-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrégiben vettem egy asus memopad 8 me181cx táblát. Sajnos nem jött be
. Ezért átpasszoltam egyik családtagomnak. A problémám az , hogy netezés közben belassul a böngésző, akadozik a szkroll, a kijelzőt nagyítva kicsinyítve megáll pár másodpercre. A másik a tárhely
. semmi játék nincs rajta A PIXWORLD kivételével, egy World és egy exel, egy néhány pár megabájtos progi ( speedtest és hasonlok ), és vinyókol hogy nincs hely
, Pedig van még vagy 2 giga a 8ból. Próbáltam sdre átrakni a worldot exelt stb. de hibaüzenettel kilép áthelyezés közben ( próbálja újra ). Nemértem, ha nem engedi áthelyezni a telepitett alkalmazásokat, akkor miért van az Alkalmazás megtekintésénél olyan hogy ( SD re áthelyezés ) ?
.Szóval, én arra gondolok , hogy kevés neki az 1 gb ram, és a 8gb tárhely.
Hozzáértők segítségét kérem.
Mutatnátok olyan 2 gb ram és legalább 16 gb tárhellyel rendelkező 8" os táblát, amin nyugodt szívvel tudnék szörfölni ? ( és nem elmerűlni 2 kattintás között ).
Csak Mo-i vásárlás jöhet szóba.
Nem kell csúcskategóriás. Supportja jelenlegi viszonyok mellet legyen elfogadható, AKKUJA A LEHETŐ LEGJOBB.A memopad 8 ért 45k adtam. Ezért hajladó vagyok többet is ha nincs más mód.
PRO: azért van jó tapasztalat is
, akkuja valóba jó, átlag 8 óra kijelző használat mellett. E-book olvasásra tökéletes.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Ezért átpasszoltam egyik családtagomnak. A problémám az , hogy netezés közben belassul a böngésző, akadozik a szkroll, a kijelzőt nagyítva kicsinyítve megáll pár másodpercre. A másik a tárhely
. semmi játék nincs rajta A PIXWORLD kivételével, egy World és egy exel, egy néhány pár megabájtos progi ( speedtest és hasonlok ), és vinyókol hogy nincs hely
, Pedig van még vagy 2 giga a 8ból. Próbáltam sdre átrakni a worldot exelt stb. de hibaüzenettel kilép áthelyezés közben ( próbálja újra ). Nemértem, ha nem engedi áthelyezni a telepitett alkalmazásokat, akkor miért van az Alkalmazás megtekintésénél olyan hogy ( SD re áthelyezés ) ?
.
, akkuja valóba jó, átlag 8 óra kijelző használat mellett. E-book olvasásra tökéletes.
Dr.NX