fura, mert egy-két csatorna így is külső megjelenítő hibát dob. Szerencsére ezeket tudom nélkülözni.
Ja, még valami. A DeX 16:9 -et ad ki, tehát kitölti a tévét. A képernyőtükrözés viszont a tab 16:10 -es arányát küldi ki és emiatt gyászkeretes a tévé képe.
-
Luissimo
veterán
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Yszapos #88462 üzenetére
BT/vezetékes egér és bill nagyjából mindenen megy. BT irányba mennék el, mert a vezetékes csatlakozás esetén nem fogsz tudni tölteni. Vannak OTG USB hubok amikkel ez is megoldható, de vagy működnek a géppel, vagy nem. Általában inkább nem, vagy nem úgy.
Monitorra kirakni képet csak madzaggal lehetne, de nem igazán van a mai tabokban kábeles videokimenet. Vezeték nélkül megoldható lenne, de akkor ahhoz olyan monitor kéne (pl okostévénél lazán megy a tabletről kép kiküldés vezeték nélkül)
Egy használható tabra is ma már rá kell szánni 70k körül, és akkor kábeles monitorkimeneted még nincs is.
-
Yszapos
tag
Sziasztok! Jelenleg melyik a legolcsóbb, de netezésre, YT-ra és Twitchre is használható tablet? Olyan kellene, amit FHD monitorra tudnék kötni és monjduk BT-on vagy vezetékesen egeret és billentyűzetet tudnék csatlakoztatni hozzá.
-
cidalain
veterán
válasz
Jarod1 #88459 üzenetére
Nem ismerem jól a gyári samu rendszert, hogy van-e erőből ilyen lehetőség (bár ha lenne, szerintem megtaláltad volna)
Szerintem szoftveres megoldás lesz, de tippem nincs.
Itt érdeklődnék -
Jarod1
veterán
Sziasztok! mappákat mive tudnék védetté tenni? Samu tablet
-
cidalain
veterán
válasz
superTibcsi #88456 üzenetére
Én megpróbálnám a touch kábelt megigazgatni a csatiban, esetleg konkaktsprézni.
Ez elvileg nem nagy művészet (bár a konkrét tabot nem ismerem belülről), youtube-on biztosan van szétszedős videó, azt követve gyerekjáték szétkapni egy tabot/telót. -
superTibcsi
aktív tag
Sziasztok!
Alldocube iplay40 tabletet hol lehetne esetleg javíttani? Használat közben megbolondul a touchscreen és félre érzékel. Újraindítás után jó egy darabig. Reinstall nem segített, tuti hardveres a gond. -
válasz
uzsimuzsi #88452 üzenetére
Én a BestBuy topikból szoktam informálódni.
Volt egy másik fajta kód is, amit vásárláskor ad és 10 embernek lehet szétosztani, de ezeket a sima samsungnyar, mollimo kuponokat csak beírod és adja a kedvezményt. Érdemes magát a honlapot vagy FB-t figyelni, ott szokták ezeket az akciókat kitenni. -
WayneGace
őstag
Sziasztok!
Galaxy Tab S6 Lite SM-P613 és SM-P619 között mi a különbség?
-
-
bostone
addikt
válasz
mézespálinka #88444 üzenetére
Az iPad és a Xiaomi pad dobozában nincs toll. Külön kell megvásárolni!
Az Air csak a pencil 2-vel működik, 50000Ft.
Az iPad 9 olcsóbb modell, pencil 1-el működik, 38000Ft.
Ha iPad mellett döntesz, érdemes ezt a befektetést megejteni, mert az "utánzatok" nem támogatnak minden funkciót. -
tibi-d
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, remélem jó helyre intézem.
Adott egy 2 op rendszerrel telepített tablet (Alcor IQ935R).
Ha csak az egyikre van szükségem, el lehet-e távolítani a másikat a memóriából, hogy ne sérüljön a másik. -
válasz
mézespálinka #88442 üzenetére
-
válasz
mézespálinka #88440 üzenetére
Hardveraprón van most egy csomó bontatlan, garis Samsung S8 (11") és S8+ (12,4"), azokat nézegesd meg.
Hivatalos Samsung oldalról vannak (a webshopban lehetett kuponokat halmozni, egy csomóan vettek eladásra).
Pen jár hozzá.
300ezerért még új iPad Air-t is tudsz venni.
Ezen kívül a Xiaomi Pad 5 jó vétel, ha nem akarod kimaxolni a keretet. -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudok megfelelő telefont venni, ezért azon gondolkodom veszek egy egyszerűbbet és egy tabletet nyomkodni. Viszont még sosem volt saját tabletem, nem tudom milyen lehetőségem lenne.
Amire használnám:
-"rajzolás"(csak valamilyen pen-nel vennék)
-játék
-multimédia
-szövegszerkesztés
A méret >= 10". Szeretném garanciával vásárolni, lehetőleg szolgáltatónál. Árban örülnék, ha 200k körül beférne, de rugalmas vagyok, 300k-s plafonnal, ha az elvárások és a kínálat tud találkozni.Segítenétek?
-
blueye
veterán
válasz
sisi22 #88436 üzenetére
Esetleg itt: [banggood]
-
bl4ze
veterán
Új Teclast tablet jött ki, Android 11 és az M40 széria tagja :
Teclast M40 Air
M40 Pro mellett is elég jónak tűnik...
Árazása is jó, most akcióban fut az első X darab
-
Ispy
nagyúr
Köszi, végül a 2022-es s6 liteot választottam, nekem nagyon tetszik, majd kiderül élőben mit tud, bár az ára lehetne jobb, így 119k-ért vettem meg. Meg vettem hozzá egy gyári tokot is, ami hát pain in the ass (21k
), de nagyon kényelmesnek néz ki, szóval a régi tab s tapasztalata után a gyári cuccok elég jól bírják. Ha kihúzza ez is 3-5 évet, akkor már jók is vagyunk.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok,
Van egy nem is tudom hány éves galaxy tab s tabletünk, ami már nem az igazi, elég pain in the ass rajta bármit csinálni. Ennek keresem az utódját, a kérdésem, hogy a samu jó választás manapság tablet fronton? Telefonba most az egész családnak az van. Ha igen akkor ennek melyik tablet felel meg manapság? Árban nagyon messze nem merészkednék, nem tudom egy s6 lite jó választás lehet? Alapvetően a feleségem használja netezésre, 4g nem kell. Jó lenne százas körül maradni árban, ha lehet.
-
törölt tag
válasz
Baga19830701 #88426 üzenetére
A fb ingyenes csoportokban legalább 3-5db volt az elmúlt 1-2 hétben.
-
cidalain
veterán
válasz
Janoo_07 #88429 üzenetére
A 2021 az inkább 2020-ban megjelent verzió (amit lehet hogy 2021-ben vásároltak). Van hozzá S-pen érintőceruza, ha ez érdekes lehet.
De azt kell mondanom hogy egy használt tabért nem adnék több pénzt, mint egy ugyanannyira használható újért, amihez gari is van (80-ért 4GB-os új Realme van garival értelmes boltból)
A leírt felhasználásra nem ad többet a régebbi S6 Lite, mint a Realme. Egyedül a cerka miatt érné meg, de csak azért hogy legyen, felesleges feature. -
nextman
aktív tag
válasz
Baga19830701 #88426 üzenetére
Ebay.
-
cidalain
veterán
válasz
Baga19830701 #88421 üzenetére
BGa7be8e vagy BGa14ee3 vagy BGa5cc47 vagy BGbfe592
Elvileg mind EU raktárasra vonatkozik, és 159.99 USD lesz az ár. Nem próbáltam hogy mindegyik működik-e: az első kettő friss (mai), a második kettő 3 nappal korábban megjelent kupon. -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
2 tabletetet szeretnék vásárolni ismerősi megbízásra. Egyik oldalról Vodafone TV futtatása a cél és használata mint kis TV. Itt 10" a preferencia és 60 körüli ár. Ahogy láttam használtan vannak Lenovo m10 Plus vagy Samsung A8 (X200)-ak. Ezek jók erre? Vagy használhatatlan kategória mind a kettő?
Másik tablet, az ár keret szintén ennyi. Emiatt szintén ezekre gondolnék. Teljesen alap felhasználásra, böngészés, fb, Candy Crush jellegű játékok...
Mit gondoltok jók lehetnek?
Köszi előre is!
-
Baga19830701
csendes tag
Sziasztok. Tud vki esetleg bangood kupont teclast m40 pro-hoz? Köszi előre is.
-
-
Twopac
kezdő
Galaxy S8+ hangját szeretném átküldeni valahogy telóra.
Csak vezetékes fülhallgatóm van és ha megoldható aplikációval valahogy akkor nem vennék wireless fülest.
Az Lg thinq alkalmazásnak van egy opciója ahol a tv hangját hallgathatom fülesen a galaxy A71 telómon.
Csak most mindkettő samsung ilyen appot meg nem ismerek samuhoz.
Tudna valaki segíteni? -
Somatom
veterán
válasz
pècsimunkás #88412 üzenetére
Az nem biztos. Ne tudd meg, hogy milyen kincseket lehet találni svájci, német hulladéktelepeken.
-
Somatom
veterán
válasz
pècsimunkás #88410 üzenetére
Egyértelmű, de 1-2 ezerért nem fog kapni wireless -t.
-
sisi22
aktív tag
válasz
pècsimunkás #88404 üzenetére
1-2 eFt.
Milyen egered van? Csak tapipados billentyuzeteket latok, de azok is fogfajos csatlakozasuak, kabeles nincs. -
sisi22
aktív tag
Tablet-hez letezik olcso, univerzalis billentyuzet?
Nehany tipushoz lattam sajat billentyuzetet, de horror aron vannak, es ugy tunik, a kutya se veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Tesla topik
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest