Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz Victoryus #87101 üzenetére
Sztem ennek most a legalja a Lenovo P11 pro, de annál sem megy olyan flottul a képátvitel, mint nálam, Samun. Régebben volt a Teclast T10, és M16, de ezek már kifutottak (és mindkettőnek volt szoftveres bugja a HDMI kimenettel).
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
válasz Victoryus #63129 üzenetére
Találtam egy megfelelő update binaryt, a teclast 98air 3g-hez volt. Ezzel végig is ment a cwm-es zip telepítés. Már majdnem happy and, amikor 5 másodperccel az android elindulása után megint bootloop. Lehet mégse megfelelő? Én ezt nem értem. A framework-res.apk zippelve, szignózva, és mégse. Egyetlen egy xml fájlt változtattam meg benne.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
válasz Victoryus #63120 üzenetére
Van megoldás, pl. itt van leírva: [link] [link]. A lényeg, hogy a zip-ben az update-binary-t le kell cserélni a megfelelő binárisan kompatibilisre, vagyis keresned kell egy ilyet.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
tjb007
nagyúr
válasz Victoryus #62984 üzenetére
Sehogy, az Androidos tableteken nem létezik olyan partíció, amiről vissza tudnád állítani a tönkre vágott rendszert. Recovery partíció van, de az nem keverendő a Windowsos tableteken lévő recovery partícióval, funkcionalitásában nem egyezik a kettő.
A CWM mentést pedig nyugodtan megoszthatod. -
válasz Victoryus #62942 üzenetére
ADB-vel visszatettem, ugyanúgy bootloop. Csak a cwm-es visszaállítás segít rajta. Kár, jó lenne kijavítani a helyes értékre. Így is elvan, de jobb lenne ha a maradék kb másfél órát is ki lehetne használni androiddal is.
Esetleg, ha van még valakinek valami ötlete... Vagy másik programmal kéne csinálni, nem az apk studio-val? Egyáltalán miért hasal el? Eltérő az apk aláírása?
Cappa nem reagált sajnos semmit. Nekem meg nincs elég tudásom hozzá.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
válasz Victoryus #62939 üzenetére
Pontosítok. Lementettem az elvileg felülírt apk-t, maradt benne a 4980 érték, meg a dáruma is a régi. Megpróbáltam újra, sajnos megint bootloop. Francba.
Megpróbálom abd-vel visszatenni az eredetit, az hamarabb megvan, mint a teljes visszaállítás.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
tjb007
nagyúr
válasz Victoryus #62935 üzenetére
Tegnap későn írtam már meg azt a hozzászólást, kimaradt belőle pár lényeges dolog. Az jó, hogy sikerült visszahoznod, azzal legalább most nem kell foglalkozni.
Mielőtt bármi is csinálnál mentsd le az eredeti módosítatlan fájlt, anélkül neki se állj!
Amit korábban leírtam azt a PC-n kell elvégezni, nem a tableten.Folytassuk ott, hogy megvan a módosított apk. Ezt szépen bemásolod a tablet /system könyvtárba (ne a /system/framework-be, mert bootloop lesz az eredmény), itt beállítod a jogosultságokat (rw-r--r--). Ha ez is megvan, akkor fogod ezt a módosított apk-t és áthelyezed a /system/framework könyvtárba és felülírod az eredetit (nem kell telepíteni!). Ha a másolás/felülírás közben nem indul újra a tablet, akkor sikeres volt a művelet. Ez után kapcsold ki majd be a tabletet, hogy életbe lépjen a módosítás.
Ha esetleg megint bootloop lenne az eredmény, akkor szinte biztos, hogy nem elég csak ennyi módosítás, újra is kell fordítani az egészet. -
válasz Victoryus #62914 üzenetére
Valószínűbb, hogy kamu, egyébként az [xda-developers] fórum a legjobb ilyesmire.
Igen, van Android 5 ROM már Intel-es tabletre.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest