Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
ispi
tag
De jó árak! Az S5e-ről is jókat olvastam, csak kis hazánkban kb. 50K-val drágább, mint amennyiért te tudod beszerezni. Annyiért viszont szuper vétel!
#87025Dr.NX: Elhiszem, csak akkor postázzak külföldre azok után, hogy eleve a rendelés is már 2 állomásos volt... Ezek a plusz körök, amik nem tetszenek. De ez az én véleményem, sokaknak biztos nem probléma. Ha simán menne, mint pl. az Aliexpress, valószínűleg már tegnap este megrendeltem volna... Azért röhely, hogy kínából egyszerűbb rendelni, mint innen a szomszédból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Warships
- Automata kávégépek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX