-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
tjb007
üzenetére
Megérkezett a refurbished Asus Transformer Pad, amit csendes ft. linkelt az edigitaltól. A csomagban nem volt otg kábel, nem érdekelt ebayról 200 forint. A töltő nem teljesen új, de a tabi az igen. Egy gyárilag lezárt esd zacskóban volt. Abszolút tapi mentes új példány. A készülék valami csoda, a feleségemnek vettem mert az előző media droid nevű szörnyeteget mérgemben az állandó fagyások miatt földhöz vágtam. Én nem tudnám mire használni, annak ellenére hogy nagyon gyors meg jó is. Viszont van egy Gigabyte S 1080 windowsos tabletem ami windowssal teljesen használhatatlan volt. Eladni nem volt érdemes, próbaképpen tettem rá Arch Linuxot és azóta csak azt használom olyan jó lett. Köszönöm mindenkinek az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX