Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tjb007

nagyúr

válasz Sk8erPeter #63431 üzenetére

Úgy értem, hogy mivel ez az Androidos topik nagy feltételezhetően elsősorban Androidos érdekel, vagy csak az. :)
    Ha jól össze van rakva az az Alcor, akkor én inkább azt választanám, az az ASUS már egy kicsit öregecske, persze még így is megállja a helyét.

(#63435) vitko

eBay, Aliexpress, plusz a temérdek mennyiségű kínai online shop. Ezeken érdemes szétnézni.
    Eredeti vs. utángyártott témában. Nem mindig érdemes a horror áron kínált eredetit választani, az utángyártottak közt is vannak nagyon jó minőségűek, persze itt sem mindegy az ár. A 2-3 dollárért kínált eredeti bőr tokokat például érdemes jó messzire elkerülni.

• kristof_

tag

válasz Sk8erPeter #63431 üzenetére

Azt vedd figyelembe, hogy papíron jól hangzik az a 32Gb, de kártya nélkül a szabadon felhasználható belső tárhely az csak kb 6/10Gb-android/win (honlapon fent van, most nem kerestem külön utána). Persze ez egy sd kártyával orvosolható. Ahogy olvasgattam 64Gb alatt, nem nagyon praktikus a dual bootos rendszert venni, mert sok helyet foglalnak a rendszerek, de javítsatok ki, ha tévedek...nem értek különösebben hozzá. Mellesleg nekem az Alcor eszméletlenül tetszik, nagyon prémium hatást kelt a fém ház, sajnos élőben nem láttam még, de eléggé masszívnak is néz ki. Az, hogy a csavar látványa mennyire zavar az szubjektív, nekem speciel az is tetszik, de ez én vagyok :DD

Amúgy egy dolgot kérdeznék a hozzáértőktől. Nem akarok vitát kirobbantani, csak szimplán érdekel. Miért erőltetik annyira sokan ezeket a hatalmas felbontásokat, mint 2048 * 1536, stb? Én az asztali pc-met 1920x1080ban használom egy 21colos monitoron nem, 8méterről nézem és mégis tökéletes. Valamiben más a két méretszám vagy mindenkinek ennyire sznob a szeme és a legkisebb pixelt is meglátja, vagy ez egy újabb e-pénisz méregetés már? Egy bizonyos szint alatt megértem, mert csúnya, de van egy pont ami fölött már oly mindegy, hogy mennyi pixel van egy bizonyos területen, hétköznapi használatban sosem fog feltűnni.

Új hozzászólás Aktív témák