- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Van egy Huawei T3 8" Tabletem, amit 2017 óta használok.
Az utóbbi időben egyre lassabb... Kb egy hónapja újrahúztam az egészet, de nem igazán javult a helyzet. Sokszor már gépelés közben is belaggolt, bár ez valamelyest javult az újra telepítés óta. Nem használok sok appot rajta, de abból a kevésből pl. az NFL és NFL Fantasy appokba nem tudok már belépni, ma reggel pedig kiírta, hogy kiléptette a Google fiókom, és újból be kell jelentkezzek, viszont ez nem sikerül, csak pörög a kör, akár fél óráig is, ha úgy hagyom.
Ezek mitől lehetnek? A régi android rendszer nem támogatott már esetleg? Vagy ez az USA szankciók következménye lehet? Vagy csak szimplán rá akarnak kényszeríteni, hogy vegyek egy újabb tabletet?
Nézegettem már amúgy a kínálatot, de nem igazán találtam tetszőt. A 8" méret nekem nagyon bejön, a 10" már nem olyan kényelmes (van olyanom a munkához), de ahogy nézem nincs igazán értelmes ajánlat ebben a méretben (talán valamelyik iPad mini)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpársportok
- Robot fűnyírók
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Peugeot, Citroën topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad Pro M1 5th.gen 12.9" 128GB Wifi/1 hónap gar./Akku 86%/
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest