- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tjb007 nagyúr válasz  Szmoki G

üzenetére Szmoki G

üzenetéreAz újba a refurbished is belefér, vagy csak vadonatúj jöhet szóba? 
- 

Szmoki G csendes tag Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, apumnak szeretnék venni karácsonyra egy alacsonyabb kategóriás tabletet. Nagyjából ezeknek a paramétereknek feleljen meg: ■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? Minimum 7" legyen, ha megoldható. ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindenképpen újat szeretnék vásárolni. ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Főleg internezetni, youtube-ozni, zenét hallgatni szeretne rajta. ■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Maximum 50 ezer Ft-t. Előre is köszönöm a segítséget. 
- 

GRaul őstag sziasztok, 
 amiket most edigitalnal lehet venni
 ASUS Transformer Pad TF103C/CX (refurbished) tabokat, azok kozul valamelyikhez van esetleg billentyuzet?
- 

tjb007 nagyúr válasz  Devil84

üzenetére Devil84

üzenetéreEnnyiért csak használtan jöhet bármi is szóba, de ennyiből még így sem nagyon fog kijönni egy normálisabb példány. (#63994) atom18 Lenovo A8, Lenovo A7-10, WayteQ xTAB-8X, ASUS MeMO Pad 7 ME176CX, ASUS Transformer Pad TF103C/CX (refurbished), ASUS MeMO Pad 10 ME103K (refurbished), Nexus 7 2013 (refurbished) 
- 

Devil84 csendes tag Sziasztok. Szeretnek venni egy tabletot, a keret max 10.eFt. melyik a legjobb vasar ebben az arban? Mit ajanlotok? Az se gond ha rootolni/romolni kell  Filmezesre, alap jatekokra, minimalis netezesre kellene. Koszi Filmezesre, alap jatekokra, minimalis netezesre kellene. Koszi
- 

cidalain veterán válasz  Astrasattila

üzenetére Astrasattila

üzenetéreAsus "ujabb", procija mar 4 magos (samu csak 2), es a kijelzoje sokkal jobb az asus-nak (felbontasban is, meg szinekben is, bar ez szubjektiv). 
 Ha kesei az asus, akkor mivel azok gyari 2 ev garisok voltak, lehet hogy van meg rajtuk 1-2 honap gari is. Foleg ha kicsit lehet alkudni az Asusbol en inkabb ezt vennem.
 (Samu tab 3 lite-okat viszont messzire keruld, eszedbe se jusson...)
- 

Haart addikt Lenovo A7 Adam 
 vagy
 Asus MeMO Pad 7 ME176CXMelyik a jobb? 
- 

tjb007 nagyúr válasz  kretenallat

üzenetére kretenallat

üzenetére
- 

Gasparius aktív tag Sziasztok! Adva van egy Samsung SM-T235-ös tablet, amit össze szeretnék kötni a TV-vel. 
 A TV egyik HDMI-jét egy átalakítóval a tablet micro USB-jéhez csatlakoztattam, de a TV (Panasonic plazma) nem ad képet.
 Olvasom, hogy akkor adja át a telefon vagy a tablet a képet, ha valami MHL-t támogat az eszköz. Na ezt nem értem.
 Tudnátok ebben segíteni?
- 

Analytikind csendes tag Sziasztok! 
 Az alábbiak közül melyik a legjobb vétel?http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_256077.html http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_252625.html http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_256039.html Előre is köszi a hasznos válaszokat  
- 

cidalain veterán válasz  Astrasattila

üzenetére Astrasattila

üzenetéreHardverapron van most Asus Memopad HD7 (ME 173CX) 16-ert. Jobbat most nem talaltam a kinalatban. Ami alatta van kerdeses, vagy tul regi, vagy tul gyenge. 
 Ha mast veszel esetleg, mindenkeppen az 1 GB ram lebegjen a szemed elott, es 4 magos CPU (esetleg 2 magos Inteles meg lehet).
- 

Astrasattila tag Szervusztok! Valami olcsó tabletet szeretnék venni. Feltétel annyi, hogy YouTube-ról mesét tudjon lejátszani. Tehát nincsenek különösebb igények. 7"-tól. Lehet használt is, csak ne hulljon szét a kezemben. Ár: max. 15 ezer. 
- 

kretenallat senior tag Sziasztok! 8"-os tabletben gondolkodom, de 10"-os is szóba jöhet. Megbízható, jól összeszerelt, jó akkus üzemidő. A felhasználás: net, netes filmnézés az asszonynak, néha egy kis játék nekem (warhammeres mobil humble bundle dolgai). 
 Felkészültem rá, hogy nem 20k lesz 100 alá próbáljuk belőni, ha lehet. 100 alá próbáljuk belőni, ha lehet.Külföldi rendelés, mert Írországban vagyok. Előre is köszi 
- 

- 

béci-100 csendes tag Helló.sziasztok. 
 Tabletet szeretnék venni,de nem értek hozzá ezért kérnék segítséget.Előre is köszi.-9.6-10.5 col 
 -ÚJ
 -Ithoni,de Eu-s raktárban található is érdekel,címmel
 -Kb. 4 mag,1GB ramnál kicsit több,legalább 16GB belső mem. bővíthető legyen,5-ös Android,Jó wifi,leg.5-6ó. üzem idő.
 -Használat: elsősorban nett böngészés,face,gyengébb,közepesebb játékok,film
 -Max 70e.szánok rá.
 Köszönök minden választ.
- 

SeatZola őstag Srácok! Mi a különbség az Edigitalos Asus Transformer Pad TF103CX és a TF103C között? Mindkettő azonos áron van.... 
- 

rocket nagyúr Sziasztok! 
 8" tabletben 60k korul, filmezes, ebook, kis jatek melyik tipusok ajanlottak?
- 

cidalain veterán 
- 

- 

Roli-01 újonc Üdv! Tablet vásárlásban szeretnék segítséget kérni, azon belül pedig azt szeretném kérdezni, hogy ezt a tabletet, érdemes-e még megvenni? 
 Most pont akcióban van, és elég jónak tűnik így speckók alapján, ráadásul Nexus. A topikjában is elég jókat írnak róla, de azért megkérdezem.
- 

tjb007 nagyúr válasz  Analytikind

üzenetére Analytikind

üzenetéreNincsen, legalábbis ennyiért. 
- 

tjb007 nagyúr válasz  asvald

üzenetére asvald

üzenetéreHa a gyári állapotra való visszaállítás sem segít(ett), akkor már csak egyetlen egy lehetőség maradt: a rendszer "újratelepítése". Ezzel annyi a gond, hogy nem áll rendelkezésre ROM, amit fel lehetne rá rakni, szóval tényleges megoldás nem lesz. Megpróbálhatod azt, hogy ezeket az alkalmazásokat letiltod, visszaállítod az alapverzióra és nem hagyod frissíteni/nem frissíted, aztán majd meglátod hogy alakul a dolog. (#63953) Elander Elég lenne a TF103C is. 
 Alternatíva: ASUS MeMO Pad 10 ME103K (refurbished is)(#63954) carrick16 Acer Iconia B1-830, ASUS MeMO Pad 8 ME181CX, CHUWI Hi8, Alcor Access O819M (#63956) Nataniel Lenovo A8 (de ennek az eleje fekete), WayteQ xTAB-8X 
- 

#81562624 törölt tag sziasztok! androidos tablet kellene főleg böngészéshez, esetenként médiatartalmak lejátszásához. elvárásaim: - legalább hd felbontású 8"as képátló (lehet 4:3-as is) 
 - szép kijelző,
 - hosszútávon gördülékeny, akadásmentes rendszer
 - mindenképp új kell itthoni boltból a garancia miatt.
 - a tabra szánt összeg: max. 50 ezer hufköszi.  
- 

Elander újonc Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni. Egy sürgős tablet vásárlás előtt állok, főként filmnézésre és játékra használnám (pl. Heroes III HD és Shadowrun), netezni csak módjával neteznék vele. Véleményetek szerint ezekre elég lenne egy Asus Transformer Pad TF103C 16GB Refurbished (38-ért látom)? Vagy egy komolyabbat kéne beszereznem pl. egy Asus Transformer Pad TF303CL-1D012A-at (80-ért látom, bár ehhez már nagyon össze kéne húzni a nadrágszíjat)? Esetleg ha tudtok alternatívákat azt is megköszönném (nem muszáj ASUSnak lennie), a lényeg az lenne, hogy 10 colos legyen és legyen benne elég craft, tehát szaggatás mentesen tudjam nézni a filmeket HD-ban (Full HD nem elvárás) és lehetőleg a játékok se akadjanak. Valahol 35-80 között gondolkodom, de mivel olyan rengeteget nem használnám, így minél olcsóbb annál jobb. Illetve még az lenne a kérdésem, hogy az első készüléknél, illetve az olyanoknál amelyek csak wifisek, úgy tudok vele netezni a mobilom segítségével, hogy a mobilomból csinálok egy aktív hot-spotot (vagy akár valahogy másképpen)? Elnézést a kérdésért, ezt már biztos kérdezték páran, és már meg is lett válaszolva, csak mire megtalálnám a commentek között beesteledne - illetve jelen esetben felkelne a nap  A segítségeteket előre is köszönöm. A segítségeteket előre is köszönöm.
- 

asvald senior tag Sziasztok Minap szereztem olcson egy serioux smo9qc tabot! 
 A kovi problemam van vele :
 Egy ido utan elkezdenek leallni az alkalmazasok google'alkalmazas indito,stb , viszont nem egyszeru modon!
 Folyamatosan dobalja ezeket az uzeneteket es ellehetetleniti a hasznalatot ,de olyan szinten hogy nem tudok atvaltani ezek miatt mas alkalmazasokra ,viszont ha nyomok egy rezetet akkor egy darabig semmi baja nincsen,arra is gondoltam, hogy valami google frissites belekavar a rendszerbe!
 Egyebek : android 4.2.2 jelly beam fut rajta
 Ha valaki tudna segiteni a megoldasban kerem jelezzeElore is koszi 
- 

csendes addikt 8" van bőven, kínai webshopból talán legnépszerűbb a dual OS 1920x1200 felbontású kijelzős [Chuwi Hi8] szállítással kb. 103 USD. 
 Magyar üzletből 8": [Alcor Q880I]
- 

csendes addikt MIvel a keret 30 ezer Ft (vagy max. 40), a 10" kijelzős kínaiak közül csak az EU raktárból rendelhetők jöhetnek szóba (különben +27% ÁFA is van), de most éppen nincs ilyen raktáron, legolcsóbb a dual OS [Chuwi Vi10] szállítással kb. 152 USD és ez még nem is FHD. Szokott lenni dual OS Cube I10 kb. 134 USD-ért szállítással, de most éppen elfogyott [link] 
- 

SAMG3 tag válasz  Dalzarus

üzenetére Dalzarus

üzenetéreSziasztok! Nagybátyámék szeretnének valami 10 inch körüli tabletet venni de csak olyan 30 ezer ft körüli összeget tudnának rá szánni. Gondolom ezért csodákat nem lehet várni de még is. Netezgetnének rajta otthon meg ilyen bugyuta játékokkal játszanának mint farm heroes saga stb.... Esetleg 40-45 ezerig el lehet menni. MIkettudnátok ajánlani? 
- 

Dalzarus tag Nahjó, úgy döntöttem lejjebb adok az igényeimből.  
 Tehát:
 Méret: 8"
 Felhasználás: játék és filmnézés (Tehát az egyetlen speciális kérésem a szép kijelző és a jó üzemidő)
 Keret: 50-100k
 Legyen legalább 2 giga ram és 32giga tárhely. De a 16 giga sem tragédia.
 Mik A legajánlotabb darabok, ezekkel a feltetelekkel?   
- 

Maffia91 aktív tag Sziasztok. Remélem nem offolok, de kíváncsiság kedvéért meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen árban tudnám eladni a Sony Xperia Z Tablet 16 GB/LTE típusú tabletem? 2 éves, T-mobilos, nem fogják letiltani. Alig használtam, csak filmnézésre vettem, de munkahely változás miatt már hónapok óta kihasználatlan. 5.0.1es android van rajta. Külseje újszerű állapotban, illetve adnék hozzá egy zipzáros tokot. Köszi a választ! 
- 

Logicman86 tag válasz  csendes

üzenetére csendes

üzenetéreElvileg recovery-ben a power gombbal is lehet lépkedni (röviden nyomja egyel lentebb lép, hosszan nyomva belelép). A külső usb-s billentyűzet móka az egyelőre necces, mert ebből a csodából ki van törve az usb port...(de szerencsére alaplap nem sérült, csak vissza kell forrasztani). Az lenne jó, ha recovery mode összejönne, mert onnan már lehet játszani sd kártyáról  
- 

csibba csendes tag Sziasztok! 
 Egy kis segítségre lenne szükségem!
 Tabletet szeretnék vásárolni, de elvesztem a rengetegben.
 30-60 ezer forint között keresek egy megbízható kis gépet.
 Ram-ot nem tudom, hogy mennyire eszik mostanában ezek a gépek, nem használtam androidot lassan 1.5 éve, ezért nem tudom, hogy pl 1.5gb mire elég manapság.
 Kijelző nem kell, hogy 9999ppi legyen, olyan kéne, ami olyan 30-40cm távolságból még kényelmes a szemnek
 Processzorokhoz abszolút nem értek, a lényeg hogy ne számoljak gyorsabban nála 
 Kamera nem lényeges, hogy mit tud és lehetőleg legyen benne microSD slotAmit kéne neki tudni: 
 -filmezés utazás közben-max. 720p HD, de leginkább xvid
 -tanulás: ppt, doc, adobe acrobat document
 -böngészés, hírolvasás, levelezés, közösségi oldalak
 Tehát, ha megy egy film és közbe kapok egy emailt, amiben van csatolva egy word documentum, akkor e 3 app használata még ne omlassza össze.Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek aki bármit is reagál erre  
- 

csendes addikt válasz  Logicman86

üzenetére Logicman86

üzenetéreVan egy lengyel leírás, de a Google Translate nemigen boldogul vele: [link]. Azt írják, ha jól értem, hogy adb-n keresztül be lehet lépni recovery-be, de semmi értelme, mert nem lehet a menüben léptetni Vol+/- nélkül (esetleg külső USB billentyűzettel?) Viszont valahogy így is tudtak rá telepíteni firmware-t. 
- 

Methionyl senior tag Sziasztok. 
 Nem tudom, hogy hová tudnék fordulni ezzel a baj (Ha nem ide tartozik akkor bocsánat (Ha nem ide tartozik akkor bocsánat ) )
 Van egy Samsung Galaxy Tab 4 -em (sm-t535) és ha leszeretnék tölteni a google play-ről vagy frissíteni meglévő alkalmazást, mindig hibát ír ki 492-es hiba kódra hivatkozva..
 Ötletek? 
 Köszönöm 
- 

Logicman86 tag Üdv ! Adott egy Overmax Quattor 7 típusú tablet. Hogyan lehet belépni recovery mode-ba ha nincs rajta csak egy power gomb és a hátoldalon egy reset nyílás? Nincs hangerő gomb... Köszi. 
- 

csendes addikt Elég részletesen leírják itt: [link]. Indítani kell egy bejelentést (ticket) [link], és az alapján például visszaküldeni a megadott címre (ami lehet EU vagy Kína). A visszaküldés költsége a vevőt terheli általában. Viszont ha Kínába kell kiküldeni és onnan jön vissza, akkor számlával igazolni kell az eredetét ahhoz, hogy ne kelljen ÁFA-t fizetni. 
- 

Sziasztok! Amlogic professzoros tabihoz (navon raptor 7) keresek valami recovery-t 
 A kutyu jelenleg bootloop-os A windows az eszkozkezelobe a meghajtokat latj (wpd-vel) a de nem tudom megnyitni oket ... Mivel lehetne kiserletezni? 
 Sajnos a kutyun nincs hangero szabalyzoElore is koszi a tippeket  
- 

jeni félisten Üdv Milyen tabletet érdemes venni? 
 Android,ill. Windows (MS tabletnek van külön fóruma?) vonalon melyek a jók ár/értékben?Amit keresek: 
 10-s méret
 4mag (több jobb lenne)
 hátsó minőségi fényképezés (a lehetőséghez mérten)
 SD kártya bővítés
 SIM kártya fogadás nem feltétel (ez jelentősen megdobja a tablet árát)
 Wifi esetén nem feltétel a DUAL mód.
 Windows előnyben mivel a faternak Nokia Lumia 820 telója van, a könnyebb használata miatt.Az ár max 40000Ft 
- 

mazsi senior tag válasz  bsanya

üzenetére bsanya

üzenetéreÉn a három közül a Teclastra szavazok majd. Messze annak van a legjobb híre és a 4:3 képarány fényévekkel jobb a többinél! Ha nem rohansz venni, és tálalsz még a malacperselyben, elgondolkodtató a Teclast x2 is. Brutális a sebessége. 
- 

csendes addikt válasz  IMIIKE1998

üzenetére IMIIKE1998

üzenetére
- 

csendes addikt Dual OS: [Alcor IQ935R 9,7"] 
 Windows: [Lenovo Tab Yoga 2 8" Windows][KIANO Intelect 8,9" 3G]
 EU webshopból jobbak az árak és nagyobb a választék, persze a garancia bizonytalan.
- 

jadi csendes tag halihó! 
 van nékem egy alcor comet q788l nevezetű masina, 5.1-es androiddal és a probléma ott kezdőik hogy szeretnék vele képernyőt rögzíteni (videót) amihez rootolni kéne a gépet, próbáltam már a farmroot-ot, nem akarja az igazságot, kingoroot pc verziója nem találja a készüléket és ennek az apk verziója meg error 0x117ebc nem csinál semmit, van-e valakinek valami okos megoldása?
- 

n-tek aktív tag Sziasztok! 
 Ide írok, mert windowsos témában nem kaptam választ.
 Új tabletet keresek, Mo-i vásárlással
 Munkához, pdf, office
 Windowsos operációs rendszerrel, akár dual os is, lényeg h legyen windows rajta
 Méret 8-10"
 Ár: 60-70000huf
 Köszönöm
- 

bsanya aktív tag Talán úgy döntök, hogy megvárom a november közepét a vásárlással... 
 E három közül melyiket ajánlanátok?:
 Chuwi Hi10 Cherry Trail X5 Z8300
 Teclast X98 PRO Cherry Trail T4 Z8500
 Onda V919 Air Cherry Trail X5 Z8300Mindhárom közel azonos paraméterekkel rendelkezik, melyiknek van "nagyobb" neve, biztosabb supportja? 
- 

mazsi senior tag Egész jó dual akciók vannak Geekbuyingon. 
- 

IMIIKE1998 őstag válasz  IMIIKE1998

üzenetére IMIIKE1998

üzenetéreValaki?  Annyi még, hogy újat szeretnék. Annyi még, hogy újat szeretnék.
- 

csendes addikt válasz  tomboy0013

üzenetére tomboy0013

üzenetérePróbálj egy másik klienst [link] és egy népszerű. kisebb darabot próbaképpen. Az is előfordul, hogy a szolgáltatói szerződésben szerepel, hogy a torrentet blokkolják. 
- 

ElGatto aktív tag Sziasztok! Páromnak és a gyereknek keresek Tabot. Ezeknél fontos, hogy a RAM 1GB felett legyen mint a telefonoknál vagy inkább a procitül függ a használhatóság? ■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 
 7" vagy felette
 ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
 Új
 ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
 Lehetőleg itthonról
 ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
 Párom netezésre, Gyerek játékra és Youtube - ra
 ■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
 30k
 ■ Konkrét elképzelés:
 Kb úgy menjen mint egy Sam Galaxy Ace 4 csak ugye nagyobb kijelzővel
 ■ Szin:
 mindegyEbben a kategóriában mik a bestbuy lehetőségek? 
 Köszi
- 

tomboy0013 veterán Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni, hogy egy Asus MemoPad 10" ME102A tipusú táblagépen hogyan lehetne működésre bírni a torrent klienst. Ha megnyitok valamit nem tölti csak áll a letöltés. Bármivel próbálkozom nem tölti. Google-be is kerestem de nem igazán találtam rá megoldást. 
- 

kisapa senior tag Sziasztok! Van egy Bluepanther Voyager GT 7 típusú tabletem. Eladás előtt szerettem volna vissza állítani a gyári értékekre,de azóta nem indul el. Hogyan lehetne rábírnom ,hogy mégis elinduljon? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

100 alá próbáljuk belőni, ha lehet.
 100 alá próbáljuk belőni, ha lehet. 

Dr.NX
 Dr.NX