- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te miről beszélsz???
mediatek dimensity 700 vs Snapdragon 750gA tabletemben snapi 750g van. Nem játékproci de akadásnak nyoma sincs. A tphone-ban meg a mediatek proci van. Teljesítményben hasonlóak, de a snapi sokkal jobb proci. Takarékosabb is.
-
Floyd80
addikt
Szia, nekem a beállításokba jelezte értesítéssel, hogy frissíthető.
Android frissítési mátrix - Lenovo Support HU
Itt látszik, hogy a P11 Plus* 19-26 között frissül.
Sorry, ha nem írtam, hogy az enyém Plus, a sima marad 11-en.
...kivéve Lenovo Tab P11 5G ( Lenovo TB-J607Z) ez elvileg kapott tavasszal. -
Itt van az Euronics - Lenovo P11 link, habár házhoz szállítás nem megoldható, sem rendelhető webshopként, ha nincs bejelentkezve!
Másik téma: Bekapcsoltam az akkumulátor kímélő módot, máris kb. dupla üzemidőt tud biztosítani, ez egy jó pont!
Letisztult multitasking erőforrás, mintha PC-n Win7-ről visszatérek Win XP-re, olyan kevés erőforrás és gyorsabbnak tűnik.
-
Beni2360
félisten
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez kb. a kétszerese árban, mint amit kinézett.
(szerk: Banggoodról mondjuk elég jó ára van, 215 USD, és onnan az áfával sincs tökölés egyelőre.)@neophyte79: A Lenovo M10 Plus újabb modell, nagyobb akkuval, én arra indulnék el inkább. (4/64)
-
Somatom
veterán
Úgy rémlik, hogy van 512 -es is, de olyat még nemzetközi hírdetésben sem láttam. De, nem a tárhely a lényeg, hanem a 6 vs 8GB RAM . Ha Samunál megküldöd a DeX -et, akkor az tud szűk keresztmetszet lenni. Alap Lenovoban nem tudod asztali üzemmódhoz használni a képkimenetet, mert az csak a pro -ban van.
-
zolko74
tag
Pár napja néztem, akkor még nem árulták.
Szerintem drága.
[A vizeseknél "csak" 122e.]
Lesz ez még olcsóbb is. Mondjuk én ha vennék, akkor már a 6/128GB alá már nem mennék. -
Nálam semmi fagyás nincsen, rendben van az összes alkalmazás. A face stb is. Az hogy lehet, hogy tavaly óta nem jött semmi? Pont írtam, hogy nekem jön, csak egy kicsit késve. Az augusztusi megjött novemberben. Amikor megvettem, akkor nougat volt rajta. Bekapcsoltam a frissítéseket, és szép lassan letöltötte és telepítette sorjában az összes nougat-hoz tartozót, majd amikor ezzel végzett akkor rögtön szedte le az oreo-t. Egyébként néztem a neten, különösebb tudás nélkül kézzel a pie-t is fel lehetne rakni rá.
Mondjuk nem tudom, hogy neked sima tab8 vagy plus van-e, mert arra lehet, hogy semmi nem jön már. -
-
Dr.NX
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest