Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Pontosan nem ismerem a működését a rendszernek, csak tapasztalati úton.
Ahhoz, hogy helyi menü/ kurzor előjöjjön ahhoz nem kell hozzáérni a kijelzőhöz, elég csak közel vinni. Ez valami mágneses elven működik szerintem. Ez akkor működik, úgy tűnik.
Minden máshoz viszont már hozzá kell érinteni a tollat a kijelzőhöz, amit a nyomásérzékeny réteg kezel le a tabletben. Ez mintha nem menne.
Alapesetben (legalábbis ami régebbi S-Pennel kapcsolatom volt/van) a Samu pen szerintem egy totál passzív cucc, így nem is tud elromlani.
Ne vedd készpénznek, de szerintem itt tablet hiba van. Lehet kontaktos csatlakozás, vagy elromlott az a filmréteg, ami a tollat érzékelné.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
Az igazság az, hogy vettem egy 10" Teclas M40 billentyűvel tabot de nem todom egy kézben tartani. El is adtam. Most egy HAUWEI MP M5 lite van de kezd lassulni és mar idegesit pedig csak 3. eves. A Redmi N 8 pro telcsim felüdülés utana kezbe venni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Somatom
veterán
Nos, e dilemma miatt olcsóbb. Meg, az egy dolog, hogy Te eljuttatod hozzájuk. De, aztán mi lesz? Ki és hogyan fogja megjavítani? Mivel ennek költségét a boltnak kéne vállalnia, ezért esélyes a hárítás, vagy a sufni javítás.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
A Zéé
addikt
Tisztelt Zoltán!
Erre a termékre viszonteladói, tehát "bolti" garancia vonatkozik.
Köszönjük levelét! Amennyiben további kérdése merülne fel, a levél alján található elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhet.
Tisztelettel:
Tamás - A Konzolvilág csapataÍgy most akkor nem tudom mi legyen. Attól nem igazán félek, hogy 2 éven belül becsődölne a cég, de ha meg valami van a masinával, azért olyan gyarkan nem járok fenn, hogy csak beugorjak vele.
Just a simple Lineman...
-
kovacs65
senior tag
18 márciusi a Huawei Mediapad M5-öm. Még most is meg vagyok vele elégedve csak azt bánom hogy nem egy LTE verziót vettem. Jelenleg szinte ez a legerősebb 8 colos gép. Az igaz hogy van egy Samsung strapa tablet is, de igen nagy a tokkal együtt.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
-
cidalain
veterán
4 mag 2 giga rammal kb ennyit tud a mai világban. Az appok egyre jobban fárasztják a vasat, ahogy frissülnek úgy kerül beléjük egyre több minden, ami persze a régebbi gépeket már megnyekkenti.
Az nfl.com önmagában egy agyonscriptelt weboldal, az erős gépen is szarul-lassan jön be nálam, el tudom képzelni milyen lehet az appjuk...
Egy fokkal jobb 8-as a Lenovo M8 fullHD, 8 mag 3 GB ram, frissebb droid. Alzáról 60k: [link] mondjuk hosszútávra ezzel sem lehet tervezni, de 2-3 évet elmegy még, ha az igények nem változnak.(Nincs összeesküvés, az app gyártók nem részesednek a hardvereladásokból, nekik tényleg az a fontos, hogy az appjuk csillivilli legyen, szebb, jobb, többet tudjon, mint a konkurens app. A fejlesztés során a korlátlan erőforrásokat veszik alapul, ezért a régebbi gépes tulajok megszívják)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Narxis
nagyúr
Beállítások, Tárhely és ott az SD kártya beállításainál kellene, hogy legyen. Formázni kell és akkor meg kellene kérdeznie, hogy belső tárhelynek akarod-e. Utána tudsz rá telepíteni vagy mozgatni appokat. Elvileg így kellene, hogy legyen.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
A Zéé
addikt
Mivel nem jött válasz a kérdésemre, így megpróbálom kicsit máshogy feltenni.
Szóval: milyen paraméterekre figyeljek, amikor használtan szeretnék tabletet venni?
1.) Ahogy nézem a 2 GB memória szűk paraméter az általam felsorolt elvárások közül. Mennyire gáz az 1 GB teljesen alap (netezés, youtube, messenger) felhasználásnál? Elég az 1 GB, ha mondjuk ez a három program fut is egyszerre?2.) Processzor sebesség mennyire számít? Teszem azt, egy 4x1,0 gHz sokkal gázabb, mint a 4x1,3 gHz?
3.) A régebbi android (4.4) mennyire korlátozó tényező manapság? Érdemes frissebb verziót használni?
(gondolom igen)
Van valahol egy rendesen összeszedett lista, ahol fel van sorolva, hogy melyik tabra melyik verziót lehet felszuszakolni? Mert én nem találtam ilyent.Köszi!
Just a simple Lineman...
-
tvamos
nagyúr
Ha gyorsan kell:
Aurora II...
Nekem is ez van, el lehet vele lenni.
Egesz gyors a kis piszok!(#21536) tjb007
Persze, igazad van... csak elmelkedtem... Vegul lejart a szerkesztesi ido, es mar nem hagyta kitorolni az egeszet.
Azert azt megsem ertem, miert nem maga a Samsung hozza ki ezt a hardware-t? Ez olyan lehetne, mint az S3 a T7.7 kijelzojevel osszegyurva... a legjobb![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest