Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas19
tag
válasz
helixP
üzenetére
Tényleg? És melyik lenne az? Esetleg rendelnék egyet oda, ahol tesómmal szoktunk ilyesmiket nézni, és nem hurcolnám magammal, útközben annyira nem szükséges
Itthon meg van BT villanykörtém, ami kb. ugyanúgy szólt, mint a régi hangszórója, így nem is használtam vele 
Az ilyen szilikon tokokat nem szeretem, mert ez sem a kijelzőjét nem védi a táskában, sem felállítani nem lehet vele, így a két fontos céljából egyiket sem teljesíti
Német Amazonon van az a forgatható, beakasztható tok, azon gondolkozom, mert még az a legbiztonságosabb vonatra, abban előre nem tud dőlni, maximum hátra, ha kicsúszik a vájatból, de olyan csúnya nagyok azok a saroktartó pántok, amik szinte a kijelzőre is rálógnak! Nekem nem ilyenem volt egy még régebbi tabletemhez, az körben tartotta egy nagyon kis részen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- RedMagic Astra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itthon meg van BT villanykörtém, ami kb. ugyanúgy szólt, mint a régi hangszórója, így nem is használtam vele
Dr.NX