Hirdetés
- Asztrofotózás
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas19
tag
válasz
helixP
üzenetére
Tényleg? És melyik lenne az? Esetleg rendelnék egyet oda, ahol tesómmal szoktunk ilyesmiket nézni, és nem hurcolnám magammal, útközben annyira nem szükséges
Itthon meg van BT villanykörtém, ami kb. ugyanúgy szólt, mint a régi hangszórója, így nem is használtam vele 
Az ilyen szilikon tokokat nem szeretem, mert ez sem a kijelzőjét nem védi a táskában, sem felállítani nem lehet vele, így a két fontos céljából egyiket sem teljesíti
Német Amazonon van az a forgatható, beakasztható tok, azon gondolkozom, mert még az a legbiztonságosabb vonatra, abban előre nem tud dőlni, maximum hátra, ha kicsúszik a vájatból, de olyan csúnya nagyok azok a saroktartó pántok, amik szinte a kijelzőre is rálógnak! Nekem nem ilyenem volt egy még régebbi tabletemhez, az körben tartotta egy nagyon kis részen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- 7. Generációs Ipad
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itthon meg van BT villanykörtém, ami kb. ugyanúgy szólt, mint a régi hangszórója, így nem is használtam vele
Dr.NX