- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Narxis #85898 üzenetére
AMOLED és 400 g tömeget az S5e tud.
Ha nem gond a kínai ROM, akkor a Lenovo idei flagshipje (!) megfontolandó Banggoodról, igaz, ez nagyobb és kicsivel nehezebb is.
Szerintem ez most brutálisan jó vétel, már ha a specifikációkból indulunk ki. -
Narxis
nagyúr
Samsung T720 Galaxy TAB S5e 10.5 64GB -ről vélemény? Filmnézésre, youtubeozásra?
-
RedCactus
senior tag
válasz
Lokarson #85887 üzenetére
Ha Cseh vagy Spanyol raktárból rendelsz, nincs egyéb költség.
Most tényleg egész jó árak vannak.
pl. Alldocube iPlay 30 Pro spanyol raktárból szállítással együtt 43000Ft. -
Dr.NX
Topikgazda
Banggoodon most egész jó akciók vannak, egy csomó tablet 5-10 ezer forinttal olcsóbb.
2021-es Lenovo Pad Pro (Snapdragon 870) 140k-ért nem gyenge.
Kaphatók az új Xiaomik is. -
ledgeri
nagyúr
Jelenlegi történelmet tekintve mikor várható Gyárilag android 12-vel érkező, sim-es, jobb minőségű, de 100k alatt beszerezhető tabi?
Tudom, le van maradva a t-piac, meg minden, de azokat kérdezném akik hobbiból követik a trendeket... -
Dr.NX
Topikgazda
-
szupcsijo
csendes tag
Sziasztok!
Van a családban egy Huawei MediaPad T3. Iphone 11ről osztanánk netet neki hot-spoton. A probléma az, hogy miután megtalálja a tab a wifit, beírjuk a jelszót pörgeti a karikát, majd időtúllépés miatt megszakad a folyamat. A csatlakozási kísérlet közben néha felvillan a jel, hogy csatlakozott de azonnal el is tűnik. Olyan mintha csatlakozna de aztán ledobná. Találkozott esetleg valaki valami hasonlóval? Minden beállítás jónak tűnik.
Köszi ha elolvasod és esetleg van 1-2 jó tanácsod
Szép napot! -
Narxis
nagyúr
Ejnye Lenovo [link]
-
localhost
Közösségépítő
Légyszíves írjatok nekem egy olyan appról, ami a tablet státuszsorában (IGEN OTT!) mutatja, hogy wifin vagy mobilneten vagyok. Android 10-es tablet.
-
ragabor
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.
A 9 éves fiamnak szeretnék venni egy tabletet. Teclast P80 Pro-t cserélnénk, mert ez már nagyon döcög. Végigolvastam az összefoglalót.
Három tabletet néztem ki, de más is szóba jöhet.
Alldocube iplay 40 pro : 234$
Alldocube X Neo: 195$
Teclast M40 Pro: 196$
Főleg játszani szokott vele a fiam, de nincs igazán rálátásom milyen tulajdonsága mennyit számít.
Elsőre a Neo a legszimpatikusabb: méret, amoled kijelző, aksi, gyorstöltés. DE csak android 9, amire sok panaszt láttam. Tényleg ennyire gáz?
A másik a proci. Unisoc T618 vs Snapdragon 660. Snapdragont még én laikus is ismerem, de Unisonicról még nem tudok semmit.
A másik kettőnél egyértelműen az android 11 amit előnynek látok.
Használt is lehet opció, de max 70000Ft.
Előre is köszönöm a segítséget. -
meri
aktív tag
válasz
Somatom #85874 üzenetére
Igazad van, köszi - valamiért nem bíztam ebben, de mind a kimenet, mind a bemenet működik egy Asus Xonar U3-mal. Kimenet megy fülhallgatóra, a bemenetre pedig jön egy mikrofon. A meet-ben egyszerre lehet csak a be/kimenetet állítani, azaz pl. a belső hangszóró / külső miki kombináció nem megy, de sebaj.
-
meri
aktív tag
Használ valaki külső mikrofont (akár direktben, akár külső hangkártyával) tablethez? Egy Samsung S6-ot szeretnék használni Google Meet-tel úgy, hogy akusztikus hangszer(ek) hangját minél jobban felvegye. A jelszint nem lényeges, mert akad mixer / előerősítő is kéznél; a kulcs a megfelelő audio in megoldás lenne, alacsony latency-vel, amit a Meet is "lát". A másik felet elég lenne beépített hangszórón hallgatni, de ha egy mködő megoldás azzal járna, hogy az audio our jack-re kell kötni egy erősítőt, az sem lenne gond.
Tervezek kipróbálni majd egy egyszerű 4-pólusú jack <-> headphone/mic (2 külön jack) átalakítót, illetve egy iRig Pre cuccot is (bár ez elvileg nagyjából ugyanez, csak egy mikrofon előerősítővel), de hátha valaki itt már körbejárta a témát... köszi előre is.
-
SAABPEPE
tag
Mennyire jó döntés most Samsung Galaxy Tab A7 venni ? vagy inkább Lenovo M10 FHD plust nézem ?
-
-
Somatom
veterán
Céges Huawei T5 10. Kijelző feloldás (csúsztatás) után időnként a home helyett EZ jelenik meg. Tudja vki, hogy mi ez és hogy lehet kiiktatni?
-
cidalain
veterán
válasz
winhate #85861 üzenetére
Ha olyan hibaüzit kapsz, hogy az app nincs telepítve, akkor rossz az apk. Rosszul lett lementve, vagy akármi. Ilyet egyszer nálam is csinált egy céges kis app, aztán kiderült, hogy a fejlesztő srác valamit eltolt, mikor az apk-t létrehozta. Végigment, mintha telepítené, aztán hibaüzi, és sehol semmi.
Töltsd le máshonnan, apkmirror-ról, vagy huaweitől. -
winhate
őstag
válasz
Luissimo #85860 üzenetére
Igy van!
Szinte hibatlan prog. amire kell.
Idokorlatot is lehet beallitani a feltelepitett programok kozul te dontod el mit engedelyezel a csemetenek.
Rendszert nem is latja a gyerkoc meg boot utan sem, egybol az apk indul el.
Kikapcsoltam es elfelejtettem visszaloni erre fogta es letorolte !
ArghhhhAmugy regen anno 20 eve meg hallgattam Maksat
-
Luissimo
veterán
válasz
winhate #85859 üzenetére
Mindegynek mindegy, persze, nemis akartam tolakodó lenni, csak azért bátorkodtam kérdezni, mert enyém hüvelyen fennvan és még sose használtam.
Gyerekeknek lehet vele korlátozott hozzáférést varázsolni?
Vagy másra is?Szerintem irj egyet a huawei supportnak, hogy mi a teendő, hátha...
-
winhate
őstag
pls help
Gyerek letörölte a Mediapad t5 ről a gyereksarok proggy t.
Szerencsére még vásárlás után lementettem ergo megvan a gyári apk.DE
Bárhonnan akarom felrakni (filekezelo , total commander) ezt az üzenetet nyomja a képembe:
"Az alkalmazás nincs telepítve"
DE Könyörgöm MIÉRT ?
EZ A gyári program ! Semmi hack ,tákolás !
Rendszer se volt frissitve.
Ismeretlen alkalmazás telepitese is belőve.Xal tanaácstalan vagyok mint egy kisközség.
köszi
-
cidalain
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
robotzombie #85853 üzenetére
Az egy másik felállás. Nálam szinte nonstop használatban van. A kamionban navigál, este fórumozás, tévézés, filmnézés, otthon meg rádugom a TV -re, ez a PC -m és a TV adás is erről fut. Nincs is PC -m, egy NAS -t használok mellé.
-
robotzombie
csendes tag
válasz
Somatom #85851 üzenetére
Értem. Nekem meg gyakorlatilag kell is, meg nem is. Az is lehet, hogy nem fogom megfelelően kihasználni, úgyhogy még egy olcsóbb kínai rendelésen is gondolkoztam. Végül a toll az, ami miatt a samsung fele fordultam, illetve, az is lehet, hogy később valaki más tudja kihasználni. Most néztem a használtakat is, de céges vásárlásnál, annyira nem éri meg.
-
Somatom
veterán
válasz
robotzombie #85849 üzenetére
Nekem a nagyobb kellett. Szeretem az Amoledet, de ez nem volt fő szempont. A Samsung IPS -sel is ellettem volna.
A szoftveren lenne mit csiszolni, de innovációban így is felülmúlja bármelyik tabletet, ami eddig a kezemben volt. Főleg így, több készülékes ökoszisztémában (Samsung teló, tab, TV). -
cidalain
veterán
válasz
robotzombie #85849 üzenetére
Nincs a közeledben valami nagyobb műszaki áruház, ahol megnézheted a kiállított gépeket? Esetleg ha budapesti vagy akkor valamelyik Samsung Experience Store-ba be tudsz ugrani.
-
Somatom
veterán
válasz
robotzombie #85845 üzenetére
11" vs 12,4"
-
cidalain
veterán
válasz
robotzombie #85845 üzenetére
A xiaomi már rendelhető (banggood CN verzió). Október elejére vállaják a deliveryt. Ha nem sos, akkor 1-2 hét még belefér. Itthon nem hiszem hogy egyből lesz. Egyenlőre az is kérdés hogy lesz e Global verzió...
Vedd az S7-et, online, ha nem tetszik a kijelző, visszaküldöd.
Ha így teszel, utána a P11 Pro-t vedd. -
robotzombie
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata a Samsung S7 tft kijelzője és az S7+ amoled kijelzője közötti különbségről? A tesztek alig foglalkoznak ezzel.
Itt [link] azt írja a tesztelő, hogy alig látott különbséget köztük. Árban a 2 gép között azért nagy különbség van. A 200k körüli ár talán még belefér. Részben munkára lesz, ha lesz, részben rajz, media, játék.
Ugye van a még a Lenovo tab P11 Pro, oled kijezővel, de gyengébb proci, nincs 120Hz és talán gyengébb a pen érzékelése. Valamint jön a Xiaomi. Már április óta. És még senki sem látta, de lehet hogy 15-én bejelentik, hogy majd egyszer megérkezik. 120 Hz ips, 500 nit fényerőt mondtak hozzá. De ez vagy így lesz, vagy nem. Tesztelni még a xiaomi shop-nak sem küldtek. -
SAABPEPE
tag
Sziasztok mennyire éri meg most Samsung Galaxy Tab A7 venni Tudtok más alternatívát 70-80k szántam rá ? Víalakinek tapasztalata vele kapcsolatban ?
Előre is köszönöm a válaszokat . -
Beni2360
félisten
válasz
kovacs65 #85840 üzenetére
Na mindenkinek.
Feltettem egy egy inteligens ki/be appot és ott 2 koppintásra kikapcsol, ébredés meg a felemeléssel van.
Érdekes, hogy a kis ikonok közé rakta az ikonra klikk lehetőséget de hiába küldöm ki a képernyőre nem jelenik meg. Lehet mert kijelöltem a dupla koppintást
De így már megoldódott a bekapcs gomb kiiktatása. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
kovacs65 #85840 üzenetére
Lehet, hogy a Lite pont ebben kevesebb.
https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us00452969/ -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #85835 üzenetére
Nekem sima wifis van, de nincs mágneses tokom.
Nem találtam semmilyen erre vonatkozó beállítást.
Double tap to wake-et sem tudja.
Nova Launcherrel lehet csinálni olyan ikont, amivel kikapcsolja a kijelzőt.
A Smart Assistance menüben van raise to wake, vagyis felemelésre bekapcsolja a kijelzőt. -
helixP
nagyúr
Kezdem elengedni a 8''-os témát, aszem ez egy kihalófélben lévő állatfaj.
Ha már muszáj nagyobbat beszerrzni. Itthonról 55 ezer környékén veri valami a 10-es Huawei MediaPad T5-t?
Köszi előre is
-
cidalain
veterán
-
n.norbi
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy Huawei MediaPad T3 tabletem (android 7). Bizonyos megfontolásból nem a wifit használnám az internetezésre, hanem vettem egy gembird micro usb 2.0 nic-mu2-01 lan adaptert amit nem tudok működésre bírni.
A tabletet repülő üzemmódba tettem. Az utp-t bedugtam a kütyübe majd a micro usb-t a tabletbe és semmi. A routeren felvillan a zöld kis lámpa szóval érzékel valamit de net az nincs a tableten. Elvileg android 4-től támogatott az adapter leírása szerint.Mit tehetnék?
-
Beni2360
félisten
Na szép jó estét.
Megjött a MediaPad M5 Lite 8.0 LTE tab és ismerkedek a beállításokkal ilyen rendszerem még nem volt.
Kaptam hozzá egy mágneses fedeles tokot de nem találom a beállítást, hogy kikapcsolja a kijelzőt. (2p-re van állítva) Másik kérdésem az kézi vezérlést a képernyő kikapcsolására és abból felélesztésre mi a beállítás, hogy nem a bekapcsolót keljen nyaggatni.Ha a fedéllel működésre tudnám bírni akkor az ki-be kapcsolná.
Rendszer Android 9 - EMUI 9.1.0-s. Előre is -
cidalain
veterán
nekem is volt egy tabom (másfajta), aminek meghalt az akkuja.
szétszedtem, és az akku helyére feltettem egy profi tápegységet, de az istennek sem akart elindulni, lehet hogy más is meghalt, nem csak az akku (nekem annyiban volt jó, hogy így megspóroltam az új akku árát...) -
YOZ
tag
válasz
®abstract® #85820 üzenetére
Úgy érzem ebből másik gép lesz.
-
MostaPista
tag
Nagyon koszonom mindenkinek az onzetlen segitseget, nemcsak a magam, hanem masok neveben is, jo olvasni ezt a forumot.
Szeretnek en is segiteni mindenkinek anyagi teren is, most van ra lehetosegem, az elmult ket napban otven levelet kaptam "Milliokat nyert, fogja es vigye" es hasonlo cimekkel magyar es angol nyelven vegyesen. Aki szeretne egyet, szivesen odaadom, amig a keszlet tart, csak privatban kerje mindenki.
Jelige: Legyen On is milliomos most es mindorokke, enter.
-
YOZ
tag
válasz
®abstract® #85809 üzenetére
Megtörtént, de nem hajlandó bekapcsolni. Szerintem vehetek másik tabot.
-
Beni2360
félisten
Köszönöm mindenkinek a hsz-ket és meg lesz a csere.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #85811 üzenetére
Egy Lenovo M8 LTE melkulit váltana. Ami erre a netezésre amire nekem kell megfelel.
OK. Akkor köszi a választ. -
Beni2360
félisten
Kérdésem volna. Adott egy 10 hónapos 3/32 GB-s Huawei MediaPad M5 Lite 8.0 LTE. 55 E Ft-t bevállalható?
Találtam Lengyel honban a MediMarkban 800 Zlotyi .
Válaszokat előre is -
YOZ
tag
Hello mindenki!
Van egy olyan kérdésem hogy kicseréltem a tabletem akksiját és mutatja hogy veszi a töltést, de nem kapcsol be. Ez egy Samsung galaxy tab s2 9.7
Valami ötlet? -
cidalain
veterán
válasz
doddencs #85802 üzenetére
Mehet az is, ez még google-ös huawei, de ez egyben a hátránya is:
Nem friss konstrukció, 3-4 éve jelent meg, emiatt az android is csak 8-as, és nem is lesz frissebb.
Ugyanakkor általános felhasználásra elegendő. És 10"-os nagyobb, mint a másik kettő. És a linkelt helyen belefér az akcióval a keretedbe. Ráadásul ez 4G képes, ami jól jöhet, ha olykor elviszed otthonról, tudsz bele SIM-et tenni netezni. -
baal-amiga
senior tag
válasz
doddencs #85802 üzenetére
Ugyan nem én lettem megszólítva, de:
1,5 évig használtam, most a barátnőm nyomogatja. Teljesen jól működött, nagyon szerettem; memóriakezelése remek, az akku is rácáfol a méretére. Nomeg kugli is van még.
Az általad felsorolt dolgokra okés. Nálam játszhatóan ment a teljesség igénye nélkül Dead Space, Anima, Don't Starve, Baldur's Gate EE.
Ennyiért nagyon jó áron van az LTE-s.
Egyetlen negatívuma a beragadt frissítés, azt ne nagyon várj már. -
cidalain
veterán
válasz
doddencs #85800 üzenetére
Lenovo tab M8 fullHD
Csak ebben a boltban árulják, +- 1-2000 áron, tehát nem érdemes nagy akcióra várni. Mindenhol máshol a 2 GB-os verzió van, azt nem érdemes venni, hiába olcsóbb.Esetleg Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T220) - 8.7", bár a kijelző HD, míg a Lenovo fullHD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1 humoros
- Nintendo Switch 2
- Suzuki topik
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest