- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cidalain
veterán
válasz
nextman #64396 üzenetére
pedig ez a másolósdi tiltás android 4.4-től így van (kb 2 éve)
ha veszel egy laptopot 500 GB-os tárhellyel, akkor otthon kiderül, hogy hogy az 500 tulajdonképpen csak 470, az oprendszer elvisz 15-öt, a recovery meg 10-et, marad 445. és ez már így meg mióta világ a világ.
ilyenkor van az hogy előtte utánanéz az embert, és mást vesz. vagy ha mégse akkor online rendelésnél van 14 napja szó nélkül elállni a vásárlástól... -
nextman
aktív tag
válasz
cidalain #64394 üzenetére
Ebben van valami, de a problema az, hogy nem tudtam, hogy nem lehet kulso tarra telepiteni. Mert a 21. szazadban ezt alapfunkcionak tartanam.
Raadasul az is atveres, hogy veszel egy tabletet 8GB-os tarhellyel, es abbol 5.4-et felhasznal az OS. Az tobb, mint 50 % bakker, de senki nem hivja erre fel az ember figyelmet.Igy a 32GB-os SD-m kabe ures, mert videora meg zenere a tableten nincs szuksegem.
-
cidalain
veterán
válasz
nextman #64393 üzenetére
Én a külső tárhelyet a fotóknak, videóknak, filmeknek, zenéknek értem.
De mondom, ha olyan igények vannak hogy fel kell rá telepíteni egy 4 gigás játékot, akkor olyat kell venni, amire ez ráfér. Ez nem a gyártó hibája szerintem: az igényeid nem találkoznak a tableteddel -> nem jó tabletet vettél.
Én rohadtul nem örülnék, ha csak 32 és 64-es tablet lenne, cserébe 60-70ezer forintért, mert nekem nincs szükségem extra tárhelyre. -
nextman
aktív tag
válasz
cidalain #64391 üzenetére
Hat szerintem minimum 32 GB kene, amire lehet telepiteni.
A 8 abszolut szivas. Igen, nekem is ilyen van, a 3.6 GB szabad hely semmire nem eleg. Valamelyik nap a fifa16-ot szerettem volna telepiteni, es nem tudtam annyi helyet felszabaditani, hogy sikeruljon. Pedig toroltem mar le browsert, meg olyan alkalmazasokat, amiket hasznalnek. Letorolhettem volna mondjuk meg az office alkalmazast, dehat szuksegem van ra. Van 7-8 olyan alkalmazas, amire egyszeruen szuksegem van, es ezek melle 1 nagyobb jatekot nem lehet telepiteni, nem hogy tobbet. Es miert ne lehetne mondjuk 10 jatek valakinek a tabletjen? Egy PC-n lehet, de egy tableten nem? Miert, akinek tablet van, az igy jart?
Ugyanmar.Meg a kulso tarhoz meg NAS-hoz annyit szolnek, hogy pont ez a baja, hogy nem lehet azokra telepiteni.
Pont igy jartam, mint aki elobb ezt a kerdest felvetette. Vettem egy 8GB-os tabot, amikor betelt a hely vettem egy 32GB-os SD kartyat. Aztan ledobbentem, hogy nem tudok ra telepiteni. Akkor mi a bubanatra hasznaljam az SD kartyat? Taroljak rajta csaladi videokat, vagy mire jo? -
-
cidalain
veterán
válasz
viharhozo #64389 üzenetére
jó cucc. vehető, ha a paraméterei neked megfelelnek.
(#64388) nextman
Miért mekkora tárral kellene adni? gyűjtgető életmódot folytatóknak a külső tár a barátjuk, vagy a NAS.
8GB-os tabom van, 3,6 giga szabad hellyel. rohadtul nem fogasztja el semmi sem. Nem játszok egyszerre 27 játékkal. Aki igen, az meg vegyen olyat aminek nagyobb a háttértára. 8 magos proci, 2-3 giga ram, meg 64-es háttér, meg lehetőleg 10"-retina 34000-ért? Ha ez kell akkor 150 ropi, vagy vegyél kínait. Ha ennyit nem ér, akkor marad a 8-16 giga háttér. ennyi. -
viharhozo
addikt
Ez valami nagyon nagy hulladek, vagy ennyiert megeri?
Kiegeszites: a jatek nem erdekes, csak netezni kene.
-
nextman
aktív tag
válasz
csendes #64386 üzenetére
Miert romlana a rendszer stabilitasa?
Es ha a belso memoriabol indul a rosszindulatu program, az mennyivel jobb?
Egy nagy baromsag szerintem ez a googletol, szivatjak ezzel az embereket, de a hw gyartok is, akik kepesek 8GB vagy 16 GB belso tarral adni el androidos eszkozoket. -
csendes
addikt
válasz
KisApám #64384 üzenetére
Magyar üzletből mindennek megfelel (sőt 8 magos CPU-ja van és 3G-s) :[Alcor Access O819M]
-
-
KisApám
addikt
Nézegetem a tinydeal.com meg a gearbest.com oldalakat tablet után, de szinte mindegyik Kínából van
Ami kellene:
Legalább 8 col
Felbontás: min. 1280x800
GPS (no ez sok tabletet "kilő")
CPU: min. 4 mag
GPU: min. Mali 450 MP4 teljesítmény -
Theory66
aktív tag
Sziasztok.
Ajánlást szeretnék egy 8-10" új (beszerzés mindegy ha külföldről olcsóbban vagy jobbat vásárolhatunk, de lehetőleg itthoni) tabletre. Net, filmnézés a főbb cél, és lehetőleg minél hosszabb akku idő.
A keret 50k de lehetőleg minél olcsóbb legyen(Edigital 15% kuponom van nov 12-14.)
-
Tarill
őstag
sziasztok! lenovo a7-10-en hogy lehet beállítani hogy az alkalmazásokat az sd kártyára tegye ne a belső memóriába? 5.0 android van rajta
-
phoenix1989
őstag
válasz
tjb007 #64372 üzenetére
Értem akkor most egyenlőre hanyagolom ugyse most lenne véve. egyébként nézegetem és ezt a tabot láttam már kérdezték. Annyi hogy én pont tegnap fogtam a kezemben egy Alcatel One Touch POP10 kicsit kiseb a felbontása ugyan mint az alcatelnek de nem vészes vagy igen? mert nem volt pixeles a kijelző.
-
KisApám
addikt
Ez nem rossz. MEGÉRI?
EU raktárból, 137 dolcsi (kb. 30 000 Ft)
Még 5 órát akciós (66% engedménnyel, 400 dolcsiról)Cube I6 3G Air Phone Tablet PC - BLUE
Android 4.4 és Windows 8.1
GPS
GSM (850/900/1800/1900MHz WCDMA 900/2100MHz)
CPU: Z3735F
GPU: Intel HD Graphic(Gen7), Screen resolution: 2048 x 1536 (QXGA)
Core: Quad Core, 1.8GHz
RAM: 2GB
ROM: 32GB -
tjb007
nagyúr
válasz
phoenix1989 #64363 üzenetére
Akkor kizárásos alapon marad az.
Amúgy meg azért lehet csak két helyen kapni, mert hivatalosan Magyarországon nem került forgalomba, tehát ennek megfelelően 2év gyártói garancia sem lesz rá.(#64364) Bazs-
-
KisApám
addikt
Segítséget kérnék.
Szeretnék tabletet vásárolni, mivel a Motorola Xoom tabletem néha csak úgy újraindulgat, mindaddig, míg le nem merül... Gyári alapba való visszaállítás sem segít. (Nem tudom mi baja lehet... aksi?)
E miatt új tabletet szeretnék venni.
A lényeg:
Min. 8 colos
GPS
Max 50 000 Ft környékeEzt néztem ki, elvileg nem rossz márka, illetve az értékelései is jók:
Cube Talk 8X U27GT-C8 MTK8392 Octa Core Android 4.4 Phone Tablet -
KisApám
addikt
Ez szerintetek, megéri?
-
Bazs-
tag
Egyik ismerősöm kisfiának szeretne tabletet venni. 8" méret környékén és maximum 50 ezer Ft-ig és lehetőleg EU-s beszerzés. ( Azért jöhet kinából származó alternatíva is )
Főként játékra lenne használva.Köszi előre is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
#63207424 #64352 üzenetére
4:3-as ennyiért nem lesz itthon (legalábbis ami ajánlott lenne, amit érdemes lenne megvenni).
A 16:10-esek közül ezek jöhetnek szóba: Acer Iconia B1-830, Acer Iconia B3-A20, ASUS ZenPad 8.0 Z380C, ASUS ZenPad 10 Z300C, Alcor Access O819M, plusz esetleg még a refurbished ASUS-ok4:3-as EU-ból: [link]
(#64353) asotfan85
ASUS ZenPad 10 Z300C, Alcor IQ935R, Acer Iconia B3-A10, Acer Iconia B3-A20, plusz azok, amiket korábban néztél.
(#64355) York
Igen, érdemes.
(#64356) mazsi
Én még nem találkoztam ilyen szidást tartalmazó véleményekkel, de biztosan vannak ilyenek is. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Itt a fórumon még senki nem szidta, probléma is csak annyi volt vele, hogy a Pro ROM nem volt elérhető. Nem tudom ez azóta változott-e.(#64357) phoenix1989
Ha nem kell az LTE és a 8 hüvelyk is megfelel, akkor érdemesebb a MediaPad M2 8.0-át választani.
(#64358) BomiBoogie
Ha neked megfelel az, amit nyújtani tud, akkor igen, érdemes.
-
KisApám
addikt
Ez tetszik, szerintetek megéri?
CPU: Intel Z3735F 64bit Quad Core 1.83GHz, GPU: Intel HD Graphic Gen7 processor, RAM + ROM: 2GB + 64GB, TF card: Up to 128GB (not included), 9.7 inch screen: 2048 x 1536 QXGA IPS Retina screen, Windows 10 + Android 4.4 system)
-
bsanya
aktív tag
A tegnapi extra olcsó Onda tab fejleménye:
"We appreciate for your purchase of item ETC-376815-DE in EU wharehous.
However, the price of ETC-376815-DE is wrong because of system's mistake. The true price should be 154.99USD for each piece.
In your order *******, there is 1 piece phone, so you need to pay extra 100 USD for the true price.
How to send money ?
You can buy 100 pieces ACC-1USD, and in the note, inform us that payment is for different price in order ******. When we get the payment, we will send package out directly.
ACC-1USD
------------------
Any other problems, please contact with us directly.
Tinydeal.com is always here for you, welcome to visit."Hogyan tudom visszakérni a pénzt, még nem rendeltem PAYPAL-n keresztül?!
Köszi
Sanya -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Érdemes ma még használt Samsung Nexus 10-et venni?
Az a baj, hogy ugye már nincs rajtuk gari... -
phoenix1989
őstag
Lenne egy olyan kérdésem még hogy a huawei mediapad x2 mennyire lenne ajanlott illetve magyar az android rendszere? 2 Helyen lattam hogy kaphato itthon.
-
asotfan85
újonc
Sziasztok.
Tabletvásárlás előtt állok én is.
Munkahoz kellene, sokat ülök autóban, és mail, naptár, weboldalak, műszaki rajzokkal sokat dolgozom.Első sorban 10 col körüli kijelző érdekelne, wifis, (telorol osztott nettel használnám) , netto 50-60 körül.
1 honapja nézegetem a samsung galaxy tab 4 t530-as, meg a Tab e-t, ileltve a refurbished asus-okat edigitalbol, de még nem igazán döntöttem.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 col körül
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) munka, net
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? netto 50-60Értelemszerűen minél jobb kellene, négymagos proci stb..
Köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
Sziasztok,
Épp tab váltás előtt állok, lenne rá 40-60e forintom.
8" vagy a fölötti kijelző méret lenne ideális, eddig androidot használtam, továbbra is azt szeretnék, de az sem baj ha Dual OS. Akksi idő fontos (tehát ne egy 8"-os tab legyen 3000 mAh akksival). Itthoni és eu-s ajánlatok érdekelnének. Ja és jobban bejön a 4:3 képernyő arány.Köszi a segítséget előre is.
-
tjb007
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
tjb007 #64344 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, így már nem lesz keresési szempont, ha egy gép "csak" 4.4-es androidos, ha tudom, hogy van hivatalos frissítés.
Csak azért kérdeztem rá, mert van olyan gyakorlat is, hogy nem frissítik a már eladott készüléket, hanem kiadnak egy újabbat, ahol kb. csak az oprendszer frissebb...
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Szobatársam lezúzta a tablet-jét, és kellene egy másik, de sajna csak 20 ezer Ft a keret. Tudtok valamit ajánlani? Leginkább Facebook-ra, egyszerű játékra és netezésre lenne használva.
Előre is köszönöm! :-) -
York
tag
Sziasztok!
Edesanyamnak karacsonra keresnek 9"+ tabletet.
Az elvarasok 2GB ram, 4mag, normalis felbontas, jo ar, ha lehet magyar nyelv.
max 40 eft de inkabb olcsobban. EU teruleterol vennem.
Mit ajanlatok? -
tjb007
nagyúr
válasz
BomiBoogie #64341 üzenetére
Igen, teljesen hivatalosan tudod 5.0-ra frissíteni.
(#64342) csendes
Nem szükséges a céget és munkásságát bemutatni, tisztában vagyok ezekkel én is.
Kínai gyártók alatt a nagyobb, saját branddel is rendelkező OEM-eket értettem, nem ezeket a kicsi white box "manufaktúrákat", de igazad van, ajánlanak ilyeneket is, fogalmazhattam volna pontosabban is. Mondjuk az ajánlás még nem vonja maga után automatikusan a gyártást is. -
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #64339 üzenetére
Persze mega tegrat is lehetne emliteni...
(#64340) tjb007
A fel ev az nagyon ujahhoz kepest hogy van ceg ami evek ota gyart.
Ennyi ido alatt ki sem jon a gyerekbaja. -
csendes
addikt
válasz
tjb007 #64340 üzenetére
Inkább vezetéknélküli (baseband) chipseteket gyártanak. A nettó árbevételük 1 milliárd dollár fölött volt 2014-ben [link], ez nagyjából megfelel az AMD negyedéves árbevételének [link]. A fenti két tablet mellett a most megjelent Amoled kijelzős Samsung Z3 Tizen mobilban is Spreadtrum SoC van és néhány régebbi Lenovo okostelefonban is, és sok kínai "feature phone"-ban. A Samsung rákényszerült az olcsó megoldásokra az alsó szegmensben, de nem engedheti meg magának a garanciális költségek növekedését sem, vagyis a megbízhatóságra oda kell figyelniük.
Több kínai tablet-gyártó is ajánl Spreadtrum SoC [link] alapú termékeket. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
tjb007
nagyúr
Ennek igazából nincs szintje. Ami beton stabil az a Nexus széria, minden más bizonytalannak tekinthető.
(#64337) csendes
Annyira népszerű, hogy még a kínai gyártók sem alkalmazzák tabletben (és nem is fogják).
Gyenge és korszerűtlen az összes eddigi megoldásuk, cserébe viszont olcsóak. A Samsung is csak emiatt kezdte el alkalmazni a tableteknél is a telefonok után.
(#64338) cidalain
Annyira új, hogy lassan fél éve annak, hogy piacra került.
Valószínűleg azért is nem tűnt fel, mert itt sincs nagyon ajánlva pont a Spreadtrum SoC és az ára miatt. -
cidalain
veterán
válasz
csendes #64337 üzenetére
Igen, en is lattam a Samu tabot, de ez valami uj cucc lehet.
Uj dolgok meg sosem indulnak hiba nelkul...(#64336) phoenix1989
BF az usaban nov 27-en lesz. Hogy nalunk mikor az jo kerdes. Tavaly az egyik ceg egy hettel elobb tartotta, mig masok az amcsi idopontban. De azok szerintem szimplan hulyek voltak hozza...
BF mindig november 4. csutortokje utani pentek. De usaban van cyber monday is, ami utana hetfo, es csak online vasarlasnal van, es a cegek kotelesek mindent annyiert adni mint BF-kor. Ezzel probaljak csokkenteni az agyontaposas faktort, viszont megadjak az eselyt a jo arakra online is. -
csendes
addikt
válasz
phoenix1989 #64336 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #64333 üzenetére
Ez egy alap huawei annyira nem egy erogep.
Update
A masik 3 sokkal jobb. Az a spreadtrum soc szamomra tok ismeretlen.
Egy soc az vagy snapdragon vagy intel vagy mtk...A mediapad m2 na az mar jo. Csak az nem ez az arsav
-
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #64331 üzenetére
Alcor Zest Q880I
En nem ismerem ezt, de a tobbiek szoktak ajanlani ebben az arkategoriaban. -
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #64329 üzenetére
Hat gyakorlatilag ugy latom nagyon sok dolog jo lenne. Azonban mindrol le kellene mondanod, hogy ennyiert hasznalhato tabot kapj. (Nem lehet 10", FHD eselytelen, 2GB ram is messze van arban meg)
Lenovo A7-10, Acer Iconia B1-770, esetleg az Alcor 8"-osa -
phoenix1989
őstag
Helló mindenki.
Tablet vásárlás elött állok igy az ünnepek felé közeledve.
Átlag felhasználás lenne . internet, játék, esetleg film is. vegyesen ami kell. A keretem az 25k esetleg ha nagyon muszáj max 30k de jó lenne a 25k határon maradni egyenlőre. itthonról lene rendelve kintről még sose rendeltem igy nem nagyon merek belevágni a kártyás utalásokban meg nem is bízom benne.
Elvárások lennének de ahogy körbe néztem elég kompromisszumos lesz a dolog.
10" jó lenne bár elnézve a kínálatot nem nagyon találtam ilyen árban de ha lenne értelmes érdekelne. 8" ban nem néztem körül itt is érdekelne van e valami. de a leginkább ennyiért használható gondolom csak 7" ban lehetséges. gondolom 2 magban nem érdemes gondolkodni így marad a 4. Ram: hát ez megint olyan dolog hogy szerintem egy 2 GB szinte alap dolog lenne de nem igazán kapható enyiért ilyen szóval itt is marad az 1GB ram gondolom. Felbontás hát itt igazábol nem is tudom. olvastam telefonokrol meg tabletekről mindenhol azt irják hogy egy 4k meg ilyen hatalmas felbontások teljesen feleslegesek hisz egyrészt nincs ilyen felbontású film meg semmi igazán másrészt egy FHD felbontást feletti már a szemünk számára nem is érzékelhető.Igy akkor már ez sem olyan fontos. egy FHD jo lenne de az sem kaphato ahogy néztem ilyen árban igy itt is akkor egy hd legalább. 10" nál azért a HD is szerintem szép képet ad bár nem volt a kezemben még 10" os tab csak a 6,1 colos telefonom ami HD és megvagyok elégedve vele pixelnek nyoma sincs. Nem tudom 10" nál ez mennyit változhatna. Na azt hiszem ennyi elég kezdésnekTHX
-
tjb007
nagyúr
Alcor Zest Q780I
(#64322) Bici
Itthonról, újonnan, HDMI-vel Alcor Zest Q880I, külföldről (EU raktár) pedig: PIPO W4, Onda V820W, Cube T8, TECLAST X80HD.
-
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni.
Az elvárások:
■ 8+ hüvelyk (16:9/16:10 képarány)
■ normális kijelző, ami alkalmas filmezésre (1024*600 már elég, ha IPS)
■ használható tapipad
■ HDMI
■ USB OTG képesség
■ lehet új és használt is
■ itthoni és külföldi vásárlás egyaránt játszik
■ felhasználás: filmnézés, net, esetleg offline térkép
■ 30-35 körül meg szeretném úszniElőny, de nem feltétel:
■ erős akksi
■ megbízható, stabil CyanogenMod támogatás
■ jó lenne, ha kibírna 3-4 évetGPS, 3G, kamera, stb. nem kell, bőven elég a wifi.
Belső tárhelyre férjen el 5-10 progi, az adatok kártyán lesznek.Lehetőleg valami megbízható kütyüt szeretnék, nem MyAudio Next S7 szintűt...
Kössz!
-
ludla
őstag
Sziasztok! Tudom nem nagy a választék 15-20.000Ft kategóriában de melyiket lenne érdemes meg venni?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Graphics #64315 üzenetére
ASUS Transformer Pad TF103C/CX/CG (refurbished), ASUS MeMO Pad 10 ME103K, Huawei MediaPad T1 8.0, Lenovo A8-50
-
tjb007
nagyúr
válasz
cserri18 #64310 üzenetére
Nem kénytelenek, főleg nem úgy, hogy gyakorlatilag fogyasztóként semmiféle jog nem illet ott meg. Mondjuk e téren itthon sem sokkal jobb a helyzet, lerendezik azzal, hogy elírás és felesleges erősködni, mert fel van tüntetve az oldalon és a szerződési feltételekben, hogy felelősséget ezért nem vállalnak.
(#64313) Duliee
Refurbished belefér, vagy vadonatúj kéne?
-
Graphics
Jómunkásember
Ahoj Mindenkinek, tablet fronton nem mozgok annyit.
Kellene karacsonyi ajandek celzattal, hazai garancias tablet 40ezerig.
8-10" koruli meretben, markasabb
Mas kitetel egyelore nincs
Koszonom a helpet
-
-
mazsi
senior tag
Dual boot tabletből keresek stabilat lehetőleg 4:3 képaránnyal.
Nincs márkafétisem, Kínából, vagy európai raktárból rendelném. Rengeteg szopást találtam ezzel kapcsolatban. Nálam az Android a fő szempont, néha lenne jó a win.
Melyiket tudnátok ajánlani?
-
Onlány
tag
Sziasztok! Édesanyámnak szeretnék karácsonyra egy új tabletet vásárolni. Egy régi wayteq XTab 100-at váltana.
Méret 9,6"-10",
magyarországi beszerzés előnyben de ha van nagyon jó külföldi ajánlat azt is várom.
Internetes böngészésre lenne használva, ritkán skype és email küldés-fogadás. Játékok közül szókirakó, milliomos ami a maximum
Wifi kapcsolat elég nem kell LTE.
Összeg 50ezer-60ezer Ft között. Persze ha van olcsóbb az még jobb
1,5-2GB RAM lenne talán megfelelő.Az ötleteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest