-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas19
tag
Oké, elnézek egy Media Marktba, talán az lenne a legjobb, ha meghallgatnám, mert ezt nehéz így leírás alapján megítélni, hogy kinek mi a great vagy a just okay
Biztató, amit az első ír, de pl. ez a srác annyira lelkes volt az iplay 30 pro kapcsán, hogy itt döntöttem el, hogy bevállalom
Bár főleg attól van elájulva, hogy akadásmentesen fut rajta a youtube, ami már az M2-esemmel sem probléma, de azt mondja, hogy "the audio is pretty good too"
, és szerinte ez is elég hangos.
Huh, köszi a tippet, de ezt a lengyel rendelést szerintem nem erőltetem
Akkor már szerintem költséghatékonyabb lenne a régit elvinni egy szervízbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- potyautas: Az utolsó közös út
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest