- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Raspberry Pi
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
50k alatt otthoni nyomkorászós tabletet tudtok ajánlani?
Egyetlen kritérium van: gyors legyen. Mármint úgyértve, hogy a GUI ne szaggasson meg ilyenek. Legyen rajta Google playstore (tehát Huawei kilőve).
Tényleg alap dolgokat tudjon. Facebook, email, doksik (pdf, word, excel), google maps, ilyenek. De ezeket biztosan tudja, megbízhatóan működjön.
Előre is köszönöm!
Szerk.: esetleg ha 50k kevés, akkor a hozzá legközelebbi. -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Van egy tablet, mely bekapcsolásnál csak az android feliratig jut el, ott "megáll". A szervíz menüben (vagy hívjuk akárhogy) a factory reset se segített. Arra gondoltam, hogy a firmware újrarakás a szervíz menüből talán segít rajta, hiszen több telóval is ugyanez volt a helyzet, és Odinnal visszahoztam őket az élők közé.
Szóval szétszedtem, és meg is találtam milyen firmware-t kéne megpróbálni. Egyébként a tablet szinte ugyanígy néz ki: KF026-MAINBOARD-V3.0.0. Szóval meg van az img fájl, és innen hogy tudok tovább haladni (gondolom itt az Odin nem játszik) ? SD-ről hogyan tudom rárakni? Sajnos ha csak simán rámásolom az img-t az SD-re, és a szerviz menüből kiválasztom a "apply update from external storage" ott látja az SD-t, meg rajta a mappákat, de az img fájlt nem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest