- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Hmmm, érdekes módon az Intel Arc A310 is így viselkedett.
Hétfőn hozta a postás, beszereltem, nem működött. Átraktam egy fiatalabb (i5-10400) gépbe, felraktam a drivert, ami részletek közt felvillantott valami firmware update-t is.
Visszatettem az X99-be és működik. -
mert megdobbentoen sokmindenre jo meg ma is.
volt egy asrock x99 extreme4 alaplapom, tele raktam gombokert szerver memoriaval (8x32G ECC) es egy 14magos haswell procival. kesobb vettem ebay-rol hasznaltan egy 22 magos Xeon-t bele.
szuper volt. kapott 2db 2x40G halokartyat munkara es egy R9 Nano-t jatekra
a munka alatt tobb VM futtatasa, profilozas bennuk (perf, v-tune), halozati forgalom generalasa (wrk, iperf, t-rex, dpdk pktgen, etc), kodolas, forditas, verziokovetes, stb stb stb ertem. azon felul jatszottam egy-ket egyszerubb jatekkal es hobbi videoszerkesztest csinaltam rajta.aztan odaadtam egy baratomnak, aki tett bele egy 3090Ti-t (!) es Fusion360-nal dolgozott vele, valamint davinci-vel szerkesztett pengen videokat - szinten munka.
es munkan kivul VR-szemuvegeket szerelt es tesztelt
ott sem a CPU-GPU savszelesseg volt a szuk keresztmetszet, viszont jol jott a GPU ereje.ilyen szep eletet kivanok minden alaplapnak es chipsetnek

-
Kansas
addikt
Az első fele mindig is így volt, nem csak "manapság", a második fele pedig soha sem volt így. Nem kötelező, maximum piaci előny ahhoz képest, aki nem bniztosít - persze nem túl nagy, árérzékany a nép, méghozzá instant... ha most nincs 20-20e-vel több egy alaplapra, akkor nem számít, hogy 10 év alatt behozná az árkülönbözetet. Tápban se a Codegen kategória biztosít 10-12 év garit, hanem a Seasonic, mégis melyiket veszik többen...?
-
muxi-muxi
senior tag
Lehet hogy kissé bornírt a megjegyzésem, de minek kellene egy tizenegynéhány éves chipsettel foglalkozni? Nem vagyok teljesen képben de az X99-be javarészt négymagos procik tüffennek, viszonylag alacsony órajelen. Egy Sabertooth-hoz volt "szerencsém", nagyon furi kifagyásokat produkált egy 3080-assal, néztünk is nagyokat. Végül mindent le,- és kicserélve lett stabil a videokártya alatt a rendszer. Tutujgattam sokáig egy X58-at is (P6T Deluxe), ott amikor 2070-et raktam bele, akkor gondoltam h ez az uccsó uppod öcsém. Sajna eljár felettük az idő, a második lap 17(!) évig üzemelt, isten nyugosztalja (a kezdeti tri-slot 6 Gb től az i920-ról i960-ra/24 Gb RAM-on át ívelt a karriere, mire kipurcant szegény). El kell ereszteni ezeket az obszolét cuccokat, backward compatibility ide vagy oda. (Bár az egyáltalán nem gáz, ha mégis működnek...)
-
-
Chipset: Intel® HM55 Chipset
Socket: INTEL® Socket 1156
is mutattak dettó nem működött.
Szóval fel van adva a lecke, ki adhatnának valami update toolt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Automata kávégépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- FRISS ÚJ INTEL LGA1700 Alaplapok - Számla & Garancia
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest