Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Ez a tablet (tudom régebbi típus) megér 39000 Ft-ot? (új)
[link]
Gyereknek kéne, egy sokéves 1GB ramos gépet váltana...Psn ID: sefter_hun
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz ratobi #86297 üzenetére
Ha lehet hinni a keresőnek, akkor pl. te használtad.
Én nem ajánlanám senkinek jó szívvel a SC9863A SoC-osgőzgépeket.
50-ért van Teclast M40 vagy Alldocube iPlay 30 Pro, ha már Banggoodról akar valaki rendelni.Elfogadom a sütiket.
-
TabletEsBT
újonc
válasz Jarod1 #86295 üzenetére
Szia Jarod!
Köszönöm a kérdéseket és hogy végigolvastad a problémámat. A következőket tudom mondani:
- elvileg mindegyik eszközön 4-es BT van, a DuoDuogo leírását be is linkelném ide, de annyira noname, hogy nem is találom a neten.
- A Samsungoknál nem lettek összepárosítva (a Tab A-n nem is próbáltam, az S6-osomon nem engedi), de a kínaiaknál igen. És mégis ez lett az eredmény... Abban amúgy teljesen igazad van, hogy párosítás nélkül a kínaiak még rosszabbul működtek, de a leírt esetek párosítással együtt értendőek.
- A SumUp APP-ot kilövi az Android egy idő után, ez mindegyik készüléken így volt. De ez nem gond, mert fizetés előtt csak kb 2 másodperccel lassabb, ha a nulláról indul újra, mintha a háttérből nyitná fel. A kínaiakon próbáltam az Energiagazdálkodás (vagy valami hasonló nevű) menüpont alatt beállítani, hogy ne állítsa le, hátha attól jobb lesz, de nem lett.A gond az, hogy ezek a kínai eszközök tényleg nem látják időnként a kártyaolvasót, miközben az S6-os igen (minden esetben 1 méternél kisebb távolságról beszélünk).
Lehet, hogy ez valami szoftveres kérdés és nem a hardverrel van a baj? Kipróbáltam a DuoDuogon ezt az APP-ot is, de nem hozott eredményt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bluetoothcpm&hl=en_US&gl=USMondjuk ennek az APP-nak annyi hatása valóban volt, hogy folyamatos kapcsolatot tartott fent a bankkártya olvasóval, ha magas prioritásúra állítottam benne a mentett kapcsolatot. Világított is a kártyaolvasón megszakítás nélkül a BT ikon, ami amúgy nem része a normális működésének, viszont így meg nem működött a fizetés.
Köszi még egyszer!
-
ratobi
senior tag
Teclast p20hd - t használ valaki? Mennyire ajánlott? Vagy van jobb ebben a kategóriában?
-
cidalain
veterán
válasz TabletEsBT #86294 üzenetére
A probléma, hogy a kínai cuccok hardveroptimalizálása nem a legjobb. A noname kínai cuccoké meg még rosszabb. A DuoDuogo meg annyira noname, hogy sosem hallottam róla.
Vegyél egy értelmes terméket, valószínűleg minden gondod meg fog oldódni. Samsung, Lenovo bátran vehető. De értelmesebb kínaival is be lehet próbálkozni.
Nem tudom milyen egyéb dologra használnád a tabot, ha másra nem, akkor egy olcsóbb 2 GB ramos Lenovo is elég lehet erre. Ha azért általános felhasználásra is kell, akkor
Samsung A7 SM-T500
Lenovo tab M10 FHD Plus>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Jarod1
veterán
válasz TabletEsBT #86294 üzenetére
A kínai tabletteken is 4,0 es Bt verzió van, össze vannak párosítva?
Samusuba is 4.0 verzió volt?illetve Xiaominál találkoztam olyannal hogy BT nál van külön állítási lehetőség hogy lásson pl BT hangszórókat,
alapból nem látta a hangszórót,,,, menüjében kellet bekapcsolni,másik : nem lövi ki az appot az android? energiatakarékosság jegyében..
-
TabletEsBT
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni tablet/bluetooth témában, elnézést, ha már volt erről szó, csak én nem találtam meg.
A problémám a következő: szeretnék tablettel együtt használni egy bankkártyaolvasót, amelyek bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálnak egymással. Konkrétan erről a bankkártya olvasóról van szó:
https://sumup.hu/air-pos-terminal/Miután megérkezett a kártyaolvasó, először a saját viharvert Samsung Galaxy S6-os (Android 7.0) telefonommal próbáltam ki és használtam.
Az eredmény: zéró probléma. Nem állítom, hogy nagyon gyors volt, de rendben és teljesen megbízhatóan működött, a telefonomon futó SumUp Android APP és az olvasó első összepárosítása után mindig megtalálták egymást és soha nem volt semmi gond.A hetekig tartó próbálgatás/tesztelés után hadrendbe állt a végleges helyén az olvasó, de ott már egy Samsung Galaxy Tab A 10.0 SM-T550 tablettel (Android 7.1.1).
Az eredmény: ugyanúgy zéró probléma, azzal a különbséggel, hogy ez érezhetően gyorsabb volt, mint a régi telefonom. Egyszer talán előfordult, hogy újra kellett párosítani az APP-ot az olvasóval, de több hónapnyi használat során ennyi egyrészt belefér, másrészt - így utólag - könnyen lehet, hogy erre is csak az én hibámból volt szükség.A gondok ott kezdődtek, amikor vissza kellett adnom ezt a tabletet az eredeti jogos tulajdonosának, ugyanis csak kölcsönben volt nálam, és a tulajdonosnak idő közben újra szüksége lett rá.
Ekkor - gondoltam olcsón megoldom - vettem egy noname kínai tabletet használtan (valami DuoDuogo márkájú, Android 9 a táblagép névjegye szerint a beállítások alatt), úgy voltam vele, hogy ha ennyire gördülékenyen ment eddig minden a korábban említett eszközökkel is, akkor nem kell ide nagy erőmű. A boltban természetesen kipróbáltam vásárlás előtt, gond nélkül működött, még gyorsabb is volt a kártyás fizetés, mint az addig próbált eszközökkel. Meg is vettem, be is állítottam az előző tablet helyére.
Az eredmény: Azóta 1-2 naponta előfordul, hogy az APP nem találja a kártyaolvasót, sokadik próbálkozásra majd újra mégis, előfordul, hogy csak akkor, ha újra volt indítva a bluetooth, előfordul, hogy az egész tabletet is újra kell indítani. Utána pár napig megint nincs gond, aztán naponta akár többször is. Ha benézek a Beállítások/Bluetooth menüpont alá, akkor simán kiírja, hogy nem lát egyetlen eszközt sem Bluetooth kapcsolattal. Ha kikapcsolom és újra bekapcsolom raja a Bluetooth-t, akkor már igen, de konkrétan a kártyaolvasót még akkor sem biztos, hogy észreveszi, van úgy, hogy ehhez még a Frissítés (ismételt keresés) gombra is rá kell nyomnom.Kipróbáltam mindenféle beállítási lehetőséget, de nem javult a helyzet, arra jutottam, hogy bizonyára ez a tablet olyan, amilyen. Kipróbáltam a feleségem már nem használt Doogiee Shoot 1 (Android 6) típusú telefonjával, ami szintén hasonló kaliberű kínai márka (bár elvileg ennek valamilyen szinten jó híre van).
Az eredmény: pontosan ugyanaz, mint a DuoDuogo tablet esetében.Amit még érdemes lehet megemlíteni a témával kapcsolatban:
- Elvileg mindegyik eszköz Bluetooth 4.0 kommunikációra képes
- Mindegyik esetében a legfrissebb SumUp APP-ot használtam, erre külön figyeltem, hogy mindig le legyen frissítve.
- A két tablet és a Doogiee telefon gyári reset után lett kipróbálva, csak a SumUp APP lett külön rájuk telepítve, nem szemeteltem össze semmivel.
- Nem számított, hogy töltőn van-e folyamatosan a kártyaolvasó vagy nincs, a helyezten nem változtatott
- Az antennája elvileg a DuoDuogo és a Doogiee eszköznek is jól működik, távolabbról is megtalálják (ha megtalálják) a bankkártya olvasót, mint az S6-osom.
- A használat/próbálkozás helye mindig ugyanott volt, nem lehet különbség abban, hogy (mittudomén) nagyobb más helyen az interferencia, túl sok bluetooth eszköz van a környéken, stb...A legviccesebb az egészben az, hogy a Galaxy S6-os telefonommal a mai napig gond nélkül tudom használni a terminált, pedig előfordult, hogy hónapokig nem is próbáltam vele csatlakozni a kártyaolvasóhoz, még a bluetooth sem volt rajta bekapcsolva. Mégis 100-ból 100-szor csatlakoznak egymáshoz és gond nélkül lezajlanak a kártyás fizetések. Ha a DuoDuogo elvérzik, kapcsolom az S6-ost, és rögtön le lehet bonyolítani a tranzakciót, szóval arról sem lehet szó, hogy a kártyaolvasóval van valami átmeneti probléma. Amúgy ár-érték arányban ez a DuoDuogo sem rossz tablet (15 ezerért vettem 1 hónap garanciával használtan), csak arra nem bizonyul alkalmasnak, amire nekem kéne.
Az már világos számomra, hogy ezt a problémát nem fogom tudni NonameOlcsóKínaiHasznált vonalon megoldani, de mivel nem szeretnék ismét így járni a következő tablettel, ezért kérlek Titeket, hogy segítsetek nekem a következő kérdésekkel kapcsolatban:
- Min múlik, hogy mennyire stabilan találja meg egymást két eszköz bluetooth segítségével?
- Létezhet, hogy a Samsung termékei jobbak ezen a fronton mint más gyártók? A következő tabletnél ehhez kellene ragaszkodnom? Nagyon jó lenne, ha tudnátok más gyártót is mondani, akivel ugyanilyen stabilan tudnám használni a terminált és nem lenne drága.
- Az Android verziószámnak lehet köze ehhez?
- Vagy van bármi más körülmény/tényező, ami nekem nem jutott eszembe?Köszönöm a türelmeteket, amiért végigolvastátok a kilométeres kérdésemet és előre is nagyon köszönök minden segítő szándékú választ és ötletet!
-
cidalain
veterán
válasz duckload #86291 üzenetére
Samsung A7 SM-T500
Lenovo tab M10 FHD Plus
Ez a kettő ajánlott a gondtalan netezgetéshez. Hátrány, hogy 70e Ft kell mindegyikhez (egy-egy akciót megcsípve 67-68 értelmes boltból). Ugyanakkor ez alatt ma itthonról sokkal gyengébb cuccok vannak, mind kijelző, mind RAM tekintetében. Nagyot dob a felhasználói élményen az a +10e Ft.
Külföldről ugyanakkor lehet a kereteden belülről is venni ajánlott kínai tabokat, ha ez játszik.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
duckload
aktív tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani egy tabletet? Apumnak akarok egy újat venni mert már csak szenved a régivel!
Ha lehet 10" legyen, új, csak youtube-ozik meg netezik rajta, semmi játék! Lényeg ne akadozzon, meg lassuljon!
60eFt ot szánnék rá!
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
cidalain
veterán
válasz Beni2360 #86288 üzenetére
alapvetően egy akkunak két vezetéke van.
ha több madzag jön ki, akkor az nem sima akku, hanem már van rajta valamiféle töltőáramkör is a fólia alatt. ebben az esetben nem a csatlakozót cseréled, hanem a csatit a töltőáramkörrel együtt kell áttenni az akkura.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
válasz cidalain #86285 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 3 ponton csatlakozik. Hisz a toltesre is kell egy szál.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
válasz bigyo108 #86283 üzenetére
Ha nem találsz gyári akkut, vagy utángyártottat kínából, akkor örülsz, ha tudsz venni valami akkut, de az zicher, hogy a csati nem lesz olyan. A régiről le kell csapni, és ráforrasztani az újra. Általában nincsenek túlbonyolítva 2 madzag, piros-fekete, kész.
De alin, ebay-en látok utángyártottat, azt kellene bepróbálni, persze ha megéri. Ha nem akkor inkább új tabletNekem is van akkuhibás tabom. De sajna az akku mellett a tápáramkör is elszállt, vagy passz. Kiszedtem az akkut, és raktam helyére egy tápegységet opyan teljesítményre tekerve, mint a specifikáció szerint az akku. És nem ment. Így megspóroltam egy akku rendelést.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Köszi, azt hittem "nemkínai" gyártótól is van vmi ajánlat.
Egy M89 Pro-m van már kb. 1 éve de mostanában eléggé dadog sw oldalról. Mondjuk a linkelt nagyobb modellek azért jóval erősebbek, a SoC is, de a 6GB ram főleg ami durva nekem.
Ezen még elgondolkodom akkor, eddig úgy voltam vele, hogy vmi 3-4GB-os közepes, de jobb sw támogatásút választok. Viszont ezekben meg akkora nyers tartalék van, hogy talán ellensúlyozná ha kicsit gyengébben optimalizált a droid rajta.
-
bigyo108
aktív tag
Szép napot,
Pls segítsetek nekem, TLP046C1 akksinak van valami helyettesítője?
Köszi előre is.A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz cidalain #86272 üzenetére
Már írtam korábban, emagról van itthon is Mi Pad 5, 150 ezerért.
Aprón most lett egy jó pár, gondolom az akciós goboo-s rendelések befutottak.Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Iskolás lányomnak szeretnénk egy új vagy használt androidos 10" tabletet érintőtollas rajzolásra leginkább. Az összefoglaló alapján a Lenovo M10 Plus és a Samsung S6 lite körülbelül ahová belőttem az összeget. Esetleg ebben a kb. 75-120k közti ársávban erre a célra van ami ajánlottabb a többinél?!
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz szotyika77 #86267 üzenetére
Akkor el is dőlt szerintem
Én is a Lenovot venném.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
pgemil
aktív tag
válasz szotyika77 #86262 üzenetére
Ennyiért szívesen vennék egy samsungot!
(Amennyiben módodban áll és tudok ilyet venni lécci írj!) -
cidalain
veterán
válasz szotyika77 #86262 üzenetére
mindkettő ajánlott. ha a Samsung bejön, mert mondjuk olyan telód is van, akkor az közelebb fog állni a szívedhez, a Lenovoban meg mégiscsak 4 GB ram van, és nem mókolták szét a gyári android felületet annyira. Ha van lehetőséged nagyobb offline boltba elmenni, akkor ezeket szerintem meg tudod nyomkodni élőben is.
Ha a filmezésbe a Netflix is beletartozik, akkor a Samu tudni fogja a HD-ben a lejátszást, a Lenovo nem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne tabletet vásárolni, szinte aprópénzért, és két modellre szűkült a lista.
Samsung Galaxy Tab A7 10,4coll, 3GB ram VS Lenovo Tab M10 FHD Plus 10,3 coll, 4GB ram.
Amire használnánk: Netezés, filmezés, youtube. Árba ugyan ott lenne a kettő, tizenpárezer forintért újonnan.Melyiket éri meg venni, melyik a jobb választás erre a célra?
-
sb
veterán
Sziasztok!
Fire HD 10, 10 Plus most elég jó áron van. 37-47k (3 vs 4GB RAM).
Visszaolvastam, de itt sok infót nem találtam róla. Ami volt itt ill. neten rákeresve elég jók a vélemények.
Lenne ennél jobb vétel ebben az ársávban?Nézegettem, hogy létezik rá Fire Toolbox amivel elég jól lehet "függetleníteni" az amazonos cuccoktól, lesz gplay, kvázi teljes értékű droidos tablet lesz ha jól értem.
Vagy van/marad vmi hátránya általános felhasználás tekintetében?Semmi extrára nem kell, csak működjön viszonylag gördülékenyen: netezni, youtube, esetleg gyerkőcnek kis Lego programozásra...
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Olvasott már vki infót arról, hogy a Samsung mikorra tervezi a flagshipek A12 frissítését?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Frod
addikt
Köszi
Egyébként arra gondoltam, hogy tudom, hogy manapság vannak már komoly grafikájú mobilos játékok, amik eszik a memóriát, meg lehet már multiban PUBG/CoD-ot is tolni stb., de ahogy nézem az ajánlott Lenovo modell 4 GB ram-os, szerintem az elég ezekhez a kisebb kaliberű játékokhoz.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Játék esetében csak a komolyabbak fektetik meg, vagy azért egy Candy Crush-t még elbír?
Anyukámnak szeretnénk lecserélni a nagyon sokéves, már itt-ott sérült kijelzőjű készülékét, és ezek a 70e körüli modellek, még bele is férnének, de ha játékra teljesen alkalmatlanok, akkor lehet inkább más ajándékot nézünk.
(100-ért nem szeretnék tabletet venni)Do you see the white shadow?
-
®abstract®
őstag
válasz Somatom #86247 üzenetére
Na, és? Persze hogy nem de még mindig jobb, mint amiket itt szoktatok ajánlani 10 colos méretben
Az enyém megbízhatóan stabilan működik GPS navigálás is hibátlan. Természetesen autó fényerő van. Bluetooth wifi kapcsolat is stabil. Összességében nagyon szeretem jófajta vasSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
insyde5
aktív tag
válasz Somatom #86250 üzenetére
Megállja a helyét az M5 ( 4/64 van nekem ), automata fényérzékelő benne van. Akksija 8ó film, 16 nap készenlét ( eddig ez volt a csúcs amikor nem nyúltam hozzá, nem merült 0.-ra ). Tökéletesen megfelel, egy átlag 50.e kategória gyengébb ettől a géptől. Használtan is min. 55-60ba látni. . Asszonyom használja már 2 hónapja, S7 LTE re váltottam. Ha nem lett volna fontos váltanom, maradt volna még sokáig.
-
-
shark300
tag
Sziasztok!
Autóba szeretnék egy tabletet középkonzolra, navigációra:
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
8"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
mindegy
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
mindegy
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
navigáció + LTE
Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
100.000 FtVan ötletetek? Sajnos a Samsung A7 túl nagy, de a Lite kijelzője kissé eltántorít.
Köszi![ Szerkesztve ]
Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
helixP
nagyúr
válasz ®abstract® #86238 üzenetére
Mármint, hogy a WiFi és BT rásegítést kiveszem?
Igen, így próbáltam és nincs GPS-em egyáltalán. In View 33, In Use 0. -
Dr.NX
Topikgazda
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lányomnak szeretnék olyan tabletet találni, amivel a laptopon-n kidolgozott dokumentumokat (Word, Excell, pdf...) tudja kezelni. A Meet és társai se legyen gond.Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés is opció?
Itthon.
Mire szeretnéd majd leginkább használni?
Egyetemi anyagok laptopon (Windows) kidolgozásának befejezése, chat, alkalmanként filmnézés.
Mennyi pénzt szánsz rá maximum?
50-65 000FtSi jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
helixP
nagyúr
Aki iPlay 30 Proval, rendelkezik, meg tudja velem osztani a tapasztalatait a GPS vevővel. Egyelőre konkrétan 0 műholdat lát az enyém.
Köszönöm előre is -
Dr.NX
Topikgazda
válasz eckmester #86234 üzenetére
Az eszköz úgy tűnik OTG képes, szóval elvileg kéne működnie.
Azt írják, hogy nagyon forrósodik.Elfogadom a sütiket.
-
Richard!
addikt
Nem, egy percig sem gondoltam.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
cidalain
veterán
válasz Richard! #86229 üzenetére
Egy jó saleses akkor is azt mondja hogy hamarosan, ha tudja hogy rohadtul odébb van még
Update:
Bár általában nem tudják konkrétan, mert a product management ugyanúgy hamarosannal kábítja a saleset.(Persze ez csak az én véleményem)
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Yep, köszi azokat már átnyálaztam és egyik sincs igazán ínyemre a vastagabb káva miatt.
Teclast-tól kérdezve, hogy vajon mikor lesz EU raktárban (AliExpress-ről venném) ez a két termék, annyi mondtak, hogy a közeljövőben...mi mást válaszoltak volna?
Egyelőre még várok egy kicsit. Mindenesetre kösziMa kezdődik életed háralévő része
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Richard! #86227 üzenetére
Összefoglalóban van egy pár.
Szinte az összes tablet 10"-nél nagyobb, jellemzően 10,1", 10,4" vagy 10,5". De van már 11" opció is száz alatt: Lenovo P11, Chuwi Hipad Plus (4:3-as képarány)[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
Richard!
addikt
Üdv!
10"-nál nagyobb tabletet tervezek venni. Elsődleges célpont a T40 Plus a Teclast-tól, de még birizgálja a fantáziámat a pár hét múlva megjelenő T50 is.
100 ezer forint körül, alatt lenne még egyéb alternatíva?Ma kezdődik életed háralévő része
-
Dr.NX
Topikgazda
Samsung, Huawei 3 évet biztosan szokott adni, a Xiaomi csak mostanában jött ki új termékvonallal, de szerintem ők sem fognak lemaradni.
A Lenovo sajnos nem szokta túlzásba vinni, egy főverzió megvan aztán csókolom. Reméljük ezen változtatnak a drágább (P12) szériában.
https://support.lenovo.com/il/en/solutions/ht501098Ilyen szempontból az Apple verhetetlen, ott 5-6 éves modellekre is jön ki új főverzió.
[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz andronymus #86218 üzenetére
Samsung A7 SM-T500
Lenovo M10 FHD Plus
70 körül mindkettő beszerezhető értelmes boltból, hivatalos forgalmazótól 2 év hazai garival.
Olcsó tabletekben nem szokott olyan jó proci lenni, mint mondjuk egy hasonló árú mobiltelefonban.
Átlagos felhasználásra azért elég, játékot csak módjával.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
Semmilyet.
Előbb adnak ki új modellt, mint frissítést.
Talán valamelyik Alldocube-nál volt, hogy kijött 1 (egy) frissítés.
Meg is van:
https://www.alldocube.com/en/firmware/Elfogadom a sütiket.
-
őstag
A random kínai gyártók, pl. Teclast, Alldocube, stb. termékei milyen supportot élveznek? Legalább biztonsági patch-eket kapnak 1-2 évig?
-
andronymus
tag
Sziasztok!
Tabletet keresnék egy 65+ -os felhasználónak.
Kijelző méret: 10" ha az még nincs kihalófélbe
Állapot: új
Beszerzés: magyarországi
Fő tevékenység: böngészés, cikk olvasás, chat, email néha random dolgok lefotózása
Keret: 50-80kTudnátok javasolni tabletet vagy esetleg amit én néztem Lenovo Tab M10 HD (2nd) [link] egy jó választás lehet?
Nem vagyok képben a mobil piacon most mi a jó proci meg a többi ebben kéne a segítség ár/érték arányba mennyire nyerő ez.
Ami zavar, hogy 2020 aug kiadás... Android 11-ről nem találtam leírást, hogy ki lett e adva rá.Köszönöm előre is a segítséget!
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz ®abstract® #86212 üzenetére
Placebo.
Az LCD (TFT vagy IPS) kijelzők háttérvilágítást használnak, annak mértékétől függ az akkuhasználat. Még a dark mód sem hoz akkuidő növekedést, csak OLED-nél.Elfogadom a sütiket.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Fiam jelenleg egy Lenovo TB 850 4f tabletet használ kizárólag kis játékokra.
Teljesen rendben van de gondoltam picit nagyobbat vennék neki.
50-60k az osszeg amit tudnék raforditani.
Milyen alternatíva van ami hardveresen elorelepes és nagyobb?F.K.T.
-
Melorin
addikt
Sziasztok! Anyumnak keresek valami pörgős és jó akkuidős tabot, amit ágyban fekve tud nézni.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
7-8"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Mindegy.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés is opció?
Itthon.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni?
Youtube videók nézése.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum?
45 ezer forint. -
Somatom
veterán
Gyári biztos nem lesz. Konkrétan a mostani tabommal nem próbáltam, de eddig minden droidom, minden billentyűzettel működött. Max. kellett egy kis EKH remap. Szvsz. tök mindegy, hogy milyet veszel.
Nekem többek között egy Apple is van. Az nagyon minőségi cucc.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz cidalain #86195 üzenetére
Lo and behold:
Xiaomi Pad 5 tablet, 6GB RAM, 128GB, Wi-Fi, Cosmic Gray + Mi True Wireless Earphones 2S
Emagról 150 ezer FtElfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz ®abstract® #86202 üzenetére
Miből gondolod, hogy a fekete-fehér kevesebbet fogyaszt?
Amúgy ez mire lett volna válasz?Elfogadom a sütiket.
-
gjoe
addikt
Sziasztok
Galaxy Tab s7-hez keresnek magyar ékezetes billentyűzetet. Van valami ajánlott? -
cidalain
veterán
válasz Jack000 #86201 üzenetére
Itthonról ez a kettő ajánlható jó szívvel, viszont a keretedhez még 5000 forintot hozzá kell rakni.
Lehet venni tabletet 65 alatt is, de azok jelentősen gyengébb gépek, mint ez a kettő 70-ért.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
baal-amiga
senior tag
Csak egy gyors praktikus kérdés: használtok tabon kijelzővédő üveget/fóliát?
Én sosem tettem fel eddig semmi ilyesmit, se karc, se semmi nem lett, a folio tokok megvédték.
Leginkább az érdekel, hogy a pen hatékonyságát mennyiben csökkenti a +üvegréteg, ezzel használva azért hosszabb távon karcolódhat a kijelző?"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
-
Jack000
újonc
Sziasztok! 80 éves édesapámnak szeretnék egy új tabletet venni.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés is opció?
Itthon.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni?
Böngészés weben, youtube videók nézése, FB kommunikáció.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum?
65 ezer forint.Előre is köszönöm a válaszokat.
I see humans,but no humanity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest