Hirdetés
- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- m.2 SSD nem ismeri fel a sajátgép
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
insyde5 #85996 üzenetére
Sztem nem a 6GB RAM lesz a szűk keresztmetszet. Többablakos módban használom az enyémet és nincs semmi fennakadás, pedig ez az egyik legramigényesebb művelet. A tárhely meg bővíthető.
Azt kell eldöntened, hogy a nagyobb kijelző előny-e számodra, illetve, hogy ragaszkodsz-e az Amoledhez. Sztem nézz meg egy bótban egy S7 -et! Ha nem zavar az az IPS, akkor én az S7 -et venném. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
insyde5 #85985 üzenetére
Árukeresőt gondolom ismered.
A legolcsóbb, nem sufnigsm ajánlat az emagon 240-ért. -
®abstract®
őstag
válasz
insyde5 #85795 üzenetére
Nekem is 10.8
több mint két és fél éve, jó meg minden nagyon sokat használom
elég a 4 GB RAM persze de 6 vagy 8 giga RAM os készülék be még több potenciál van mert több mindent lehet megnyitni és futhat a háttérben szinte bármi.
Néhány alkalmazás futtatásával simán átléped a két giga RAM mennyiséget, plusz egy táblázatban nézegetsz valamit, képet szerkesztesz vagy videót, játék fut a háttérben, és ha van elegendo ram akkor nem fogja bezárni állandóanA rendszer.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
insyde5 #85728 üzenetére
Én a notebookchecken szoktam nézni fényerőket:
https://www.notebookcheck.net/Huawei-MediaPad-M5-10-8-inches-LTE-Tablet-Review.298096.0.html#toc-display-good-2k-display
Ez alapján a brightness 380 nit körül van.
A Samsung S6 Lite és Huawei Matepad 10.4 is 500 nit körül van, tud pent is és van LTE változat is.
A kijelzője "csak" fullHD.
A gyakorlatban nem lesz óriási ugrás, telefonoknál 600 nit fölött van, amit tényleg lehet is látni direkt napfényben. -
®abstract®
őstag
válasz
insyde5 #85728 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen van arról írok most.
szerintem ezért nagyon jó tablet még most is pedig már több mint két és fél éve megvan
A fejlesztői beállítások menüben van egy olyan menüpont hogy napfényben jobb láthatóság azt kapcsold be.
Amikor kültéren használom a készüléket autó fényerővel én látom a tartalmat.nyilván folyamatosan tűző napon árnyaltabb lehet a kép de hát ez szerintem minden készüléknél előfordul. -
csendes
addikt
válasz
insyde5 #63452 üzenetére
Az nem meglepő, ha egy Intel CPU-s tablet-en jól fut az MS Office. Az Intel Atom Z37** sorozat az egyik legnépszerűbb SoC mostanában tabletekben, bőven elég a teljesítménye böngészésre, szövegszerkesztésre. Az 1GB RAM is elég néhány weblaphoz, nem emiatt lassú. Lehet, hogy egyszerűen törölni kellene néhány alkalmazást, illetve a gyorsítótárat. A legfrissebb firmware van a tableten?
-
cidalain
veterán
válasz
insyde5 #63449 üzenetére
Csak a lathatoak kozott 80 megat elvisz az Asus sajat maga.
OneDrive hasznalatban van?
Azert atlagos hasznalat mellett illene 300 mega szabadnak lennie...(#63450) 2rda
Qualcom Snapdragon soc-osat keress. Nem tudom most van e ilyen eppen a piacon.
Lg g pad szeria mar nem nagyon van boltban sajnos. (Igaz ez nem tud 3g-t, csak a 8"-osban van ilyen. Talan valamelyik szolgaltatonal meg van) -
csendes
addikt
válasz
insyde5 #63445 üzenetére
Első körben én beállítanék egy AdBlockert (hirdetésblokkolót), illetve telepítenék egy másik böngészőt a gyári helyett, van bőven választék: [link] Chrome, Opera, Firefox, Dolphin, Javelin, Naked Browser, CM Browser, Maxthon, stb.
És lődd ki a fölöslegesen futó alkalmazásokat. A Word meg az Excel biztosan kell a tableten? Vannak sokkal egyszerűbbek, amik az alapfeladatokra bőven jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Apple iPad Mini 6, Starlight, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- Újszerű ReMarkable 2 tablet , billentyűzettel, extrákkal!
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/2025.12.30.Apple Gar./Akku 100%/p4182
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest