-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
baal-amiga #88146 üzenetére
Micsoda kompatibilitás
Komoly kétségeim vannak, h egy új olyan sokkal tovább bírná... -
oliwwer
aktív tag
válasz
baal-amiga #87198 üzenetére
Itt kikerestem az én típusomat, és azt raktam fel usb-n keresztül, meglepően könnyű volt. A tablet hátulján rajta van minden adat.
Annyi, hogy ROW firmware van rajta így a leírás szerint, de ugyanúgy nem megy a netflix, remélem update-k így lesznek hozzá.
Beírom azért hogy oldottam meg a netflixet, én [link] innen leszedtem egy korábbi verziót.
Ezzel beenged. A hivatalos netflix oldalán lévő APK-val nem.
L3-nak fogja írni először a P11-et, ami csak SD tartalom, prémium előfizetés esetén is, viszont ha tablet beállításokon belül az applikációban kikeresed a netflix appot, törlöd cache-t meg a tárhelyet, akkor következő indításnál már L1 lesz, ami HD. Így tökéletes.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
baal-amiga #87185 üzenetére
Bocsánat, P11, igen.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
baal-amiga #87168 üzenetére
Bevallom, ennyire nem ismerem a működését. Ha ki van kapcsolva a helymeghatározás, akkor a voda tv el sem indul, csak kéri hogy kapcsoljam be. Gondolom, ha nincs gps a készülékben, akkor az a helymeghatározásos gomb sincs a menüben, így nincs mit bekapcsolni... De ezt csak mint laikus gondolom.
-
cidalain
veterán
válasz
baal-amiga #87004 üzenetére
De a 4k csak a Prémium előfizetői csomaggal érhető el.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
baal-amiga #86995 üzenetére
Ez is azt "erősíti" meg, hogy nem szükséges a javasolt lista...
-
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #86950 üzenetére
Lehet, hogy alap kéne legyen, de nem a Samsungnál. Ebben az esetben ez nem csak egy felirat, hanem van hozzáadott érték is. Neki médiafogyasztásra kell. Ha multitasking feladatokra kéne, akkor én is azt mondanám, hogy kevés. Milyen médiatartalom nem játszható le 4GB RAM -mal? Viszont, van egy 12,4 -es kijelző, ami filmnézéshez elég király.
-
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #86946 üzenetére
De miért? Egyedül a 4GB RAM -ot keveslem, de sztem az is csak akkor derül ki, ha vki megküldi a DeX -et, vagy a lebegőablakos módot. Síma videónézésre, böngészésre sztem megfelel és még nem tudni, hogy milyen hatással lesz rá a 12 -vel érkező tárhely » RAM feature. Amikor az enyémet vettem, akkor még nem volt az FE, különben azt vettem volna.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
baal-amiga #86912 üzenetére
Ez tényleg elég csúnya, sőt most látom, hogy 60 Hz (!) a PWM, akkor ez nálam végképp dealbreaker.
-
®abstract®
őstag
válasz
baal-amiga #86912 üzenetére
Nos, ebben a 2 videóban látszik,hogy miről van szó.A másodikban egyértelmű a különbség
Egyszerű dolog jut eszembe: miért adná oda samu az aktuális oled paneljét a lenovonak? -
xrvman
őstag
válasz
baal-amiga #86865 üzenetére
Ha valami mást javasoltok, azt is megfontolom, ám konnektivítás bővíthetőség egyáltalán nem szempont.
-
beci
őstag
válasz
baal-amiga #86865 üzenetére
Köszönöm. Akkor marad a pad 5.
-
válasz
baal-amiga #86832 üzenetére
Nálam a telefonos felülettel sincs gond, csak van aki nem szereti , emiatt említettem meg . A xiaomi új tablete pedig több mint jól sikerült darab egy lenovo yoga ellenében. Abban az ár sávban kb azt tartom a minimumnak .
Androidon eddig csak xiaomi-m volt , van , ha pedig cserélni fogok akkor lesz is . -
w.miki
veterán
válasz
baal-amiga #86815 üzenetére
vajon a BG miért nem árul LTE-s Lenovokat?
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
baal-amiga #86783 üzenetére
Nem navigál, és eddig 48gb volt az össz, szóval az is elég lesz szerintem
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
baal-amiga #86779 üzenetére
Köszönöm. Egyik jelöltem a xiaomi pad 5 volt, csak abban nincs sd kártya foglalat, meg gps sem, és elég drága, azért fordultam el tőle, de akkor lehet mégis azt veszem meg.
Somatom,
Neked is köszönöm a választ. Emiatt kisetek a huawei gépek.
Beni2360,
Egyszer rendeltem kinából beépített akksit az asus zenfone 2 telefonomba. Kétszer kellet vissza küldenem, mert nem passzolt bele pontosan, emiatt nem tudtam belerakni és hónapok teltek el közben a lassú szállítás miatt, szóval inkább kihagynám.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
baal-amiga #86775 üzenetére
Anyámnak veszem a galaxy tabpro helyett mert annak már 1 órát sem bír az akksija, állandóan töltőről megy.
A google play-ről tölt le játékokat, azokkal játszik nagyrészt (80%), a maradék meg facebook. Szóval a google play mindenképpen kell, hogy le tudja tölteni a játékait. Állítólag a google play-t fel lehet rakni rá, de a google keretrendszerről még nem olvastam sehol. Az nem része a google play-nek?Akkor mit ajánlanál helyette? A keretem 150ezer ft.
-
válasz
baal-amiga #86766 üzenetére
-
válasz
baal-amiga #86760 üzenetére
Időközben a banggood-os ár is változott 56-rol 70-re , így mar kevésbé vonzó ott beruhazni a p11-re .
-
válasz
baal-amiga #86760 üzenetére
Az amazonos, hivatalos lenovo store az online áruház berkein belül.
Viszont véget ért az akció , Most az m10 fhd+ kerül annyiba mint a p11 akciós ára volt. Értelemszerűen a p11 is messze van a par napja linkelt ártól . Annyiért pedig már itthon is meglehet venni .
Jelenleg a banggood ajánlata ami ár/érték arányban több mint baráti. -
válasz
baal-amiga #86758 üzenetére
Bevallom őszintén , hogy a kommenteket nem olvastam el , köszönöm a kiegészítést
. Az eszköz ára pedig bőven kárpótolja a usr-t a rom csere miatti kényelmetlenségért. Az a plusz fél, egy óra amit a rom csere felemészt , az ár ismeretében , csak egy apró tennivaló a beüzemeléskor.
-
vape1
csendes tag
válasz
baal-amiga #86724 üzenetére
Esetleg nem tudod, az is 3/32? Nem lehet hogy csak 2/16? Vagy eleve lassú netezésre is.
-
cidalain
veterán
válasz
baal-amiga #86633 üzenetére
Jó, ez így nem fedi a valóságot teljesen
Aktív kapacitív tollat minden érintős tablet támogat! Ezekben van elektronika, és akku is, így vékony heggyel is megfelelő elektromos mezőt tud csiholni (amit a kijelző érzékel). Drágábbakba a hegy nyomásérzékeny, és BT kapcsolaton keresztül a megfelelő appnak ezt is tovább tudja adni.
Passzív nagy bubis végű tollat is minden tablet támogat. Kb azt tudja, mint az ember ujja. Se többet, se kevesebbet.
A különleges tollak, mint Samsung S-Pen, Huawei M-Pen mind passzívak. Nincs bennük elektronika, a truváj a tabetben van, nyomásérzékeny réteg van a kijelző előtt (így ezeket a tollakat nem is kezeli semmi más tablet, amiben nincs ilyen réteg - a Samu A7-ben sincs ilyen, így nem kezeli az S7 tollát)
-
t..janos
csendes tag
válasz
baal-amiga #86626 üzenetére
Köszönöm, ezt néztem MMben sima wifis kivitelben. Másik boltban az a7re mondták, hogy használható az s6 tollával, de erre nem nagyon találtam még semmit sem.
-
Macisajt3
tag
válasz
baal-amiga #86608 üzenetére
Köszi az infókat
-
®abstract®
őstag
válasz
baal-amiga #86602 üzenetére
na,persze,mert ezen sporolnak.
-
Tybee
tag
válasz
baal-amiga #86587 üzenetére
Kijelzője biztos jó, de a 4/64-et már kevésnek érzem és sajna a snapdragon 660 is gyengébb.
Csak engem zavar az iplay 40-nél hogy a sarkoknál lekerített a kijelző, nem szögletes? Az ott levő pixelek nem is látszódnak? Olyan bután néz ki, régi tv-k jutnak róla eszembe
-
audiofül
csendes tag
válasz
baal-amiga #86396 üzenetére
mindent IS kipróbáltam.,..sőt feltettem más billentyűzeteket is a Play áruházból de semmi....
-
vacs
veterán
válasz
baal-amiga #86390 üzenetére
Lehet, de vajon alkatrészük lesz-e!
-
nagypasztor
tag
válasz
baal-amiga #86322 üzenetére
Köszönöm a véleményt! A hardveres "hiányosságok" engem sem nagyon zavarnak. Amit olvastam valahol és kicsit elrettentene, az néhány szoftveres bug volt. Bár ezek is javítható dolgok egy-egy frissítéssel. Illetve volt, aki panaszkodott a 3 éves mi pad 4-re, hogy már foltos a kijelzője. Kicsit hosszabb távra terveznék.
Ami inkább mégis a hasonló árban lévő Matepad11 felé húzna, amit már sikerült is megtapogatnom, az a leheletnyivel erősebb hardver, Harman Kardon hangzás, a wifi6, a ddr5-ös ram, a bővíthető tárhely, a fejlettebb usb-c csati, a valószínűleg kidolgozottabb működésű pen, illetve az ismert huawei precizitás. Ha megszűnne ez a sz.ros politikai hercehurca, egy frissítéssel lehet, hogy visszakerül a GMS is a készülékekre, vagy ha mégsem, úgy tűnik, hogy egyre jobb és jobb appok jelennek meg a saját rendszerükben is. Szóval eléggé vacillálok.
Amire használnánk, azt teljesen kiszolgálja a huawei is, és talán nagyobb tapasztalatuk van a tabletek terén, mint a xiaominak. Még a kisebb akksi sem annyira zavar, mert a korábbi tapasztalatom az, hogy jól optimalizálják az eszközöket.
-
atos30
aktív tag
válasz
baal-amiga #85957 üzenetére
Egy pillanatra elcsábultam, de csak egy pillanatra
. Maradok az S5e- nél még egy darabig. Az amoled feketéje nekem jobban kell, mint egy toll.
-
Thomas19
tag
válasz
baal-amiga #85944 üzenetére
Ajjaj, hát azért fontos lenne
De akkor mi a garancia, hogy az iPlay 30 Pro hangja jobb lenne? Bár youtube-os teszteken azt is méltatják, de hát kinek mi tetszik. Én nagyon szerettem, hogy simán tudtam a hangszóróján zenét hallgatni, vagy American Idolt nézni a tesómmal, és teljesen normális hangot adott ki. Meg fülhallgatóval sem volt vele gond, az is fontos lenne, hogy elég hangos legyen.
-
®abstract®
őstag
válasz
baal-amiga #85655 üzenetére
Akkor lehet hogy a kugli Xarakodik.
-
®abstract®
őstag
válasz
baal-amiga #85653 üzenetére
És ha nem chromium alapú böngészőt használsz akkor is van böngészés közben ilyen probléma?
-
tamás86
tag
válasz
baal-amiga #84831 üzenetére
Igen igy van.De igazábol én nem futottam bele olyan programba amit minden nap használok és nem megy a tableten.Chrom volt kicsit necces a jelszavak meg a könyvjelzők miatt de firefoxra áttvittem mindent.
-
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #84747 üzenetére
EKH -val bármilyen gombot tudsz csereberélni.
A billentyűzet nálam is ritkán játszik, de az egeret napi szinten használom, amikor kitolom a képet TV -re. Nekem nincs PC -m, laptopom, csak teló, tab, meg a NAS. Mondjuk, egy tapipados billnek is lenne haszna, mert egérhez válogatni kell a programokat (pl. elég kevés böngésző kezelhető egérrel). -
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #84742 üzenetére
Ez tényleg jó vételnek tűnik.
-
modflow
veterán
válasz
baal-amiga #84742 üzenetére
Ez mondjuk király és még olcsóbb is.
Köszi mindenkinek! -
NextError
tag
válasz
baal-amiga #84685 üzenetére
Igazából én is ezt a 3 alldocube tabletet nézegettem. Fényerőben melyik lehet a nyerő?
Útépítésen melózok, főleg kocsiban lenne használva nyáron fontos lenne.
Felbontás + amoled az X mellett szól, a ram már nem annyira. -
volandy
senior tag
válasz
baal-amiga #84680 üzenetére
Okkés! Köszi!
-
volandy
senior tag
válasz
baal-amiga #84678 üzenetére
Köszi! Hol lehet megnézni hogy kijelentkezett belőle?
-
MrCsiT
addikt
válasz
baal-amiga #84513 üzenetére
Figyelembe véve, hogy korábbi LTE tabjukra kb. 0 frissítés jött: konkrétan, beragadt az akkori androidra, pedig 100e+ -os cuccról beszélünk, Lenovo részemről soha többet!
-
-
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #84520 üzenetére
Az a baj, hogy csak wifist látok (TB-J706F), LTE -t nem (TB-J706L). A hazai 240 ezres ár meg irreális.
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #84513 üzenetére
Sajnos csak a Wifist láttam kint jóárasítva. Itthon meg drága. Az LTE -s itthon Samu S7 árban van. Igaz, hogy az az S7 csak IPS, de minden másban jobb.
-
batai15
félisten
válasz
baal-amiga #84476 üzenetére
Na jó de nekem 45perc wild rift volt mindössze ,nem egész 3 óra sottal, és 38%on tettem fel töltőre.
Érdekes készenléti módban meg bezzeg alig merül. -
cidalain
veterán
válasz
baal-amiga #84365 üzenetére
Amit árulnak hozzá külön tollat, az kapacitív aktív stylus.
Azaz a kijelző teljesen normális, a toll vékony hegyű, de van benne akku, tölteni kell. Más mind a Samu, és a Huawei megoldása, valószínűleg a nyomásérzékenységet nem tudja. -
sarasota123
aktív tag
válasz
baal-amiga #84354 üzenetére
köszi. közben mint megtudtam a rajzolgatás viszonylag fontos szempont, így olyat kellene keresnem. 70-80k körül van olyan, ami tudja ezt és amúgy is egy jó tablet?
-
ROBOTER
addikt
válasz
baal-amiga #84271 üzenetére
Köszi, nálam is működik a módszered!
-
kristof123
őstag
válasz
baal-amiga #84134 üzenetére
Köszi a tippet, de nagyon túlmegy a kereten.
(#84136) F.B.I.:
Még jó, hogy írod van 6gb verzió is. Viszont arra várni kellene egy hónapot. Elbizonytalanítottál most egy kicsit. : DMennyire érné meg a 6gb-osra várni? Ha nincs komolyabb játék a 4gb-os nem lenne elég?
-
Zoza24
senior tag
válasz
baal-amiga #84132 üzenetére
Nagyon köszönöm,meggyőztél...
-
Zoza24
senior tag
válasz
baal-amiga #84130 üzenetére
Nagyon koszi az infót, a 4gb/64 gb-os változatnál is?
Árukeresőn nem látom a külön 2020 jelölést a típusnál,honnan lehet megkülönböztetni a “sima” verziótól?
-
cidalain
veterán
válasz
baal-amiga #84107 üzenetére
Most már nem szabad számítani dolgokra. Valamit meglátsz olyan áron amit neked megér, le kell csapni rá. Augusztusban vettem egy ismerősnek egy használt üzleti lapost 160-ért, most hogy újra bejött a home office (home suli), ugyanaz most 185 ugyanattól az eladótól. Bődületesen ingadozik a piac, főleg laptop, tablet fronton
-
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #84102 üzenetére
Ezeknek teljesen elmentek otthonról. Az S4 közel annyiba kerül, mint az S6. 200 rugó egy 2018 -as tabért, amiben 2017 -es SOC van?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
baal-amiga #84008 üzenetére
Kínai tabletek nem tudják a HD Netflixet, kivéve néhány Huaweit.
Netflix oldala a HD kompatibilis eszközökről: [link] -
cidalain
veterán
válasz
baal-amiga #83276 üzenetére
Hát az sok. 10-zel több, mint amennyiért az 510 3GB-osat most meg tudom venni.
Illetve a Huawei T5 3GB-os 60-ért megvehető, ahhoz képest ez 50%-kal drágább. Oké újabb, meg minden, de aki csak netezgetne annak nem mindegy, hogy 60 vagy 90. Oké biztosan lesz ez is akciós egyszer, 90-ről meg nem elképzelhetetlen, hogy 75 körülre lemegy. Az úgy már oké. -
cidalain
veterán
válasz
baal-amiga #83274 üzenetére
Ára lesz kérdés, 3GB rammal max 75-ért bevállalható, de sanszos hogy 90-100 között fogják adni.
Hamarosan kapható lesz az S7 is 11"-os kijelzővel, és az S7+ 12.4" kijelzővel, utóbbi bőven 3 kiló felett lesz majd. -
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #83133 üzenetére
A YT jól kódol. Az ilyen drón és egyéb kütyüknél előfordul, hogy rosszul kódolnak. Ha egy 1080p 60fps videó lejátszása nem megy hardveres dekóderrel, akkor szoftveressel el tudom képzelni, hogy megfekteti a vasat.
-
Viktor77
titán
válasz
baal-amiga #83027 üzenetére
Mondjuk nem értem ez miért baj (persze értem), az S7-em se frissül március óta (de ez sem lenne kötelező), az Androidja is régi, aztán mégis hibátlanul működik.
Az M8 Lite tabletem meg még régebbi, azzal sincs gondom. -
Josi
aktív tag
válasz
baal-amiga #82999 üzenetére
Én vettem már, de még nem laktam be.
Simán megjött minden bonyodalom nélkül kb. 1 hónap alatt. Nagyon jó a kijelzője.
Tesztet itt találsz róla:
https://www.hoc.hu/alldocube-x-neo-tablet-teszt/ -
Petrónius
aktív tag
válasz
baal-amiga #82964 üzenetére
Köszönöm. Jó lesz nekem a nem hivatalos is.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
baal-amiga #82961 üzenetére
Romot találtam a múltkor (így hirtelen most nem találom), csak a bootloader nyitásárol nem találok semmi leírást. De hogy nem lehet nyitni, arról se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest