Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thomas19

    tag

    válasz cidalain #85968 üzenetére

    Hát igen, csak nem döntöttem még akkor el, nézegettem a teszteket, meg más típusokat is. 13-án késő este írtam ide először, láttam, hogy már 9-én is írta valaki, hogy 43 ezer, és mivel azt írták, hogy 20-áig tart az akció, azt hittem, hogy addig ennyibe fog kerülni, nem gondoltam, hogy azon nyomban meg kéne rendelnem. Nem azért vártam, hogy hátha olcsóbb lesz, csak még nem döntöttem. Aztán 14-ére hirtelen felment 1500 Ft-tal az ára, akkor már úgy nem akartam megrendelni, vártam, hogy hátha visszaáll, 15-ére meg eltűnt a spanyol raktár, pontosan így volt :( És még tokot is kell hozzá rendelnem, ami további 5-6 ezer Ft, és abban sem tudtam dönteni, mert ami jónak nézett ki, annál többen kommentelték, hogy összecsuklik, nem lehet felállítani, a másik nagyon behemót, a harmadikon meg nem láttam rovátkákat, amik megtartják, szóval az is elég instabilnak tűnik.

    Teljesen igazat adok abban, amit írsz, de ez a fordított eset. Ha valamit meglátok jó áron, és elhatározom, hogy rászánok annyi pénzt, aztán hirtelen elkezd emelkedni az ára, akkor nem rendelem már meg, mert az olyan, mintha a különbözetet lehúznám a wc-n. Most mit tudok csinálni, reménykedek, hogy kapnak egy nagyobb szállítmányt és visszaáll az ára, mert 43 ezerért még mindig megrendelném. Ha nem, akkor meg marad az aksi csere a régiben, 2-3 évet még talán kihúzok akkor vele, hiába szerettem volna egy újat. Mert most már más típust sem igazán szeretnék, miután meggyőződtem róla, hogy ez lenne a legjobb vétel.

    Van a Banggoodon árgrafikon? Most is azt írja, hogy "Lowest price in 189 days", amikor pár napja alacsonyabb volt, ezért mondom, hogy igen érdekesen kezelik az árakat. Most amúgy szerintem Hongkonkból jobban megérné akkor már, mert az EU Priority Line-nal 52.600, amire tudtommal nincs áfa, és ha jól látom azt a miniatűr képet, akkor ajándék tok van hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák