- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
Sk8erPeter #67173 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
Sk8erPeter #67173 üzenetére
Ha kinezte, kinezte. Nincs mit tenni
Jobb alternativa nincs, csak mas hasonlo, pl:
Huawei Mediapad M2 Premium (3GB ram, 4G)
Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (3Gb ram, 8magn sima Wifi)
Lg Gpad 2 10.1 (4G) -
vlevi
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #63429 üzenetére
Ma jutottam hozzá egy Lenovo yoga2-hoz. Odaver, de nagyon. Kis tulzassal a chromeban ugyanugy tudok bongeszni, mint az asztali gépemen. Ez az atom proci nagyon ott van a szeren. Netezése kicist jobb volt a korabbi, 9.7"-os tablet, szélesebb kepernyo miatt. Marmint állitav,mert fektetve ez a szélesebb. De a korabbi, rockchipes tabletem rettentoen be tudott lassulni, amikor olyan kedve volt. Ez hasit.
Kitkat van rajta, es allitolag a lenovo mar kiadta a lalipapit, de valahogy nem akar ideérni rá a frisiites. -
tjb007
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #63431 üzenetére
Úgy értem, hogy mivel ez az Androidos topik nagy feltételezhetően elsősorban Androidos érdekel, vagy csak az.
Ha jól össze van rakva az az Alcor, akkor én inkább azt választanám, az az ASUS már egy kicsit öregecske, persze még így is megállja a helyét.(#63435) vitko
eBay, Aliexpress, plusz a temérdek mennyiségű kínai online shop. Ezeken érdemes szétnézni.
Eredeti vs. utángyártott témában. Nem mindig érdemes a horror áron kínált eredetit választani, az utángyártottak közt is vannak nagyon jó minőségűek, persze itt sem mindegy az ár. A 2-3 dollárért kínált eredeti bőr tokokat például érdemes jó messzire elkerülni. -
kristof_
tag
válasz
Sk8erPeter #63431 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy papíron jól hangzik az a 32Gb, de kártya nélkül a szabadon felhasználható belső tárhely az csak kb 6/10Gb-android/win (honlapon fent van, most nem kerestem külön utána). Persze ez egy sd kártyával orvosolható. Ahogy olvasgattam 64Gb alatt, nem nagyon praktikus a dual bootos rendszert venni, mert sok helyet foglalnak a rendszerek, de javítsatok ki, ha tévedek...nem értek különösebben hozzá. Mellesleg nekem az Alcor eszméletlenül tetszik, nagyon prémium hatást kelt a fém ház, sajnos élőben nem láttam még, de eléggé masszívnak is néz ki. Az, hogy a csavar látványa mennyire zavar az szubjektív, nekem speciel az is tetszik, de ez én vagyok
Amúgy egy dolgot kérdeznék a hozzáértőktől. Nem akarok vitát kirobbantani, csak szimplán érdekel. Miért erőltetik annyira sokan ezeket a hatalmas felbontásokat, mint 2048 * 1536, stb? Én az asztali pc-met 1920x1080ban használom egy 21colos monitoron nem, 8méterről nézem és mégis tökéletes. Valamiben más a két méretszám vagy mindenkinek ennyire sznob a szeme és a legkisebb pixelt is meglátja, vagy ez egy újabb e-pénisz méregetés már? Egy bizonyos szint alatt megértem, mert csúnya, de van egy pont ami fölött már oly mindegy, hogy mennyi pixel van egy bizonyos területen, hétköznapi használatban sosem fog feltűnni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #63429 üzenetére
Nem hátrány, maximum nem használja majd Windowst. Az Alcor IQ935R-ről hazai teszt még nincs, de ha VIDO M9i-ként keresel rá (ez az tényleges gyártó és modellszám) találhatsz róla egy-két infót.
Itt még akad Yoga 2 10 normális áron, de azért érdemes rákérdezni.
Asus Transformer Pad TF303K? -
tjb007
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #63418 üzenetére
Igen, azok a leginkább ajánlottak, bár a Lenovo nem is fehér és kapni sem nagyon lehet, a másik meg dual OS-es. Marad az ASUS ZenPad 10 Z300C-ből és a Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM-T533, mindkettő elérhető full fehérben is.
A felbontást embere válogatja (van olyan, akinek még a Full HD is kevés 10 hüvelyken), az OTG pedig alap, viszont az NTFS fájlrendszert némelyik nem szereti.(#63419) netkoo
A 3G-t leszámítva a második.
A Yoga 2 meg lényegében kifutott.(#63420) Barell
Az a legfőbb kérdés, hogy mi számít neked olcsónak. Ha erre megvan a válasz, akkor már el lehet indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch
- Medence topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged