Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.NX
Topikgazda
Pedig gari szempontjából az Amazon a legjobbak között van, bár szerencsére nekem még nem kellett visszaküldenem semmit, csak olvastam mások tapasztalatait.
Sok hazai webáruháznál jobb.
Nyilván az európai (.de, .it) Amazonokról beszélek, EU-n kívüli az sok szempontból bonyolultabb. -
meri
aktív tag
A helyzet az, hogy én is gondolkodtam a Fire-ön. Most adtam el egy S6-ost, mert nem használtam ki az S-Pen-t, játszani sem nagyon játszottam rajta, inkább csak olvastam, böngésztem, vagy filmet néztem - erre meg overkill. Újonnan, garival 200 eur körül tudnék S5e-t, 300 körül S4-et beszerezni, ezek azért még mindig jó kis cuccok. Jelenleg elnapoltam a beszerzést jövő évre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A helyzet az, hogy én is gondolkodtam a Fire-ön. Most adtam el egy S6-ost, mert nem használtam ki az S-Pen-t, játszani sem nagyon játszottam rajta, inkább csak olvastam, böngésztem, vagy filmet néztem - erre meg overkill. Újonnan, garival 200 eur körül tudnék S5e-t, 300 körül S4-et beszerezni, ezek azért még mindig jó kis cuccok. Jelenleg elnapoltam a beszerzést jövő évre...
Dr.NX