Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz t72killer #84997 üzenetére
Passz. Anno egy MTK -s telómhoz vettem egy jelerősítő kütyüt. Egyik műanyag dobozkában volt egy kültéri antenna, a másik dobozkát a teló hátuljához kellett nyomni, és USB -ről megtápolni. Félsiker volt. A telón parádés lett a jel, viszont a kocsiban minden más eszköz elvesztette a hódjait.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
dontask
csendes tag
Sziasztok! 6 éves fiamnak keresnék egy normálisabb tabletet, mert a jelenlegin minden fagy, akad, leáll. Youtube, logikai, készségfejlesztő játékok, néha autós játékokra kéne, semmi flikk-flakk, betekintési szög, gps, facebook. Az ár mondjuk 70k körül, mert egy ilyet néztem ki, viszont nem vagyok képben a tabletekkel.
Előre is köszönöm!
-
t72killer
titán
válasz cidalain #84988 üzenetére
Manapság azért ez nem olyan óriási probléma, ki lehet rakni SD-kártyára mind a here mind a gugli térképeit - ott meg a csillagos ég a határ. Viszont guglinál tényleg kényelmetlen a letöltősdi - az s7edge-em, ami nem egy gyenge teló, nem szereti a túl nagy blokkokat, múltkorában fél UK-t egy kijelöléssel mentettem: be is krepált pont amikor szükség lett volna rá.
#84989-90: teljesen jogos érv mind2 A gugliban ugyan be lehet adni több célpontot (szerencsételen here még ezt se tudja), de rendezés nuku.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
Somatom
veterán
válasz t72killer #84987 üzenetére
Igen is, meg nem is. A Guglinak, vagy a Waze -nek hiába magyaráznám, hogy 18m hosszú vagyok, 4m magas és 40 tonna. Szóval, IGO, csak nem Androidon. Kipróbáltam a tabomon a Nextgen -t, de olyan bugos volt, hogy a próbaidő végén uninstall lett. Amúgy sem bízok a telós, tabos megoldásban. Navisat játszani talán jó, de nekem az kevés.
-
cidalain
veterán
válasz t72killer #84987 üzenetére
Azért a Gugli, és a Here is elég nagy helyet foglal, ha offline akarom hasznáni. Szerintem ezekhez képest jobb az IGO. (Bár sokat számít, ha csak itthon használom 99%-ban, akkor nem kell full EU térképeket magunkkal vinni, mert minek. Ráér akkor feltenni, ha külföldre megyünk - ilyet meg nem tudom tud-e az IGO). De persze én ha használok valamit, akkor Waze. És ha zavar a mobilnethasználat, akkor a tervezés után kikapcsolom
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz banderas362 #84983 üzenetére
A kiterjesztett háttértárnál fontos tudni, hogyha a microSD kártya elszáll (ami azért előfordul simán - főleg ha állandóan nyektetve van, pont mint ilyen esetben), akkor mondhatjuk hogy elszállt a tabod is: a programok amik oda települtek, vagy volt ott adatuk nem fognak indulni, összeomlanak. Gyakorlatilag garantált egy újra belakás, és mentésekből visszaszívás, ami nem szokott öröm lenni.
Viszont külső tárként, zenék, videók tárolására tökéletes a memókártya.
(Elég sok appot használok, de összesen foglalnak 5.2 gigát, így elképzelni nem tudom hányszáz app kell ahhoz hogy a 64 giga tárhely beteljen. Játékokat nem használok, így nem tudom hogy azok mennyi cuccot pakolnak fel)[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz banderas362 #84983 üzenetére
Nagyon nem ugyanaz. Nem véletlenül tiltja sok gyártó.
-
t72killer
titán
válasz Somatom #84981 üzenetére
Alapból igen, advanced júzerek próbálkozhatnak ezzel.
-
Somatom
veterán
válasz banderas362 #84980 üzenetére
Tudomásom szerint a Samsung tiltja ezt a ficsőrt.
-
banderas362
újonc
Sziasztok! A Samsung Galaxy Tab S6 Lite bővíthető úgy memóriával, hogy arra telepíthetőek legyenek az alkalmazások is?
-
t72killer
titán
válasz F.B.I. #84976 üzenetére
A tokokban nem túlságosan bízom, de még gondolkodok rajta 1 sort. a kínai vízállónak beállított tabokról próbálok amazonos visszajelzéseket keresni, egyelőre nem sok sikerrel - jó lenne valami, ami alapból bírja a vizet, nem kell rá tok. Telóval is úgy voltam, hogy nem baj, ha nem törésálló, arra millió tokféle van, de a vizet bírja.
-
t72killer
titán
válasz cidalain #84974 üzenetére
Vízálló telefont egyébként tudnak csinálni a kínaiak, elképzelhetőnek tartom, hogy tabletet is. Nagyon komoly izomerő nem kell de azért a 8xa53-as magkészlet kevés ram-mal már sovány lenne.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz t72killer #84973 üzenetére
Esetleg még a Samu Galaxy tab Active 2 megkapható még 150 körül, de régebbi, csak 8", és csak HD felbontású.
Vagy legutóbb olyat csináltam terepre, hogy vettem egy Lenovo Tab M8 fullHD-t az alzáról (csak ott láttam a fullHD 3 GB ramosat) 60-ért, és ehhez vettem egy vízálló tokot mittudomén kb 10 dollár körül.
De ugyanezt eljátszhatod kicsit erősebb tabbal is, meg nagyobbal is. De úgy nem úszod meg 100 alatt.Szerintem az ipari tab kínai koppintás sem lesz olcsó, amit linkeltél az sem olcsó akkor már inkább a biztos Samu Active 2. 10"-os kínait nem kapod meg szerintem 5-600 usd alatt, de akkor meg ott a Samu Active 3 itthonról 180 körül.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
-
cidalain
veterán
válasz t72killer #84971 üzenetére
Pfúú.
A vízálló nálam IP68-at jelent. De ha elég gyengébb esőben használni akkor az IP65 védettség elég lehet.
Namost vannak erre célgépek, viszont nem olcsók, de ha cégnek kell munkavégzésre, akkor simán megérheti kiadni 500 ezrest egy normális munkaeszközre. Ha ez a helyzet akkor írj, és mondom mit, és hol keress.
Ha low budget megoldás kell, akkor ez nem jó. Nincs védett tab. Kínából noname-et ne, mert csak ráhazudják a víz és porállóságot (és még egyéb mást is simán)
Ha mégis ez kell akkor valamelyik Samu tab legyen, azok általában kicsit jobb fényerővel bírnak, és vegyél hozzá valami vízálló bag-et kínából.De a titkos tipp a félipari Samsung Galaxy tab Active 3, ami egy jó kompromisszum a normál és a full ipari gépek között, és 200 alatt már megvan.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Vízálló, kültéri tabletet keresek, az alin kívül nemigen találtam - esetleg használ vagy látott már valaki pl ilyet?
szempontok: vízállóság, napfénynél is jól olvasható kijelző, jó akksiidő, vállalható hardver (4GB RAM, vmi nem túl gáz SoC, ami erősebb a 2016-os samu Tab A-mnál)30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ledgeri
nagyúr
válasz ferko0726 #84967 üzenetére
Nem lebeszélvén senkit a távsegítségről, de ilyenkor 80%-ig eljutni segít a youtube. Kiderülhet, hogy egyszerűbb mint gondolnád, vagy hogy olyanra hívják fel a figyelmed, amire nem gondolnál, miközben látod hogy miként is megy.
3-4 videóból már kiderülnek dolgok.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
Dr.NX kolléga sokat segített fentebb, miszerint egy Samsung P900 Galaxy NotePRO 12.2 32GB tabletre szeretném "ráhúzni" a LineageOS 17.1 (Android 10) rom-ot.
"Nekiveselkedtem", de menet közben felmerült több kérdés is, így nem szeretnék "téglát" csinálni a tabletből
Valamilyen "távsegítséget tudna valaki adni", vagy esetleg tudtok valakit javasolni aki segítene, természetesen nem ingyen, vagy ha személyesen működik a dolog akkor el is tudok utazni.Köszönöm szépen előre is!
-
F.B.I.
veterán
Mivel ígértem, Alldocube iPlay 30 pro képernyő idő, csak mobilhálózaton, néha gyenge hálózati jellel, csak játék és 1 óra HboGo, 80:20 arányban, világos és teljesen sötét helyiséghez állított fényerővel:
A maximális fényerejét nem tudom lakásban kihasználni, tényleg durva.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz akerbis #84962 üzenetére
M10-et húzd is ki a listáról.
A P11 elég új még, ezért drága is, de csak Snapdragon 662 van benne, ami a Samsung Galaxy Tab A7 T500-ban is. Egyik sem erőgép, ahogy az S6 Lite-ban az Exynos 9611 sem.
A Huawei Matepadben a Kirin 810 már erősebb, de nincs rajta Google Services. Az iPad 8 meg még annál is jobb, nyilván drágább is, meg nem Androidos, ennek minden előnyével és hátrányával.Elfogadom a sütiket.
-
akerbis
aktív tag
Véleményeket, infókat kérnék, hogy elsősorban game alatt melyik mire való.
Lenovo TAB M10 FHD Plus 128GB 82E
Samsung Galaxy TAB S6 Lite P610 125E
Huawei Matepad 10,4 Tablet 99E (nem szükséges LTE)Szóval most egy Lenovo TAB 4 8-at használok. Ez kb. fele a fentiek teljesítményének, viszont kisebb a felbontás... Real Racing 3 megfogja gyakran, vagy Westland Survival csak low-n megy. Volt valami terepszimulációs autósom ami ki is fektette, fagyott. Lényeg hogy teljesítményben a fentiek az árral együtt skálázódnak?
IT Phone :) Gábor
-
akerbis
aktív tag
Oké. Itthonról, újat, HDMI ha volna. Árban ilyen 80-120K körül.
* szerk. Nem kell drágább legyen a kelleténél. Ahogy néztem pl. Lenovo TAB M10 (igaz nem HDMI-s) megvan 80-ból, de akkora felbontás mellett (adatforgalmi korlátot nem nézve, -amúgy 150GB) hogy mennek a játékok?
* szerk2. Ez egyébként az, amivel a HDMI csati hiányt ki lehet küszöbölni?
[ Szerkesztve ]
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Játékra, filmezni, front camozni most mit érdemes venni? Elég a 10"-es méret és adatforgalom miatt az 1280*800-as felbontás. Game graphic med - high körül.
-
cidalain
veterán
Csúsznak itt összevissza az infók. Kell már lassan egy jegyzettömb hogy melyik user milyen témával kezdte a konversationt
Valóban csak és kizárólag navira kicsit túlzás az S6 Lite. Ha viszont mellette általános tabnak is, hogy pihi közben film, social networking, netezés ilyesmi, és hosszabb távra tervez, esetleg a friss szoftver is jó lenne, akkor jó választás>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz cidalain #84953 üzenetére
Ha navira akarja használni(?), akkor erősen overkill egy S6 Lite-ot hevíteni a kamion szélvédőjén.
Ha még mindig ez a cél, akkor szerintem egy fele ennyibe kerülő iPlay 30 is jó oda, annak még a kijelzője is fényesebb, ami erős napfényben jól jöhet.Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
Nem tudom mennyire hosszú az a táv, de 3-4 évnél többre nem nagyon lehet tervezni. Mindenképp olyat kell nézni ilyen esetben amiben 4GB ram van. Ez inkább 100 feletti kategória.
A Samu Tab S6 Lite jó kompromisszumos választás lehet, ha nem akarunk kétszer ennyit kiadni mondjuk egy S7-re. Múltkor kollega linkelte, hogy Amazonról akciósan meg lehetett venni 100 körül, ami jó ár.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Nektek a https://szelessav.net/hu oldal betöltődik hiba nélkül? Nekem csak a sima http-vel jön be.
Samsung tablet, Samsung böngészőben is ez van, Chromeban is. A Firefox sajátot használ, azzal jó. Hogy lehet ezt megoldani?
Érdekes, mert a telefonon bejön, meg persze PC-n is, még egy másik tabletem is van azon is. De vannak akiknek szintén nem jön be az oldal. -
Somatom
veterán
Ha ez az, akkor ilyet én nem vennék.
-Snapi 450. Belépő szint.
-Nincs auto fényerőállítás és alacsony a max fényerő. Napszak szerint még megoldható a fényerőállítás, de ha nappal alagútba mész, akkor vakulsz (hacsak a navi nem állítja a fényerőt), ha meg bal hátulról kapod a napot, akkor nem látsz semmit.
-Nincs OTG. Nem tudsz kollégáktól kapott tárakról filmeket másolni.
Én amúgy sem használnék Androidos tabot kamionos navira. Nem szélvédőn, napi 13-15 órás SOT -okra vannak tervezve. Négy éve megy a 20 rugós, Wayteq x985BT a szélvédőn. Ha pedig online forgalominfós céleszköz kell, akkor zsebbe nyúlva TomTom.[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
válasz F.B.I. #84916 üzenetére
Iplay 30 pro-ról lenne egy kérdésem. Havernak most jött meg és tényleg szuper kis készülék. Viszont ami feltűnt az én Iplay 20 és az M8-al összehasonlítva, hogy pl. fekvő helyzetben elindítva a Netflix, HBO GO, Tidal alkalmazásokat, nem fordulnak el a kezdőképernyők, mint az enyémnél. Filmet indítva persze befordul, csak nem találtuk meg az okát.
Kérdezném, hogy nálad mi a helyzet? Iplay 30 specifikus probléma lehet vagy valamit nagyon benézünk a beállításoknál? -képernyő forgatás persze be van kapcsolva. -
Dr.NX
Topikgazda
https://mobilarena.hu/hir/lite_tablagepek_erkeznek_a_samsungtol.html
Nem fogják a feje tetejére állítani a tabletpiacot.
Samsung Galaxy Tab A7 Lite: 8,7" Helio P22T 3GB RAM 5100 mAh
Samsung Galaxy Tab S7 Lite: 12,4", 5G, Snapdragon 750GEz utóbbi talán a képernyőméret miatt lehet érdekes majd.
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Repsol600 #84936 üzenetére
Huawei Matepad T8 - 35 ezer Ft
Magyarországi beszerzéssel ez az egyetlen ajánlható tablet a viszonylag elfogadható belépőszintű processzor és alacsony ár miatt, azonban a kevés RAM és HD kijelző miatt nem jövőálló, csak egyszerű felhasználásra javasolt. A Google szolgáltatásokat csak mókolással lehet telepíteni!Elfogadom a sütiket.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok
Egy ismerősnek kellene egy 8-10" tablet, csak magyar, új, és max 35000ft-ért milyen lenne ajánlható? Csak alap dolgokra kell. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz ferko0726 #84933 üzenetére
A leírás angolul van a linken. Keress valakit, aki segít lefordítani, esetleg használd a Google Translate-et.
Először kell egy custom recovery, a TWRP.
Letöltöd a legfrisebb .tar-t innen: https://eu.dl.twrp.me/v1awifi/
Odinnal tudod feltelepíteni:
"Odin Install Method (No Root Required):
You will need to download and install Odin on your PC. Once you have Odin installed, download the proper .tar file for your device from the download link above. Power off your device. Turn on your device using the proper key combo to get into download mode and attach the device to your computer via a USB cable. Use the PDA tab or button to browse to and select the tar file that you downloaded and flash the device.
Note many devices will replace your custom recovery automatically during first boot. To prevent this, use Google to find the proper key combo to enter recovery. After typing fastboot reboot, hold the key combo and boot to TWRP. Once TWRP is booted, TWRP will patch the stock ROM to prevent the stock ROM from replacing TWRP. If you don't follow this step, you will have to repeat the install."Utána letöltöd a LineageOS zipet és az opengapps zipet és felmásolod a tabletre.
5. 20201221: december security patch: https://drive.google.com/file/d/1tYzL31kIA9dA3Cpe66h2AUD57kT9r5eY/view?usp=sharing
https://opengapps.org
Platform: ARM, Android: 10.0Belépsz a TWRP-be, általában kikapcsolt állatpotban power gomb + hangerő fel vagy hangerő le, esetleg mindegyik.
Kiválasztod a Full wipe-ot, utána az install menüből telepíted a két zipet. Elvileg ennyi.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz ferko0726 #84931 üzenetére
Elvileg van rá LineageOS 17.1 (Android 10)
https://forum.xda-developers.com/t/rom-sm-p900-unofficial-lineage-17-1-android-10-q-20201221.4152395/Elfogadom a sütiket.
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung P900 Galaxy NotePRO 12.2 32GB tablet amin 5.1 android van, ez a plafon amit gyárilag megkapott.
A hardver:
Processzor: Samsung Exynos 5 Octa 5420 (Octa-Core, 1.9 GHz / 1.3 GHz)
Memória: 3 GB DDR3L
Kijelző: 12,2" Multi-Touch fényes LED (2560x1600)
Háttértár: 32 GB eMMC
Multimédia: Beépített 2.0 MP-es kamera elöl + 8.0 MP-es hátul; MicroSD kártyaolvasó
Android: 5.0.2
Interfész: Bluetooth v4.0 + HS, MHL, Micro USB 3.0, Wireless LAN 802.11 a/b/g/n/acMegoldható e pld. 10-es droid "ráhúzása" ?
Számomra a sok gyári Samsungos program...stb. ha elveszik nem érdekes.
Köszönöm szépen előre is -
bollokcs80
Korrektor
Tab S7-nél belefutottam egy érdekes problémába:
Megpróbáltam összehozni, hogy egy-egy külön profilban legyenek a privát és a céges cuccaim. Sajnos a nem-fő fiók nem "rendszergazda", így több funkcióhoz - többek között a DeX-hez - nem férhet hozzá. Van valakinek valami ötlete erre?
Ahogy néztem más fórumokon sokan belefutottak: [link]B.Cs.
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #84925 üzenetére
Nem egészen. Két 10" -os tab megy a kamionban, de egyik sem a szélvédőn van. DAF -fal megyek. Annak nagy, benyúló asztala van a középkonzol tetején. Azon van a céges tablet, egy odacsinált, fix tartóban. A középkonzolból még ki lehet húzni egy tálcát, azon van a sajátom.
-
cidalain
veterán
válasz volandy #84923 üzenetére
Guglizd le, az M3 8.4-hez az Edigitalban láttam 8-ért
@kid46
Kérdezd Somatom-ot, de szerintem ő azt fogja mondani, hogy nincs olyan kicsi kamion szélvédő, ami ne bírná el a 10-es tabletet navigálásra. És mivel sokkal több lehetőséged van 10" méretben, helyben is vagyunk, hogy a 8-ast el kell engedni[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
válasz cidalain #84921 üzenetére
Én is meglepődtem már több alkalommal, hogy 3%-n volt az aksi vagy mint ma, hogy teljesen lemerűlt és rádugtam töltöre és kiírta, hogy 32%. Bekapcsoltam, hogy mi van, de akkor 19%-t mutatott először, pár perc múlva ismét 3-4%-t. Hol tudok itthon venni aksit? Esetleg megbízható szervíz (Budapest) aki kicseréli? Nekem nagyon megfelel a gép. Gyors, kezelhető. Le vagyok nyűgözve. Maximálisan megfelel.
-
kid46
tag
De olvastam , hogy megjelent kulfoldon a galaxy tab A8.4 is. Nalunk az mikortol lesz kaphato? Galaxy tab s6 lite is jonak tunik , csak ugye a kamionba a szelvedore kellene raknom es hat 10” az nem pici... melyik autos tartot ajanlanatok ami megtart egy 10” tablagepet szelvedon?
-
cidalain
veterán
válasz volandy #84920 üzenetére
Előfordul. Az már egy 4 éves gép, vagy több?
Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy ha lemerült, és tölteni rakod fel, akkor miért 32%-ról indul, de az akkuk esetén bármi lehet. Alapvetően persze sejtem, de annak is az a vége, hogy valószínűleg cserélned kell az akkut. Ami kis kézügyességet igényel. Itthon is megkapod már 10 rugó alatt (az M3 8.4-eshez legalábbis, de gondolom a nagyobbhoz is találni), de mivel nem teljesen halott, így akár egy kínai rendelés is beleférhet (bár az duplán lutri)[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy ha egy Huawei MediaPad M3 tablet 100%-s feltöltöttségnél, másfél órás film után lemerül és utána, ha rádugom a töltőt, akkor 32%-t mutat akkor annak az aksija kuka?
-
Dr.NX
Topikgazda
A 8" teljesen vállalható méret, egy kézzel meg lehet fogni. A 10 collost két kézzel kell.
Nemcsak a 2 GB RAM a gyászos, hanem hogy ezekhez gyenge chipset és kis felbontás is társul, ezért nem ajánlottak.
Aprón látok most egy Huawei MediaPad T5-öt, újszerű, a megadott árhatáron belül.
8" méretben használt Lenovo Tab 3 8 Plus (TB-8703F) részemről az ajánlott vagy Banggoodról Alldocube M8.Elfogadom a sütiket.
-
Somatom
veterán
Az a baj, hogy minden úgy kezdődik, hogy csak e-mail, meg böngészés. Aztán beélesedik a Google fiók, az összes szinkronjával. Majd, ezt megfejeli a Facebook app és már rogyadozik is a rendszer. Én használok egy ősrégi, céges, Mediapad T1 10 -et. 1/8 -as és el lehet vele lenni. A kollégáim állandóan szenvednek vele és kérnek, hogy segítsek. Ránézek és persze aktív Google fiók, Play, telepített, önfrissülő alkalmazások, stb., stb. Amikor mondom, hogy kezdjük azzal, hogy ezeket töröljük, akkor meg hápognak, hogy akkor hogy fognak az asszonnyal kommunikálni, meg Facebookozni.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Üdv!
45 ezer Ft-ig hazai garanciával melyik tablet ajánlott 10"-os méretben? Nem tudom a 8" mennyire vállalható méret... Az összefoglaló kínálata az aktuális még? Húgom/anyum használná böngészésre, emailezésre, tehát semmi komoly. Erre elég lehet a 2 gb ram? Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
F.B.I.
veterán
Egy kis tapasztalat megosztás, Alldocube iPlay 30 pro - ról: DIGI SIM - el van wowifi, megy rendesen a 4G, kijelző fényerő, nagyon brutál árához képest (Mi Note 10 Lite, Poco X3 mellett) fél fényerőn, napfényben is használható az utcán (nem direkt napsütésben), szobában, 1/4 fényerő is elég.
Hangerő megfelelő, BT hangerő korrekt, maximális hangerőt már nem bírja a fülem (Edifier X3), a hang azonban minimalisan késik. Netflix, HBO Go minősége, hiába nem fullHD, teljesen vállalható, éles képet ad már 30 cm-ről. Üzemidő, játékkal, filmmel (nem volt netezés eddig) 8 óra wifin.
Holnap éles, egész napos 4G teszt lesz, majd írok mit bír.
Tényleg minőségi cucc, ár-értékben kiváló.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Somatom
veterán
-
kid46
tag
Sziasztok. Gps nek szeretnek hasznalni tablagepet szigoruan 8”. 2 db kozt vacilalok . Samsung A8.0 sm t295 illetve lenovo m8 ips hd tb 8505F illetve a lenovo van egy 3/32 valtozata is. Melyiket ajanlanatok jobban ? Samsung vagy Lenovo?koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
Amazon.de-n akció:
Samsung Galaxy Tab S6 Lite S-Pennel 260 EUR + szállítás (~100 ezer Ft)Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz #20749568 #84904 üzenetére
Netflix HD miatt Samsung, Huawei, és Lenovo P11 felehet meg.
8" nincs erős előremutató hardverrel, csak 10". Szóba jöhető Huaweien nincs Google Play áruház (Huawei alkalmazásboltban passzolom a streaming appok hogy vannak jelen)
Lenovo P11 talán a legolcsóbb amin érdemes elgondolkodni, Samsung esetében inkább az S6, S7, amik ugyan rohadt drágák, viszont előremutatóak (nyilván az S6 már eggyel régebbi tab, de egy átlag géphez képest ma is ütős)[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz #20749568 #84904 üzenetére
Az összefoglalóból:
Lenovo M8 TB-8705F 4GB RAM 64GB ROM 8 Inch FHDHa sikerül találni Huawei M5/M5 lite-ot vagy majd ha lesz global M6, akkor azt. Ez utóbbi csak Kínából van, drága, CN ROMmal, GMS nélkül.
Samsungnak nincs értelmezhető 8" tabletje.
Elfogadom a sütiket.
-
Taktoj
aktív tag
Köszi a választ. A 8.4 igazából azért praktikus mert se nem kicsi se nem őrült nagy. Bár ha ha más a elfoglalt kijelzőarány akár picivel nagyobb is majdnem ugyanez a méret. A gms az hiányozna, keresgélek egy kicsit m5 téren, bár szívesebben lépnék ha picit előrébb tudtunk volna lépni a 4gb tól. Azért köszönöm.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Fiamnak kb 3, 4 éve van egy huawei m3 4gb/64gb 4g/lte tab ja egy 256 gb sd vel megtámogatva. Néha szoktam hallani hogy nem megy ez meg az rajta, lehet érdemes volna már váltani🤔. Na de mit vehetnék neki ebben a kompakt méretben ami jobb mint ez, s ettől mennyiért lehetne megszabadulni?.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest