- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csendes #63447 üzenetére
polaris office ( táblázatkezelőt inditottam ) rettenetes lassú. kicsit megmozdítom a dokumentumot és hibaüzenet , leáll. Google docs táblázatok betöltés közben hibaüzenet : leáll.
Érdekes, ha a Mirosoft exelt használom , szépen működik.
Az Asus szövetkezett a microfossal?Igen, a OneDrive használatban van.
-
cidalain
veterán
válasz
insyde5 #63449 üzenetére
Csak a lathatoak kozott 80 megat elvisz az Asus sajat maga.
OneDrive hasznalatban van?
Azert atlagos hasznalat mellett illene 300 mega szabadnak lennie...(#63450) 2rda
Qualcom Snapdragon soc-osat keress. Nem tudom most van e ilyen eppen a piacon.
Lg g pad szeria mar nem nagyon van boltban sajnos. (Igaz ez nem tud 3g-t, csak a 8"-osban van ilyen. Talan valamelyik szolgaltatonal meg van) -
2rda
tag
Sziasztok!
Navigációs célra(kamion) szeretnék venni egy tabletet, mivel az ebben az ársávban lévő navik elég fapadosak.
-7" elég lenne, max 8".
-Lehetőleg magas fényerő
-Új készülék, hazai garanciával.
-Elsősorban naviként üzemelne, így fontos lenne hogy gyorsan találjon műholdat, és stabilan tartsa is velük a kapcsolatot. Ezen kívül némi böngészés, filmnézés is előfordulhat, játék nem valószínű.
-Előny lenne ha tudna 3G-t.
-A keret 50, maximum 60ezer.A wayteq xtab 7q-t már néztem, de a fórum alapján nem túl bíztató. Elég sok a hibás darab.
Samsung galaxy tab4 is szóba került a glonass miatt, de a tft kijelző kicsit árnyalja a képet.
Egy kis útmutatásért hálás lennék -
csendes
addikt
válasz
insyde5 #63445 üzenetére
Első körben én beállítanék egy AdBlockert (hirdetésblokkolót), illetve telepítenék egy másik böngészőt a gyári helyett, van bőven választék: [link] Chrome, Opera, Firefox, Dolphin, Javelin, Naked Browser, CM Browser, Maxthon, stb.
És lődd ki a fölöslegesen futó alkalmazásokat. A Word meg az Excel biztosan kell a tableten? Vannak sokkal egyszerűbbek, amik az alapfeladatokra bőven jók. -
cidalain
veterán
válasz
LLKobe #63440 üzenetére
Lg g pad 7.0, szerintem jo lenne neked.
Ha hivatalos helyrol vettek akkor 2 ev gari volt ra, igy ha talalsz eladot eppen, akkor meg bo 1 ev gyari garid is lehet. 30-bol meg kell hogy legyen hasznaltan, sot ennyiert meg tok is lesz hozza, esetleg folia...
Most eppen 2 db van apron: Egy kicsit tularazott alighasznalt mediamarktos tutti 2 ev garis, meg egy jo aru auchanos elvileg meg 2 honap, de szerintem meg +1 ev garis... -
Nemrégiben vettem egy asus memopad 8 me181cx táblát. Sajnos nem jött be
. Ezért átpasszoltam egyik családtagomnak. A problémám az , hogy netezés közben belassul a böngésző, akadozik a szkroll, a kijelzőt nagyítva kicsinyítve megáll pár másodpercre. A másik a tárhely
. semmi játék nincs rajta A PIXWORLD kivételével, egy World és egy exel, egy néhány pár megabájtos progi ( speedtest és hasonlok ), és vinyókol hogy nincs hely
, Pedig van még vagy 2 giga a 8ból. Próbáltam sdre átrakni a worldot exelt stb. de hibaüzenettel kilép áthelyezés közben ( próbálja újra ). Nemértem, ha nem engedi áthelyezni a telepitett alkalmazásokat, akkor miért van az Alkalmazás megtekintésénél olyan hogy ( SD re áthelyezés ) ?
.
Szóval, én arra gondolok , hogy kevés neki az 1 gb ram, és a 8gb tárhely.
Hozzáértők segítségét kérem.
Mutatnátok olyan 2 gb ram és legalább 16 gb tárhellyel rendelkező 8" os táblát, amin nyugodt szívvel tudnék szörfölni ? ( és nem elmerűlni 2 kattintás között ).
Csak Mo-i vásárlás jöhet szóba.
Nem kell csúcskategóriás. Supportja jelenlegi viszonyok mellet legyen elfogadható, AKKUJA A LEHETŐ LEGJOBB.A memopad 8 ért 45k adtam. Ezért hajladó vagyok többet is ha nincs más mód.
PRO: azért van jó tapasztalat is
, akkuja valóba jó, átlag 8 óra kijelző használat mellett. E-book olvasásra tökéletes.
Köszi.
-
csendes
addikt
válasz
Komplikato #63443 üzenetére
Van támogatás és 4.1-es firmware-t le is lehet tölteni a lengyel oldalukról: [link].
A lényeg, hogy ha mást teszel rá, előbb mentsd el az eredetit. Az alaplap csak egy dolog, attól még néhány eszköz különbözhet (nem működik ez-az, akár fizikailag is károsodhat alkatrész) [link] Amikor a gyártó egy bizonyos alaplap mellett dönt, akkor még nincs rajta az LCD vezérlő elektronikája, a NAND flash, a kamera és az SD memória sem. -
Komplikato
veterán
Üdv.
Adva van egy nem éppen új Overmax NewBase 2 tablet. Ezen van 4.1.2-es Android. Na most bizonyos okokból jó lenne minimum 4.2-es. Update persze nuku, "gyártó" oldalán még support se.
A gépben GS702A alaplap van. Erre viszont van pl. CM10.1 (4.2.2) és CM10.2 (4.3), viszont telepítéshez ezt írja mindkettőnél:REQUIREMENTS
-Must be in 0523 firmware
-TWRP recovery installed NOT Clockworkmod
NOTE: Pwde nyo po iflash ang TWRP through CWM or STOCK RECOVERYA firmware verziót mivel tudom megnézni és ha nem jó cserélni azt? Hasonló gépen csinált valaki ilyen frissítést? A 4.3-as rendszert érdemesebb feltenni annak tudatában, hogy nem megy a HDMI alatta? Bármelyiket felteszem lesz OTG trükközés nélkül?
-
Zeki
nagyúr
Auchan újság?
estar 10.1' tablet 1/8GB, 5ezres akku, 4mag, 1024x600 felbontás: 25 ezer Ft. -
LLKobe
veterán
Üdv!
Tablet vásárláson gondolkodom, ebben kérnék tanácsot.
Amire szükségem lenne:
- 7" kijelző, legalább natív 720p, IPS
- Használt lenne a jobb mert olcsóbb, de új is jöhet akár
- Itthon szeretném venni, HA előnyben
- Leginkább utazás közbeni filmnézé/zenehallgatás/net, játék nuku
- Nem kell bika hardver, minél kevesebbet fogyaszt annál jobb, max 720p videókat néznék rajta, azt azért vigye el gond nélkül
- Akksi ha lehet viszonylag combos legyen
- Lehetőleg legyen rá újabb android 4.4 vagy 5, és ROOT megoldható legyen
- Anyagminőségben nem kell prémium, de azért legyen rendesen összerakva
- Micros SD, és egy SIM foglalat kell
- 30k körüli a keret ráTudom sok az elvárás, nemtom van-e ilyen a meghatározott keretben, de nem vagyok otthon a tabletek világában...
Illetve egy plusz kérdés: jelenleg egy Wayteq Xtab X7-em van, megéri egyáltalán lecserélni a fentiek szerint? Vagy erre a célra ez is bőven jó?
Előre is köszönök minden segítséget
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #63431 üzenetére
Úgy értem, hogy mivel ez az Androidos topik nagy feltételezhetően elsősorban Androidos érdekel, vagy csak az.
Ha jól össze van rakva az az Alcor, akkor én inkább azt választanám, az az ASUS már egy kicsit öregecske, persze még így is megállja a helyét.(#63435) vitko
eBay, Aliexpress, plusz a temérdek mennyiségű kínai online shop. Ezeken érdemes szétnézni.
Eredeti vs. utángyártott témában. Nem mindig érdemes a horror áron kínált eredetit választani, az utángyártottak közt is vannak nagyon jó minőségűek, persze itt sem mindegy az ár. A 2-3 dollárért kínált eredeti bőr tokokat például érdemes jó messzire elkerülni. -
csendes
addikt
válasz
kristof_ #63432 üzenetére
MIndenki az iPad-ot akarja utánozni. Kisebb felbontású kijelzővel egy gyengébb SoC is megfelelő sebességgel működik, ezt is célszerű figyelembe a választásnál. Az olcsóbb laptopoknál példul ezért nem szoktak nagyobb felbontású kijelzőt ajánlani, és például az Intel Atom Z37** sorozat a tabletekben gyengébb valamivel még az egyik legolcsóbb (Intel N2840) notebook CPU-nál is, szóval ahhoz egy retina kijelző már határeset.
-
csendes
addikt
válasz
Kean_Sorbo #63434 üzenetére
A tablet teljesítménye megfelelő, a kijelzője viszont gyenge és az akku sem túl erős ehhez a mérethez. Ha van még akciós 8" Op3ndott tablet a TESCO-ban 15000 Ft-ért, az jobb vétel lehet.
Nem írtál kijelző méretet, esetleg még szóba jöhet 8" az Alcor Zest Q880I 8GB 30 ezer Ft-ért pl. az ED-ben IPS 1280x800 kijelzővel. Ha 7" kijelző is megfelel, akkor még több tablet is van jó áron. -
Dyingsoul
veterán
Tabletre tokot honnan érdemes rendelni? Utángyártott vs eredeti témában mi a véleményetek tokok terén? A galaxy tab S T805 10.5-re néztem volna tokokat de hát az utángyártottak is 5 ezer körül mennek ebayen és ráadásul amit láttam saját videóikat róluk, hát a mágnes kritikán alulinak tűnt még a készítők kezében is (csaltak a felállításával és a pozíciók rögzítésével a videóban...)
Ha valaki esetleg általánosságban is tud nyilatkozni ebben a témában az is jöhet, mert én tokokat eddig telóra sem vettem, tabletem sincs úgyhogy nem vágom mekkorák a különbségek tok és tok között de az árát azt látom hogy elég brutál (16k egy tokért most ez komoly?
)
-
Kean_Sorbo
őstag
Tiszteletem uraim!
Édesanyáméknak szeretnék egy egyszerű tabletet venni. Felhasználási terület elég korlátozott (internet, szókirakó, Candy Crunch, meg egyéb ilyen finomságok
).
Ezt néztem: OVERMAX Qualcore 9010. Szeretnék róla véleményt kérni, vagy esetleg egyéb alternatívák is szóba jöhetnek.
Előre is köszöntem!
-
nightshadow
veterán
Sziasztok, köszönöm az eddigi segítséget, maradok a Lenovo A7-10F-nél. Neten szeretném megrendelni, kinéztem a Lenovo Shopot . Kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata velük, megbízható-e ez a webshop? [link]
A válaszokat elöre is köszönöm.
-
kristof_
tag
válasz
Sk8erPeter #63431 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy papíron jól hangzik az a 32Gb, de kártya nélkül a szabadon felhasználható belső tárhely az csak kb 6/10Gb-android/win (honlapon fent van, most nem kerestem külön utána). Persze ez egy sd kártyával orvosolható. Ahogy olvasgattam 64Gb alatt, nem nagyon praktikus a dual bootos rendszert venni, mert sok helyet foglalnak a rendszerek, de javítsatok ki, ha tévedek...nem értek különösebben hozzá. Mellesleg nekem az Alcor eszméletlenül tetszik, nagyon prémium hatást kelt a fém ház, sajnos élőben nem láttam még, de eléggé masszívnak is néz ki. Az, hogy a csavar látványa mennyire zavar az szubjektív, nekem speciel az is tetszik, de ez én vagyok
Amúgy egy dolgot kérdeznék a hozzáértőktől. Nem akarok vitát kirobbantani, csak szimplán érdekel. Miért erőltetik annyira sokan ezeket a hatalmas felbontásokat, mint 2048 * 1536, stb? Én az asztali pc-met 1920x1080ban használom egy 21colos monitoron nem, 8méterről nézem és mégis tökéletes. Valamiben más a két méretszám vagy mindenkinek ennyire sznob a szeme és a legkisebb pixelt is meglátja, vagy ez egy újabb e-pénisz méregetés már? Egy bizonyos szint alatt megértem, mert csúnya, de van egy pont ami fölött már oly mindegy, hogy mennyi pixel van egy bizonyos területen, hétköznapi használatban sosem fog feltűnni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tjb007 #63430 üzenetére
Hű, köszi, ez az Asus Transformer Pad TF303K elég jól hangzik! Ez még az az ár, ameddig hajlandó vagyok elmenni, ha ennyivel jobb a felbontása, mint az Asus ZenPadnek.
Az Alcor IQ935R-ről egyelőre értelmes külföldi tesztet sem láttam nagyon VIDO M9i-ként rákeresve sem, ami kifejtené bővebben, hogy milyen is, így egyelőre kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, pedig azért vonzó az is, hogy Windows 10 és Android 4.4 is van rajta, na meg hogy itt 32 GB-os a háttértár (vs. 16 GB), plusz picit jobb így is a felbontása (2048×1536 versus 1920×1200) (igaz, méretben picit kisebb, 9.7"-es, szemben a 10"-csel, mondjuk ez csak 7,6 mm körüli különbség).
DE itt nincs microHDMI, ami viszont a TF303K esetén szintén plusz pont. Ha a külsőt nézzük, nekem személy szerint az is fura valahogy, hogy ilyen látványosak a csavarok az Alcor házán (mint pl. ezen a képen, szerintem ez nem túl szép). Ettől még mindig agyalok ezen is, mert amúgy azért nem néz ki rosszul összességében ez sem (de külsőre nálam az Asus nyer).
Aztán szempont még a proci, ami szintén az Asusnál jobb (1.3 GHz vs. 1.5 GHz). Most egyelőre ezeket a szempontokat néztem, tuti van még más is.E kettő közül Te melyiket választanád, ha mindkettő belefér a keretbe?
"Nem hátrány, maximum nem használja majd Windowst."
Ezt hogy érted?Mármint miért ne használná, ha van Windows is, meg Android is?
(Elég régóta Windows-felhasználó mutter is, és meglepően ügyesen kezeli a számítógépet, mondjuk van némi segítsége.
)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #63429 üzenetére
Nem hátrány, maximum nem használja majd Windowst. Az Alcor IQ935R-ről hazai teszt még nincs, de ha VIDO M9i-ként keresel rá (ez az tényleges gyártó és modellszám) találhatsz róla egy-két infót.
Itt még akad Yoga 2 10 normális áron, de azért érdemes rákérdezni.
Asus Transformer Pad TF303K? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tjb007 #63421 üzenetére
Köszi!
A Lenovo Yoga 2 10.1" ezüst(?)színe még beleférne, az nem para, de most az iponnál is elfogyott, tegnap még lehetett kapni basszus... (írják is, hogy "A termék 2015.09.30.óta nem elérhető") Mondjuk ez külsőre picit masszívabb, talán az Asus ZenPad "jobban áll" egy nőnek (vagy nem, mindegy, nővéremnek pl. ez volt bejövősebb)."a másik meg dual OS-es"
Na várj, de az miért hátrány?"Marad az ASUS ZenPad 10 Z300C-ből és a Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM-T533, mindkettő elérhető full fehérben is."
Ezek közül az Asus ZenPad nézne ki faszán, a másik kevésbé bejövős, az inkább olyan, mint egy nagyranőtt mobilteló (Mobilarénás cikkben ha jól láttam, az anyaghasználatát is fikázták, az meg annyira nem jó).Ez az 1280 * 800 pixel felbontás azért tényleg elgondolkodtató mondjuk egy 1920 * 1200-zal (Lenovo Yoga 2) vagy 2048 * 1536-tal (Alcor IQ935R) szemben...
Milyen márka egyáltalán ez az Alcor pl. minőség tekintetében? Kevés tesztet találok róla.Esetleg nagyobb felbontással, akár egy következő árkategóriában nem tudsz hasonlóan faszán kinézőt ajánlani (tudom, szubjektív, de ilyesmi), mint az Asus ZenPad 10 Z300C?
-
-
lincselo
újonc
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni 20-30.000 között. Elsősorban irodai munkára kéne, Androidos Office-t szeretnék rajta kezelni (ehhez minimum KitKat kell), külső billentyűzettel. 7'' elég lenne. Amennyire lehet. örülnék egy megbízható márkának, és minél hosszabb garanciának, persze csak az árkereten belül.
Eddig a Lenovo A7-10F Adam http://www.edigital.hu/wifi-tablet/lenovo-a7-10f-adam-(59-434734)-8gb-wifi-tablet-fekete-(android)-p472457.html
és az Acer Iconia Tab B1-770 http://www.edigital.hu/wifi-tablet/acer-iconia-tab-b1-770-(nt.lbkee.002)-7-16gb-tablet-feher-(android)-p487858.html tűnik a legesélyesebbnek.Melyiket válasszam? Melyik a megbízhatóbb?Tudtok esetleg ezeknél jobbat?Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #63418 üzenetére
Igen, azok a leginkább ajánlottak, bár a Lenovo nem is fehér és kapni sem nagyon lehet, a másik meg dual OS-es. Marad az ASUS ZenPad 10 Z300C-ből és a Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM-T533, mindkettő elérhető full fehérben is.
A felbontást embere válogatja (van olyan, akinek még a Full HD is kevés 10 hüvelyken), az OTG pedig alap, viszont az NTFS fájlrendszert némelyik nem szereti.(#63419) netkoo
A 3G-t leszámítva a második.
A Yoga 2 meg lényegében kifutott.(#63420) Barell
Az a legfőbb kérdés, hogy mi számít neked olcsónak. Ha erre megvan a válasz, akkor már el lehet indulni.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Olcsón keresek új tabletet aminek jobb a teljesítmènye mint a Sony M2-őmè. (Snapdragon 400 1.2ghz, Adreno 305.) Jelenleg nem igen találok semmit csak a Mediatek 1.3ghz es procijaival szerelt tabletet. Ez gondolom nem lenne előrelèpès a snapihoz kèpest?
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Már megint itt vagyok.
Kérdésem az lenne ..
Transformerspad
Zen
Melyik a jobb?
Illetve ajánltátok itt a yoga 2 de szinte sehol sem lehet kapni? Vajon miért?
10" Tabot szeretnék játék (fb),film netezés esetleg pár fotó készítése. -
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
60-70 ezer Ft közötti áron, 10 hüvelykes tabletet keresek mutternak, mindenképpen újonnan, fehér színben (mondjuk ilyen metálszínszerűség belefér, lényeg, hogy nőies, elegáns legyen). Főleg böngészgetés lenne a célterület, de nagyon jó lenne, ha alkalmas lenne némi filmezésre is.
Mivel gyorsan kellene, Budapesten venném, sajna a külföldi beszerzés már nem opció, kissé elkéstem vele (nagyon közeli szülinap).Mit tudnátok ajánlani? (tjb-nek ebben a hsz.-ében lévőket nézegettem (2. bekezdés), nem tudom, ezek a leginkább ajánlottak-e ebben az árkategóriában, inkább kérdezek.
)
A felbontás egyébként mennyire érzékeny terület? Csak azért kérdezem, mert a Zenpad tablettel kapcsolatban olvastam ezt a hsz.-t, ez nem tudom, mennyire valós para.Extra: tényleg, ezeknél a tableteknél az OTG funkció vajon mennyire alap? Gondolom újabb Androidoknál már jellemzően működik (pl. pendrive csatlakoztatása, esetleg külső egér+bill. páros).
Köszi szépen!
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
Van egy kínai tablet, ami nem az enyém, de szeretnék megoldani rajta egy problémát. Viszont sajnos semmit nem találok róla. Remélem valakinek van ötlete vagy ismeri ezt a modelt.
Ez egy Amiko TAB 7 Android Tablet (vagy MID m1701?), ami folyton azt a hibaüzenetet dobja ki, hogy a google.process.gapps folyamat leállt. Gyári beállítások visszaállításával vagy factory resettel megoldódik(de csak maximum pár napig). Új romot se találok rá és semmi infót.
A készülékről még ennyit tudok: MID Build/M1701-HW.V2.0-1.9-20130927Köszi
-
-
janihunk
senior tag
Üdv az volna a kèrdèsem hogy egy ASUS TF103CX tabletet át lehet-e alakitani hogy Windows fusson rajta?
-
csendes
addikt
válasz
stigma #63411 üzenetére
Onda V975m részletes teszt: [link] A négy A9-es mag 2 GHz-en elég sokat fogyaszt, de az akku is elég nagy. A Mali-450MP6 a retina kijelzőhöz még éppen elég.
A TF103CX refurbished 40 ezer Ft 1 év garanciával ED-ben, ebben csak 1 GB RAM van.
A Samsung 4 10.1 ennyiért jó vétel böngészéshez, filmnézéshez, tűrhető kijelző, tűrhető kamerák, jó akku és viszonylag kis fogyasztás, 1.5 GB RAM-mal.
Azért a 4000mAh akku sem rossz a Hi8-ben. -
stigma
addikt
válasz
csendes #63410 üzenetére
Köszi, akkor egy Onda V975M-es tablet használtam Lollipop rensdzerrel szerelve Bestbuy vételnek tűnik.
Ezen felül amiket nézegettem , azok az Onda V989 ami ~40k apron, Asus TF103X-es tablet ~ 30k (Hd kijelzővel), illetve van egy SAmsung Galaxy Tab 4 10.1 40k-ért.
Ezekre mit mondtok, akor a Chuwi-t szerintem a kis akksi miatt kilövöm a kosárból.
-
csendes
addikt
válasz
stigma #63408 üzenetére
Ezek közül a 9"-10" kijelzősök a 35 ezer Ft-os keretbe nem fognak beleférni. A Hi8 szép FHD kijelzővel a Gearbest EU raktárból a legjobb vétel, ha éppen van készleten (azért ez egy olcsó tablet, ez érződik a kamerán, hangszórón és a "csak" 4000 mAh akkun). A Vi8 kijelzője sokkal gyengébb, a SoC csak nagyon picivel, viszont az akku nagyobb lehet (verziótól függ). A Cube Talk 8X U27GT-C8 akkor jöhet szóba, ha fontos a 3G, de nem kell dual OS.
-
-
stigma
addikt
Sziasztok. Átlag felahsználásra kellene tablet, az alábbi paraméterekkel:
-Netezés, film, youtube, böngészés
-8-9-10"-os tablet valamelyike
-Hd/FHD kijelző, inkább az utóbbi
-Min 1GB ram
-legalább Kitkat frissítés vagy újabb (Lollipop)
-Ha lehet IPS kijelző:
-Árban: 35k magassága (használtan is megfelel nekem)Írom a sorrendet amit felállítottam:
1.ONDA V975M (Ezt ennyiért pont tudnék egyet)
2.Chuwi Hi8 / Vi8
3.Teclast X98 Air ( ebből mrá van I, II,III változat is)
-4. Összes többi: ONDA V979m,CUBE TALK9X, CUBE TALK 8X PiPO P4,Esetleg EU Warhouse-t , ami megbízható azt linkelhettek, illetv ezen felül bármi más típust szívesen fogadok, ami hosszútávon használható. Hosszútávot 2 évre értek utána úgyis le fogom cserélni egy újabbra.
Segítséget előre is köszönöm.
-
whbear
senior tag
válasz
tjb007 #63400 üzenetére
Megérkezett a refurbished Asus Transformer Pad, amit csendes ft. linkelt az edigitaltól. A csomagban nem volt otg kábel, nem érdekelt ebayról 200 forint. A töltő nem teljesen új, de a tabi az igen. Egy gyárilag lezárt esd zacskóban volt. Abszolút tapi mentes új példány. A készülék valami csoda, a feleségemnek vettem mert az előző media droid nevű szörnyeteget mérgemben az állandó fagyások miatt földhöz vágtam. Én nem tudnám mire használni, annak ellenére hogy nagyon gyors meg jó is. Viszont van egy Gigabyte S 1080 windowsos tabletem ami windowssal teljesen használhatatlan volt. Eladni nem volt érdemes, próbaképpen tettem rá Arch Linuxot és azóta csak azt használom olyan jó lett. Köszönöm mindenkinek az infókat.
-
Üdv mindenkinek!
Lark Evolution X2 7 tableten szeretném újratelepíteni az Android-ot, de egyelőre idegen pálya ez nekem. Találtam videót, ahol memóriakártyáról telepítette fel a srác, viszont nem találok sehol image-t, amit egyáltalán rá tudnék tenni a kártyára.
Légyszi segítsetek, mi a módja ennek a telepítősdinek? Google kiad sok találatot, de nem tudom azt sem, hogy erre valami gyártóspecifikus oprendszer kell, vagy jó rá bármelyik...?Köszi előre is!
-
törölt tag
Üdv. Vettem egy Asus memopad 7-et. A gondom az hogy a wifi nem működik. Hiába adom meg a jelszót, el is fogadja, de egy kis x ott van a WiFi jelnél. Olvastam sokat a neten, valami vpa2 lehet a gond de megoldást nem találtam. Pls segítsetek.
-
csendes
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest