- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én végül az Alit elengedtem, megvárom a német Amazon BF ajánlatát.
Samsung Tab A9-et nézegettem, de nem meggyőző, hosszabb távra se a kijelző, se a hardver nem szimpatikus. A Redmi Pad SE ugyanez a kategória.
Vagy az Alldocube iPlay 60 Mini Turbo lesz ebből vagy a Lenovo Legion tablet.
Más élhető alternatívát nem látok. -
válasz
Rhino666 #94557 üzenetére
Köszi a segítséget Neked is, érdeklődtem az Ali topikban.
Topikgazda válasza:
"156 USD, ami ~ 198 $ bruttó, max ennyi lehet a kiírt ár.
Rosszul tudod, mert áfát azt mindig fizetni kell, csak az említett határig az AliExpress szedi be, ez még az összeghatár felett is 0% vám tételű, így vámot sem kell fizetni.
Ha Kínából jön akkor azért problémás a garancia érvényesítése ha gond lenne vele."Tehát elvileg nincsen semmi plusz költség nekem, mert az Ali megfizeti, a garancia kétséges, de ezzel tisztában voltam.
Meglátom, hogy hétfőn mennyiért lehet elhozni, ha nagyon kedvező az ár, lecsapok rá, ha nem, akkor marad az Amazon. Ott van garanciám.
-
Alis rendelés kapcsán kérnék egy kis segítséget.
iPlay 60 Mini Turbo 11.11.-es ára 196.58 USD elvileg. Sajnos nincsen EU raktárban.
Ezt lehetséges majd általános és store kuponokkal mérsékelni.
Ha jól értem, akkor nem kell vámot és áfát fizetnem, ha 150 EUR (~160 USD) alá tudom csökkenteni a végösszeget?
Aliexpress standard shipping a szállítási mód. -
Az Alldocube Mini tabok beváltak?
Keresek egy kisebb méretű tabletet tartalomfogyasztásra, böngészésre, laptopot kiváltani. Nyilván a szórakozás részét, nem munkára kell.
Van esetleg valami más alternatíva max. 9 hüvelykig?
A nevesebb gyártók kisebb tabletjei vérszegények, egyedül a Lenovo gamer tablete tetszik, de az 200k, annyit nem biztos, hogy rászánnék. Meg overkill is a dolog, bár legalább időtálló. Az iPad vonal kizárva. -
A TomTop oldalán elég jó áron vannak Honor Padek.
Honor Pad 9
és
Honor Pad X9 -
-
Samsung Tab A8 2021-re sincs sok értelme várni, a kijelző botrány és még Widevine L1 támogatás sincs. Hulladék 95e Ft-ért...
-
válasz
#42308056 #87065 üzenetére
Megrendeled, 2 héten belül visszaviszed, ha nem tetszik. Nincsen benne semmi rizikó.
Egyedül a SoC nem annyira szimpatikus. Nem tudom a Helio G80 mennyi ideig lesz képes akadásmentesen, laggok nélkül futtatni az appokat... Nagyjából a Snapi 662 szintje. Nem friss hardver, valszeg túl hosszútávon nem lehet vele tervezni. -
Az Alis Blackview Tab 11 margójára.
A kínai raktárból csak úgy küldik el, ha elfogadjuk, hogy még áfát és vámot kell fizetni utána Magyarországon. Ebből a szempontból korrektek, mert nem a posta levele után szembesülünk mindezekkel.
-
Aliról, kínai raktárból rendelt valaki mostanában tabletet?
A terméklapon írja, hogy az ár tartalmazza az áfát, de ettől függetlenül valamilyen költség felmerülhet itthon?
Aliexpress standard shipping a szállítási mód. -
Amazonon most akciós az ajánlott Lenovo M8 FHD. 48k lenne totál, szállítással, ÁFA különbözettel. Annyi gond van vele, hogy ez is a 3 GB RAM-os modell, amit az Alza árul.
Holnap megpróbálok megnyomkodni néhány modellt. Aztán nagy nehezen el kellene döntenem, hogy mi legyen. -
8 inch környékén tényleg nincsen semmi értelmes ajánlat? Kezembe került a Lenovo M8 (HD), és rájöttem, hogy nekem ettől nem kell nagyobb kijelző.
Böngészés, közösségi média, olvasás semmi más nem lenne a felhasználási célja.
Mondjuk a fent említett Lenovo hardverét már a böngésző eléggé megterhelte. Szóval valami erősebb vas kellene, amivel tudok néhány évig tervezni.
Az összefoglalóban említett Huawei-t honnan lehet beszerezni?
Vagy inkább az iPad Minik környékén nézzek szét? Bár mondjuk 200k az új modell, annyit meg nem akarok rákölteni. Ott inkább a használt játszana. -
A realme Pad európai nyitóárai. Ennyiért nem válik kihagyhatatlan vétellé.
Jó nagy barom voltam, hogy végül nem éltem a Xiaomi Pad elővásárlási akciójával...
Most abból a 100k-ból jelentősen gyengébb tabletet tudok csak vásárolni. -
A random kínai gyártók, pl. Teclast, Alldocube, stb. termékei milyen supportot élveznek? Legalább biztonsági patch-eket kapnak 1-2 évig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest