Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! A tablet árak januárra le fognak menni kb októberi szintre szerintetek? 8-10 colos alap tabletet keresek. Böngészés, YouTube, Messenger kéne hogy normálisan fusson rajta. Eu raktárból. Teclastot néztem, de most 10-50$ plusz van rajtuk karácsony alkalmából? Mondjuk ugyanez van a telefonokkal is.
40e forint lett volna a max amit erre szánok. Éppen lenne ennyiért is, de 2Gb ram... inkább nem.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Gasparius
aktív tag
válasz this is life #87095 üzenetére
Igen, erre gondolok, lehet, hogy félreértette.
Köszi a javaslatot! -
this is life
Ármester
válasz Beni2360 #87094 üzenetére
Szerintem nem arra gondol amire te , hanem a szem követés, pontosabban amikor érzékeli , hogy olvasol , nézed a kijelzőt akkor nem zárolja , zárja az eszközt .
Gasparius
Alkalmazás ügyben hátha itt [Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik ] tudnak segíteni .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Beni2360
félisten
válasz Gasparius #87087 üzenetére
Rakerestem és nincs benne.
Ami viszont nincs, az a magas fokú biometrikus védelem: nem akartak ujjlenyomat-olvasóval az előlapba esztétikájába rondítani, oldalt pedig a Tab A7 vélhetőleg túl vékony lett, hogy odaférjen. Az íriszfelismerés meg rég kikopott, de azért érdemes valamilyen kézi védelmet beállítani, ami a 2D-s arcfelismerésnél biztonságosabb.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gasparius
aktív tag
válasz this is life #87090 üzenetére
s van ilyesmire alkalmazás?
-
Gasparius
aktív tag
válasz this is life #87090 üzenetére
Kb 8-10 éves tablet tudta ...valami SM-T230 talán..... mindig jelezte, ha nem találta az arcot és ez nagyon kényelmes volt... a kamerája érzékelte
Kicsit furcsálom, hogy egy generációval később ezt nem tudja a mostani -
Beni2360
félisten
válasz Gasparius #87087 üzenetére
Egyaltan tudja a tabod az arcfelismerést? Mert ha nincs szenzor akkor nincs mi érzékelje. Nem ismerem a tulajdonságot.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
this is life
Ármester
válasz Gasparius #87089 üzenetére
Nem alap android funkció a gyártó vagy beleteszi a romba vagy sem .
könnyen megeshet , hogy eme funkció a tabletek közt a felső kategória kiváltsága lett , de ezt nem tudom leellenőrizni. Anno a a samsung p51xx széria tudta .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Gasparius
aktív tag
válasz this is life #87088 üzenetére
Nem találom sajnos, a telefonomon is 11-es Android megy és ott megvan
-
Gasparius
aktív tag
Sziasztok!
Android 11-et futtató tableten keresem azt a funkciót, ami a korábbi verziókon nagyon hasznos volt, ami egy arcfigyelő, ami a kijelzőt nem kapcsolja ki, ha az arcot látja.
Sok éves régi Samsung tableten működött, most, a vadonatúj Samsung Tab7-esen Android 11-en sehogy sem találom.
Lehetséges hogy nincs és alkalmazás kell hozzá?
Köszi! -
F.B.I.
veterán
válasz Trk.Adam87 #87081 üzenetére
halozsak.hu
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Somatom
veterán
válasz sasolo #87083 üzenetére
Felejtsd el, ez nem így működik! ARM architektúrán a ROM -ot illeszteni kell az adott hardverhez. A kijelző driverétől, a wifi és bluetooth modulon át, a kameráig mindent. De, még ha ez sikerülne is, az a hardver ős régi, önmagában az új OS alatt megrogyna.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
sasolo
csendes tag
Sziasztok
van egy régi LifeTab P9516 ,Android verz:4.0.3 tablettem és szeretnék rá telepíteni egy frissebb Android verziót,ill. TWRP -ét. Ha valaki már csinált ilyesmit, segítsetek már hogy hogyan kellene ezt feltelepítenem. -
törölt tag
válasz Trk.Adam87 #87081 üzenetére
Magyar nyelven sehogy. Angolul innen: [link]
-
törölt tag
Fos a felhozatal sajnos. Én jobb ppi értéket szeretnék mint ezek a 220 körüliek 10"-on FHD+ felbontással. De bőven 100 felett vannak az ilyen tudásúak. Úgyhogy egyelőre marad a Nexus 9 ami rendszer szinten elég kevés már, leszámítva a képregény olvasást. Mondjuk 30 volt használtan, azt meg már bőven kiszolgálta képregényekkel.
-
-
őstag
Samsung Tab A8 2021-re sincs sok értelme várni, a kijelző botrány és még Widevine L1 támogatás sincs. Hulladék 95e Ft-ért...
-
cidalain
veterán
válasz szimla65 #87074 üzenetére
Töltést veszi?
Nyomd hosszan a powert (30 sec mondjuk), ezután biztosan kikapcsol (ha esetleg bekapcsolva lenne)
Ezután power + hangerő fel egyszerre sokáig, akkor be kéne jönnie a recoverynek. Ekkor egy factory resetet neki.Ha semmire sem csinál semmit, akkor elkezdeném intézni a garis ügyet. (És vennék egy levél nyugtatót, mert nem lesz egyszerű, és gyors menet, de megoldható)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem.Vettem Bangoodon egy tabletet kb 1 hónapja.Alldocube iPlay 30 pro(6/128)nem volt eddig sem baj vele,most frissítés közben kikapcsolt.Azóta sehogy nem tudom életre kelteni.Semmi gombnyomásra nem reagál.A pc Win 10 a tablet Win 7 egyik sem ismeri fel.
Várom a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz benceman00 #87072 üzenetére
Szerintem az xda fórumon van segítség vagy lehet videókat nézni. [link]
[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
benceman00
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Samsung Galaxy note pro 12.2 (SM-P 900) tabletra szeretnék lineage os-t felrakni. Gondoltam 10 perces meló lesz, hát nem így lett.
Bootloopom van. Samsung logo után 5-10 percig nem történik semmi majd utána kezdődik elölről.
Gyári ROMról csináltam backupot de már ott is ez a jelenség fogad.Amit próbáltam:
Kb 5 fajta TWRP verzió
Régebbi lineage os / másik rom
Bootloader frissítés odinnalKöszi.
Üdv, ASZPi
-
Dr.NX
Topikgazda
Baromságot írtam, a P11 Plusra gondoltam, az meg van.
A Pro nem is volt azt hiszem.Link a Realme Padhez:
https://www.alza.hu/realme-pad-64-gb-wifi-real-gray-d6924500.htm?o=1Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz #42308056 #87068 üzenetére
Van egy patchelt apk, azzal mehet a HD Netflix is...
https://github.com/longseespace/netflix_patch/releasesElfogadom a sütiket.
-
ispi
tag
Az Android verziót viszont úgy tűnik elírták, mindenhol 11-esről szól a fáma, nem 10-esről. De ár/érték arányban tetszik, ezen a túlárazott piacon.
#87066 yuing: Az SOC-t én is nyomoztam, hogy miféle, de ahhoz képest, hogy a Lenovo P11-ekben (Plus, Pro kivéve) is ue. (SD 662) van jóval több pénzért, már nem is annyira rossz az...
[ Szerkesztve ]
Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
-
őstag
válasz #42308056 #87065 üzenetére
Megrendeled, 2 héten belül visszaviszed, ha nem tetszik. Nincsen benne semmi rizikó.
Egyedül a SoC nem annyira szimpatikus. Nem tudom a Helio G80 mennyi ideig lesz képes akadásmentesen, laggok nélkül futtatni az appokat... Nagyjából a Snapi 662 szintje. Nem friss hardver, valszeg túl hosszútávon nem lehet vele tervezni. -
törölt tag
-
kovacs65
senior tag
18 márciusi a Huawei Mediapad M5-öm. Még most is meg vagyok vele elégedve csak azt bánom hogy nem egy LTE verziót vettem. Jelenleg szinte ez a legerősebb 8 colos gép. Az igaz hogy van egy Samsung strapa tablet is, de igen nagy a tokkal együtt.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
-
A Zéé
addikt
válasz cidalain #87049 üzenetére
Egy hónappal ezelőttig tök jól ment az app, azért is szerettem, mert nincs mindenhol pop-up videó, meg minden kacat. Most csak a töltő képernyő jön be, de tartalom nem. Fantasy app meg kiírja, hogy something went wrong, aztán ennyi.
Igazából ez a Google fiókba visszajelentkezés sikertelensége zavar eléggé...Eléggé elkeserítő, hogy ennyire kihalt ez a 8" körüli méret, és nincs semmi modernebb hardverrel rendelkező belőle.
Just a simple Lineman...
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
50k alatt otthoni nyomkorászós tabletet tudtok ajánlani?
Egyetlen kritérium van: gyors legyen. Mármint úgyértve, hogy a GUI ne szaggasson meg ilyenek. Legyen rajta Google playstore (tehát Huawei kilőve ).
Tényleg alap dolgokat tudjon. Facebook, email, doksik (pdf, word, excel), google maps, ilyenek. De ezeket biztosan tudja, megbízhatóan működjön.
Előre is köszönöm!
Szerk.: esetleg ha 50k kevés, akkor a hozzá legközelebbi.[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
cidalain
veterán
Ja, úgy tűnik ne kari előtti héten akarjon az ember ajándék műszaki cikket venni, mert akkor azt fogja mondani a lereskedő, hogy kell vagy nem kell ennyiért ez itt a kérdés. A másik, hogy oké, hogy ennyi, de nálunk legalább van készleten (mert sok helyen az is probléma már). Bár nyilván azért benne van a bezuhanó forint is a képletben. Ezek miatt nem nagyon számítanék sokkal jobb árakra január elején sem.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz #42308056 #87053 üzenetére
Nem tudom hol nézted az iPad 9 árát, de azért ennél jóval olcsóbban is van Netflix HD képes androidos cucc. Ráadásul az iPad 4:3 arányú kijelzős, ami filmezéshez nem ideális (bár lehet nézni rajta, de túl nagy lesz a fekete csík)
Olcsóbb androidos:
Lenovo Tab P11 (most kb 120k)
Samsung Galaxy Tab A7 SM-T500 (ez ugyan most 90 körül van, de egy hónapja 70-ért is meg lehetett venni hivatalos viszonteladótól - ami messze jobb az iPad 9 áránál)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
törölt tag
Sziasztok!
Képregény olvasás, film/sorozat (fontos a HD Netflix) felhasználásra mik ajánlottak? Minél olcsóbban, itthonról, újonnan.
iPad 9-et is nézegettem, kb. droidos árban van, sőt, valamivel talán olcsóbb is mint a hasonlóan tápos droidikák. Értelmes alternatíva szerintetek?
-
cidalain
veterán
válasz Somatom #87050 üzenetére
Azon a félmondaton átlendültem.
Bár manapság minek néznék memóriakártyáról filmet, ez akkor volt menő, amikor a telókban, tabokban 16 giga tárhely volt. Amikor már 128/256 giga van, akkor bőven elfér a film magán a gépen is... És nem is macerásabb rátenni, mint a benne lévő memókártyára.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
4 mag 2 giga rammal kb ennyit tud a mai világban. Az appok egyre jobban fárasztják a vasat, ahogy frissülnek úgy kerül beléjük egyre több minden, ami persze a régebbi gépeket már megnyekkenti.
Az nfl.com önmagában egy agyonscriptelt weboldal, az erős gépen is szarul-lassan jön be nálam, el tudom képzelni milyen lehet az appjuk...
Egy fokkal jobb 8-as a Lenovo M8 fullHD, 8 mag 3 GB ram, frissebb droid. Alzáról 60k: [link] mondjuk hosszútávra ezzel sem lehet tervezni, de 2-3 évet elmegy még, ha az igények nem változnak.(Nincs összeesküvés, az app gyártók nem részesednek a hardvereladásokból, nekik tényleg az a fontos, hogy az appjuk csillivilli legyen, szebb, jobb, többet tudjon, mint a konkurens app. A fejlesztés során a korlátlan erőforrásokat veszik alapul, ezért a régebbi gépes tulajok megszívják)
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Van egy Huawei T3 8" Tabletem, amit 2017 óta használok.
Az utóbbi időben egyre lassabb... Kb egy hónapja újrahúztam az egészet, de nem igazán javult a helyzet. Sokszor már gépelés közben is belaggolt, bár ez valamelyest javult az újra telepítés óta. Nem használok sok appot rajta, de abból a kevésből pl. az NFL és NFL Fantasy appokba nem tudok már belépni, ma reggel pedig kiírta, hogy kiléptette a Google fiókom, és újból be kell jelentkezzek, viszont ez nem sikerül, csak pörög a kör, akár fél óráig is, ha úgy hagyom.
Ezek mitől lehetnek? A régi android rendszer nem támogatott már esetleg? Vagy ez az USA szankciók következménye lehet? Vagy csak szimplán rá akarnak kényszeríteni, hogy vegyek egy újabb tabletet?
Nézegettem már amúgy a kínálatot, de nem igazán találtam tetszőt. A 8" méret nekem nagyon bejön, a 10" már nem olyan kényelmes (van olyanom a munkához), de ahogy nézem nincs igazán értelmes ajánlat ebben a méretben (talán valamelyik iPad mini)Just a simple Lineman...
-
cidalain
veterán
válasz Selynelar #87046 üzenetére
A Huawei Matepad szériában gyárilag valóban nincs Google Play.
A Mediapad szériában még van, de azok régi konstrukciók.S6 Lite az adott árkategóriában korrekt.
Lenovo P11, P11 pro, Xiaomi Mi Pad 5 ami még szóba jöhet szerintem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Selynelar
aktív tag
válasz cidalain #87045 üzenetére
Köszönöm. Egyébként szemezgetek a Samsung S6 Lite-tal. Ő mennyire jó a kategóriájában? Köszönöm mindenki válaszát. Van egyébként konkrét típus, ami jelenleg az etalon?
A hír a Huawei-ről mennyire igaz? Teljesen megszűntek a google szolgáltatások a termékeikben?
[ Szerkesztve ]
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásban. Felhasználása inkább stream szolgáltatások használata (NETFLIX HD-minőségben, HBO Go) és memóriakártyáról való filmnézés is lenne. Természetesen Google szolgáltatásokra is szükségem lenne. (PL Gmail, Play áruház stb) Gondolom így emiatt a Huawei már a kiesők közé tartozik.
Kb 150.000 a határ.Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
Orlin
addikt
válasz lamazonia #87036 üzenetére
"Az akciós szervizelés fizetős javításokra érvényes, hivatalos forrásból származó készülékekre és akár a helyszínen megvárható."
Akkor elvileg kellene a számlát vinni?Mondjuk meg is van még az emailek között.
De mi számít hivatalos forrásnak?[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
baal-amiga
senior tag
Lehet inkompatibilitási gond, ha ilyet veszek a Pad 5-höz?
Ahogy nézem, ez nem csak kiosztás átkötés, elektronika is van benne."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
lamazonia
tag
lehet hasznos info, múlt hétvégén huawei szerviz napok voltak:
-felezték minden árát, plusz elengedték a szerviz költséget, minden hónap végén általában szerviz napok vannak.
-ugyan nem sok baja volt a 3.5 éves tabletnek, szintén idős szülök használják, de kezdett lassulni.
-cseréltettem rajta usb csatit: 1000 forintért kicserélték az alsó boardot, régit visszaadták, igazából elégé el volt kopva, napi szinten töltik.
-cseréltettem benne aksit, új gyári aksit raktak bele, 4500 forintért.Mintha hard reseteltem volna, annyira begyorsult. szinte új tablet feelingje lett.
Ezt persze máskor is meg lehet csináltatni, csak akkor az 5500 ft helyett 11000+javítás ára lett volna.
Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
Orlin
addikt
válasz ®abstract® #87034 üzenetére
Igen sorry.
Csak reggel már nézegettem újabbakat is azért maradt benne a másik a fejembe.
HUAWEI MediaPad M3 8.0 Silver pontosan.
Rájöttem akkor az lehetett a baj.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
®abstract®
őstag
Hosszabbító kábel mindig meghosszabbítja a jelentősen a töltési időt
A másik az hogy a2 tablet között különbség van= és akkor a készüléked pontos típusa a MediaPad M3 8 pont négyes. A media pad M5 tablet az kettő évvel később jelent meg
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Orlin
addikt
Huawei MediaPad M3 8.0 32GB
Ő az pontosan.
Tölteni tölt érzékeli mert elindul a töltés,de nagyon lassan megy.Igen ismerős a szitu telefonokkal már megcsináltam ezt a takarítást.
Van mögötte egy usb hosszabbító is,most reggel levettem róla csak a saját kábelén kapja az energiát így jóval gyorsabban tölti most.Olvastam a neten valamerre lehetséges ok a hosszabbító.
Valószínű ez volt a gond.
Megnézem ezt a google mentést is.
Köszönöm.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Dr.NX
Topikgazda
Erről a 10 collosról van szó? Huawei MediaPad M5 10
Nem Lite ugye?
Ha erről, akkor érdemes kipucolni az USB-C csatit, iszonyat mennyiségű kosz bír oda beszorulni. Nagyon vékony tárggyal, lehetőleg ne fém, tablet kikapcsolva. Utána ha van sűrített levegő, azzal befújni.
Esetleg másik kábelt is érdemes kipróbálni, de szerintem a csati lesz.
Mentés: a legtöbb játék manapság valamilyen online accountba ment (FB, Google). Heliummal meg lehet próbálni, de nem minden játék enged menteni.Elfogadom a sütiket.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Idős anyumnak most egy HUAWEI MediaPad M5 van kifejezetten szereti átlag használat sok szókereső játék.
Mostanában alig ,vagy nagyon lassan tölt.
Gondolom valami belül kezdi megadni magát.
Az adapter hibát kizártam mivel próbáltam másikkal azzal is lassú...
Esetleg újat vennék az lenne a kérdésem a játékok állását el lehet vinni a másik tabletra?
Vagy ha újat veszünk kezdheti elölről nem lehet folytatni?
100-ig kb van ajánlott tablet most?10-es kijelző körül.
Néztem iPad-et is de jól láttam ott ilyen szókereső játékok nem is nagyon vannak?
Szerkesztve:
(Pont nézem egyel feltettem is érdekes lehet.)Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
cidalain
veterán
-
cod2gamer
csendes tag
Sziasztok! Édesanyámnak szeretnék egy androidos tabletet vásárolni, ezt néztem ki, itthonról venném (emagon), jelenleg br. 80e, 10 hüvelykes, amire használná az leginkább böngészés hírek, youtube, skype, néhány fotó, és wifiről használná. Mi a véleményetek róla?
Lenovo Tab M10 HD(TB-X306F) Wi-Fi tablet, 10,1" HD TDDI IPS, MediaTek Helio P220, Octa-Core 2GHz, 4GB RAM, 64GB EMMC, Android 10, Szürke
előre is köszi! -
ispi
tag
De jó árak! Az S5e-ről is jókat olvastam, csak kis hazánkban kb. 50K-val drágább, mint amennyiért te tudod beszerezni. Annyiért viszont szuper vétel!
#87025Dr.NX: Elhiszem, csak akkor postázzak külföldre azok után, hogy eleve a rendelés is már 2 állomásos volt... Ezek a plusz körök, amik nem tetszenek. De ez az én véleményem, sokaknak biztos nem probléma. Ha simán menne, mint pl. az Aliexpress, valószínűleg már tegnap este megrendeltem volna... Azért röhely, hogy kínából egyszerűbb rendelni, mint innen a szomszédból...
-
Dr.NX
Topikgazda
Pedig gari szempontjából az Amazon a legjobbak között van, bár szerencsére nekem még nem kellett visszaküldenem semmit, csak olvastam mások tapasztalatait.
Sok hazai webáruháznál jobb.
Nyilván az európai (.de, .it) Amazonokról beszélek, EU-n kívüli az sok szempontból bonyolultabb.Elfogadom a sütiket.
-
meri
aktív tag
A helyzet az, hogy én is gondolkodtam a Fire-ön. Most adtam el egy S6-ost, mert nem használtam ki az S-Pen-t, játszani sem nagyon játszottam rajta, inkább csak olvastam, böngésztem, vagy filmet néztem - erre meg overkill. Újonnan, garival 200 eur körül tudnék S5e-t, 300 körül S4-et beszerezni, ezek azért még mindig jó kis cuccok. Jelenleg elnapoltam a beszerzést jövő évre...
uff
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Samsung Galaxy Tab A7 ársávjában (+/- 25e Huf) van ajánlottabb típus? Ahogy látom, ebben csak 3 GB RAM van, ami kicsit kevésnek tűnik. Általános felhasználásra lenne (böngészés, youtube).
-
ispi
tag
Pedig már teljesen beleéltem magam, hogy lesz egy jó tabletem jó áron, egy álom teljesülhetett volna be, erre tessék! Egy világ dőlt össze bennem és ez mind a te lelkeden szárad, mert felelőtlenül megcsillantottad a reményt! Amúgy semmi gond, a gari miatt amúgy is ódzkodom a drágább dolgok kintről rendelésétől, bár ebben az esetben kivételt tettem volna, mivel a hazai tablet piac ár/érték aránya egészen gyalázatos. Özönvíz előtti, már ma is épp hogy megefelelő, vagy meg sem felelő hardverek vannak, csilliárdokért. Vicc az egész.
-
Sanyi.mTs
addikt
Még egy utolsó kérdés mára:
Amazon tableteken van gyerek mód? Amivel lehet korlátozni, hogy mihez férhet a gyerek. -
ispi
tag
Olvasgattam az Amazon topicot, de nagyon vérszegény az egész, annyi viszont kiderült, hogy aki biztosra akar menni, az valóban a mailboxde-t használja, de akkor az már macera, + egy regisztráció, meg + egy kör van beiktatva (bár -8% ÁFA), de volt aki írta, hogy fizetni sem sikerült neki a kártyájával, mert baromi gyanakvó a zAmazon, volt akinek viszont sikerült, de azzal a lendülettel le is tiltották az accountját, mert baromi gyanakvó a zAmazon... Így aztán se pénz, se acc, se semmi, az ilyesmi meg nekem pont nem hiányzik. Pedig az ajánlat tök jó lett volna, a vas is elég lett volna nekem, de ennyit inkább mégsem ér az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
Fire hd 10 és fire hd 10 plus összehasonlítva: [link]
Mobilról nézem, de csak a vezetéknélküli töltéssel tud többet a "plus" kiadás? -
ispi
tag
Ránéztem, tényleg igen jó ajánlat. Épp tablet keresőben vagyok, gondoltam miért ne. Mivel csak a tablet tokkal+fóliával egység csomagot hajlandóak német nyelvterületeken kívül is szállítani, így azt raktam a kosárba, erre útban a fizetés felé megállt menet, mert közölte az oldal, hogy egyébként ezt a csomagot sem hajlandóak ide szállítani, találjak ki nekik másik címet. Hát így ért gyors véget az, ami még igazából el sem indult...
-
meri
aktív tag
válasz Sanyi.mTs #87012 üzenetére
Azt írja, hogy Fire tabletek esetében a lock screen-t használja reklámok megjelenítésére, wifi-re kötve frissül a legújabbakkal, rájuk bökve az ajánlat részletei jelennek meg. Viszont akár később is "ki lehet vásárolni" a tabletet (az összeg elvileg egyenlő a netes árak közötti különbséggel).
uff
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ismerős akar két kisiskolás gyereknek fejenként egy tabletet, így árban sajnos necces a dolog, 30e/db. Nem írok semmit elvárást, csak azt kérdezem, hogy itthonról, újan létezik ilyen eszköz, ami használható és nem akarják majd fél óra után a földhöz csapkodni? Gondolom Youtube, TikTok, játékok (már amit elbír egy ilyen) lenne a fő felhasználási terület. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #87001 üzenetére
A tabon nálam a play áruházban meg sem jelenik a netflix app
Update: valamiért nem vagyok kompatibilis már az app letöltéséhez sem. De hogy miért, az jó kérdés. Na kb ennyit bírtam rászánni időben.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz baal-amiga #87004 üzenetére
De a 4k csak a Prémium előfizetői csomaggal érhető el.
-
Sanyi.mTs
addikt
HD netflix 720p-t jelent vagy akár 1080p is lehetne?
-
Somatom
veterán
-
cidalain
veterán
válasz Somatom #86998 üzenetére
de várájááá. a chipkészlet lista eddig is ott volt?
de ha ezt tekintem alapnak (készülék, és chipset lista), akkor itt nincs szó a Widevine L1-ről sehol. Na délután-este felpattintom a netflixet a tabra, mert a chipset listán rajta vagyok. Hogy veszem észre, hogy a stream HD vagy nem HD?
(eddig letojtam a magam részéről a dolgot, mert a tévén néztem a netflixet - bár ezután sem fogom tabról, de azért megnézem mi a helyzet)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest