Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamazonia
tag
lehet hasznos info, múlt hétvégén huawei szerviz napok voltak:
-felezték minden árát, plusz elengedték a szerviz költséget, minden hónap végén általában szerviz napok vannak.
-ugyan nem sok baja volt a 3.5 éves tabletnek, szintén idős szülök használják, de kezdett lassulni.
-cseréltettem rajta usb csatit: 1000 forintért kicserélték az alsó boardot, régit visszaadták, igazából elégé el volt kopva, napi szinten töltik.
-cseréltettem benne aksit, új gyári aksit raktak bele, 4500 forintért.Mintha hard reseteltem volna, annyira begyorsult. szinte új tablet feelingje lett.
Ezt persze máskor is meg lehet csináltatni, csak akkor az 5500 ft helyett 11000+javítás ára lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX