-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
sziasz,
került hozzám egy Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G, hogy kezdjek vele valamit, mert lassú. Wipe után már megy szépen, de ez az android 4.2.2 már nagyon régi. Rockchip RK3066 az agy a belsejében. Létezhet erre valami újabb android verzió? Az még simán beleférne, ha pld a 3g funkció elveszne.
köszi
-
Somatom
veterán
válasz
insyde5 #85996 üzenetére
Sztem nem a 6GB RAM lesz a szűk keresztmetszet. Többablakos módban használom az enyémet és nincs semmi fennakadás, pedig ez az egyik legramigényesebb művelet. A tárhely meg bővíthető.
Azt kell eldöntened, hogy a nagyobb kijelző előny-e számodra, illetve, hogy ragaszkodsz-e az Amoledhez. Sztem nézz meg egy bótban egy S7 -et! Ha nem zavar az az IPS, akkor én az S7 -et venném. -
Üdv!
Tapasztaltabb kollégáktól kérdezném, hogy egy tab s6 8GB/256GB (német, 1 év gari, bill. Tokkal) 200k ért vagy egy tab s7 6GB/128GB (Új, magyar 3 év gari 250k) érné e meg jobban? Nerflix, mkv, flac, mp3, kapcs. Rajzra lenne használva. S6 meddig kap frissítést?
Köszi.
-
Jarod1
veterán
Teclast P20HD
Erről a tablettről mi a véleményetek? Használ valaki ilyet?
-
Dr.NX
Topikgazda
Kíváncsi leszek erre a Realme Pad-re, tetszik a 440 grammos tömeg.
https://www.gsmarena.com/realme_pad_in_for_review-news-50981.php
Még a kijelző fényerejére leszek kíváncsi.
Remélem a 4/64 GB verzió 200 dollár alatt lesz (mégha talán nyitóáron nem is). -
JohnYBoVs
csendes tag
válasz
cidalain #85976 üzenetére
elcsabultam az irasodra, gyorsan vettem is hasznaltan egy s5e-t, 70ert. Eddig patent, mondjuk azt se utnem sokaig aki kitalalta hogy android 9rol 11re 7 csomagot kulon kulon kelljen letolteni, telepiteni... vegul is csak 2oraja lesem a toltokepernyoket. de amugy joban leszunk, a chrome nem akad rajta, a youtube meg hozza a 2k-t roccenes mentesen...
talan jobban megert mint egy M10 ~70ert... meglatjuk
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
insyde5 #85985 üzenetére
Árukeresőt gondolom ismered.
A legolcsóbb, nem sufnigsm ajánlat az emagon 240-ért. -
Sziasztok!
Samu tab s7 LTE tabot honnan éri meg MOST megrendelni? Használtan nem találtam bestby ajánlatot.
-
JohnYBoVs
csendes tag
Urak, epp Euronicsban nezelodok. Lenovo M10fhd plus 68e vagy Samsung A7 69e? Nekem egykutya, szerintetek? legalabb akkor hamar lelenne tudva ez a kerdes...
-
Thomas19
tag
Tesóm megrendelte az Amazonról akciósan a Lenovo M10 FHD Plust, azt mondja, hogy akadoztak rajta az appek, többször is volt, hogy egy percig sem reagált! Azonnal vissza is küldte. Ti értitek ezt? Most a Samsung Galaxy Tab S6 Lite-ot nézegeti 285 euróért, az megéri szerintetek? Ő csak Amazonról vásárol.
-
Kérlek jelezzenek, hogy elérhető a Google kereső weboldal sötét módja a tableteken! Mert tegnap kaptam asztali változatú sötét módot!
-
cidalain
veterán
válasz
JohnYBoVs #85972 üzenetére
az alja legyen a keresésednek hogy 3 GB ram legyen benne, ha android vonalon maradsz.
nagyjából így az 50k alatti készülékek ki is esnek. de mivel kereted van rá, így akár 4 GB ramos készüléket is vehetsz, használtan felsőkategóriás is kijöhet 100-ból (Samu s5e, Samu S6 Lite, Huawei Mediapad M5)
Összefoglalóban szereplő kínaiak is vehetőek 50-60 körül vannak jó vételek, netezni bőven oké -
JohnYBoVs
csendes tag
sziasztok, tablet vasarlas elott allok.
Uj/hasznalt mind1, ar/ertekben legyen jo.
csak par tabos bongeszes, vagy csak youtube, semmi extra.
keret 30-100, annyit koltenek amennyit feltetlen kell, esetleg ez szitok szó itt, de Ipad mint alternativa(hasznaltan)?minden ajanlast koszonok.
-
Thomas19
tag
válasz
cidalain #85968 üzenetére
Hát igen, csak nem döntöttem még akkor el, nézegettem a teszteket, meg más típusokat is. 13-án késő este írtam ide először, láttam, hogy már 9-én is írta valaki, hogy 43 ezer, és mivel azt írták, hogy 20-áig tart az akció, azt hittem, hogy addig ennyibe fog kerülni, nem gondoltam, hogy azon nyomban meg kéne rendelnem. Nem azért vártam, hogy hátha olcsóbb lesz, csak még nem döntöttem. Aztán 14-ére hirtelen felment 1500 Ft-tal az ára, akkor már úgy nem akartam megrendelni, vártam, hogy hátha visszaáll, 15-ére meg eltűnt a spanyol raktár, pontosan így volt
És még tokot is kell hozzá rendelnem, ami további 5-6 ezer Ft, és abban sem tudtam dönteni, mert ami jónak nézett ki, annál többen kommentelték, hogy összecsuklik, nem lehet felállítani, a másik nagyon behemót, a harmadikon meg nem láttam rovátkákat, amik megtartják, szóval az is elég instabilnak tűnik.
Teljesen igazat adok abban, amit írsz, de ez a fordított eset. Ha valamit meglátok jó áron, és elhatározom, hogy rászánok annyi pénzt, aztán hirtelen elkezd emelkedni az ára, akkor nem rendelem már meg, mert az olyan, mintha a különbözetet lehúznám a wc-n. Most mit tudok csinálni, reménykedek, hogy kapnak egy nagyobb szállítmányt és visszaáll az ára, mert 43 ezerért még mindig megrendelném. Ha nem, akkor meg marad az aksi csere a régiben, 2-3 évet még talán kihúzok akkor vele, hiába szerettem volna egy újat. Mert most már más típust sem igazán szeretnék, miután meggyőződtem róla, hogy ez lenne a legjobb vétel.
Van a Banggoodon árgrafikon? Most is azt írja, hogy "Lowest price in 189 days", amikor pár napja alacsonyabb volt, ezért mondom, hogy igen érdekesen kezelik az árakat. Most amúgy szerintem Hongkonkból jobban megérné akkor már, mert az EU Priority Line-nal 52.600, amire tudtommal nincs áfa, és ha jól látom azt a miniatűr képet, akkor ajándék tok van hozzá.
-
cidalain
veterán
Lehet, de nem biztos
@Thomas19
Ha valamit meglátunk jó áron, amit hajlandóak vagyunk érte kifizetni, akkor meg kell venni. Nem szabad nézegetni hogy na, vajon lesz-e olcsóbb. Nyilván előfordulhat, hogy egyszer igen. De ha ezt a bizonytalan időt ki akarjuk várni, akkor az a valami annyira nem is fontos, vagy mégse a mi árkategóriánk. És ha valamit megvettünk, akkor egyből kiszedjük az árfigyelőt, nehogy véletlenül agyonüssön a guta ha 3 hét múlva 5 dolcsival olcsóbb lesz.
Az nem játszik szerintem hogy oké van tabra pl 50 rugónk. A kinézett gép 55. Várunk lemegy 49.9-re. és nem vesszük meg, merthogy ha lement ennyire, akkor biztosan le fog menni 45-re is, és az meg már mégiscsak mégjobb. A külföldi oldalakon sok helyen a segítségünkre van az árgrafikon. Ha az aktuális ár a valaha volt legolcsóbb környékén van, akkor nincs min gondolkodni. -
Thomas19
tag
Megjelent újra a spanyol raktár, és most már ott is 48 ezer, és 1 db van. Vigye, akinek kell, most nem fogok 5 ezret kidobni, amikor nagy nehezen rászántam magam, hogy 43-ért megveszem
Érthetetlen ezeknek az árképzésük...
-
cidalain
veterán
válasz
Thomas19 #85961 üzenetére
Ez nem a rutinon múlik. A rosseb se tudja, hogy szállítási gond van, vagy nagyon sokan rendeltek, vagy egyszerűen chiphiány miatti gyártási gond, vagy csak simán beszüntették és kifutott a típus.
Most mondjam azt, hogy lesz biztos még, vagy mondjam azt hogy ezt bebuktad? Mire alapozom ezt? Semmire. Akkor meg minek mondjak bármit is? Nézegesd az oldalon, ha lesz vedd meg, ha nem akkor kifutott -
Thomas19
tag
Ó, értem, köszi, azt hittem, talán rutinosabbak vagytok ebben, hogy szoktak-e új árut kapni, ha kifogy valami akciós, de hát úgyis meglátom, pár napon belül
Már egyszer amúgy eltűnt, aztán pár óra múlva visszakerült, akkor még gondolkodtam, aztán emelkedett az ára, akkor azért nem rendeltem meg, másnapra meg teljesen eltűnt.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Thomas19 #85959 üzenetére
Ezt senki nem fogja neked megválaszolni, hacsak nem dolgozik a Banggoodnál.
Most volt a 15th Anniversary, azért volt olcsó. Akció biztos lesz még (11.11), kérdés, hogy addigra lesz-e még náluk ez a modell. Teljesen kiszámíthatatlanul jönnek és mennek náluk a modellek a kínálatban. -
Thomas19
tag
Eltűnt közben az iPlay 30 Pro a Banggood spanyol raktárából, nem tudtam megvenni, szerintetek lesz még? Augusztus 20-ig írták az akciók, de már előtte is emelkedett az ára, azért vártam, most meg már csak 48 ezerért van cseh raktárból
Amúgy drágább szokott lenni, ez most valami nagyon rendkívüli ár volt, vagy úgyis 2 hetente akcióznak mindent?
-
atos30
aktív tag
válasz
baal-amiga #85957 üzenetére
Egy pillanatra elcsábultam, de csak egy pillanatra
. Maradok az S5e- nél még egy darabig. Az amoled feketéje nekem jobban kell, mint egy toll.
-
baal-amiga
senior tag
Hátha mást is érdekel: MiPad 5 akciós előrendelés Sp raktárból.
Én behúztam egyet, most 300 €. -
Beni2360
félisten
-
Thomas19
tag
válasz
helixP #85954 üzenetére
Tényleg? És melyik lenne az? Esetleg rendelnék egyet oda, ahol tesómmal szoktunk ilyesmiket nézni, és nem hurcolnám magammal, útközben annyira nem szükséges
Itthon meg van BT villanykörtém, ami kb. ugyanúgy szólt, mint a régi hangszórója, így nem is használtam vele
Az ilyen szilikon tokokat nem szeretem, mert ez sem a kijelzőjét nem védi a táskában, sem felállítani nem lehet vele, így a két fontos céljából egyiket sem teljesíti
Német Amazonon van az a forgatható, beakasztható tok, azon gondolkozom, mert még az a legbiztonságosabb vonatra, abban előre nem tud dőlni, maximum hátra, ha kicsúszik a vájatból, de olyan csúnya nagyok azok a saroktartó pántok, amik szinte a kijelzőre is rálógnak! Nekem nem ilyenem volt egy még régebbi tabletemhez, az körben tartotta egy nagyon kis részen.
-
helixP
nagyúr
válasz
Thomas19 #85950 üzenetére
Már 2 ropiért tudsz olyan hangfalat venni, ami jobb, mint akármelyik tablet speaker, de a +1 dolgot hurcolni érv okés.
Pedig Banggood lesz a Te helyed, max ebay. Én egyszerű szilikon tokot vettem hozzá.
Hint: az sima Iplay 30 tokjai is jók hozzá. -
Thomas19
tag
Oké, elnézek egy Media Marktba, talán az lenne a legjobb, ha meghallgatnám, mert ezt nehéz így leírás alapján megítélni, hogy kinek mi a great vagy a just okay
Biztató, amit az első ír, de pl. ez a srác annyira lelkes volt az iplay 30 pro kapcsán, hogy itt döntöttem el, hogy bevállalom
Bár főleg attól van elájulva, hogy akadásmentesen fut rajta a youtube, ami már az M2-esemmel sem probléma, de azt mondja, hogy "the audio is pretty good too"
, és szerinte ez is elég hangos.
Huh, köszi a tippet, de ezt a lengyel rendelést szerintem nem erőltetem
Akkor már szerintem költséghatékonyabb lenne a régit elvinni egy szervízbe.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Thomas19 #85942 üzenetére
Ha maradnál 8"-on, Beni2360 nemrég vett egy Huawei MediaPad M5 Lite LTE-t Lengyelországból 55 ezerért, bár nem derült ki, hogy jut Magyarországra.
Ennek is dual tuned byHárman KardonHarman/Kardon hangszórói vannak. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Thomas19 #85948 üzenetére
A Lenovot a Dolby Atmos miatt gondoltam, hogy jobb lehet. Csodát nem szabad várni. Szerintem ezt a modellt ki szokták állítani áruházakban is, esetleg próbáld ki.
Review:
Audio: Stereo sound with Dolby Atmos
The Tab M10 FHD Plus includes stereo speakers located on opposite ends of the device and support for Dolby Atmos. While it isn’t the best-sounding tablet I’ve ever tested, it's great for a device in this price range. There isn’t a whole lot of bass, but everything sounded quite clear without any harsh tones or strange vibrations.
When I loaded up YouTube Music and turned up the volume all the way, I found that the Tab M10 FHD Plus was loud enough to easily fill a large room. I didn’t notice a whole lot of distortion at the highest volume, but it was loud enough that I found it more comfortable to listen to at three quarters volume or less.Másik review:
While it has two stereo speakers with real stereo separation, the sound quality is okay only. I mean, its usable but I’m missing a decent bass and it just sounds a bit flat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest