-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szmoki G #63999 üzenetére
Az újba a refurbished is belefér, vagy csak vadonatúj jöhet szóba?
-
Szmoki G
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, apumnak szeretnék venni karácsonyra egy alacsonyabb kategóriás tabletet. Nagyjából ezeknek a paramétereknek feleljen meg:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Minimum 7" legyen, ha megoldható.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Mindenképpen újat szeretnék vásárolni.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Főleg internezetni, youtube-ozni, zenét hallgatni szeretne rajta.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
Maximum 50 ezer Ft-t.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
GRaul
őstag
sziasztok,
amiket most edigitalnal lehet venni
ASUS Transformer Pad TF103C/CX (refurbished) tabokat, azok kozul valamelyikhez van esetleg billentyuzet? -
tjb007
nagyúr
válasz
Devil84 #63993 üzenetére
Ennyiért csak használtan jöhet bármi is szóba, de ennyiből még így sem nagyon fog kijönni egy normálisabb példány.
(#63994) atom18
Lenovo A8, Lenovo A7-10, WayteQ xTAB-8X, ASUS MeMO Pad 7 ME176CX, ASUS Transformer Pad TF103C/CX (refurbished), ASUS MeMO Pad 10 ME103K (refurbished), Nexus 7 2013 (refurbished)
-
Devil84
csendes tag
Sziasztok. Szeretnek venni egy tabletot, a keret max 10.eFt. melyik a legjobb vasar ebben az arban? Mit ajanlotok? Az se gond ha rootolni/romolni kell
Filmezesre, alap jatekokra, minimalis netezesre kellene. Koszi
-
cidalain
veterán
válasz
Astrasattila #63991 üzenetére
Asus "ujabb", procija mar 4 magos (samu csak 2), es a kijelzoje sokkal jobb az asus-nak (felbontasban is, meg szinekben is, bar ez szubjektiv).
Ha kesei az asus, akkor mivel azok gyari 2 ev garisok voltak, lehet hogy van meg rajtuk 1-2 honap gari is. Foleg ha kicsit lehet alkudni az Asusbol en inkabb ezt vennem.
(Samu tab 3 lite-okat viszont messzire keruld, eszedbe se jusson...) -
Haart
addikt
Lenovo A7 Adam
vagy
Asus MeMO Pad 7 ME176CXMelyik a jobb?
-
tjb007
nagyúr
válasz
kretenallat #63981 üzenetére
-
Gasparius
aktív tag
Sziasztok!
Adva van egy Samsung SM-T235-ös tablet, amit össze szeretnék kötni a TV-vel.
A TV egyik HDMI-jét egy átalakítóval a tablet micro USB-jéhez csatlakoztattam, de a TV (Panasonic plazma) nem ad képet.
Olvasom, hogy akkor adja át a telefon vagy a tablet a képet, ha valami MHL-t támogat az eszköz. Na ezt nem értem.
Tudnátok ebben segíteni? -
Analytikind
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiak közül melyik a legjobb vétel?http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_256077.html
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_252625.html
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_256039.html
Előre is köszi a hasznos válaszokat
-
cidalain
veterán
válasz
Astrasattila #63982 üzenetére
Hardverapron van most Asus Memopad HD7 (ME 173CX) 16-ert. Jobbat most nem talaltam a kinalatban. Ami alatta van kerdeses, vagy tul regi, vagy tul gyenge.
Ha mast veszel esetleg, mindenkeppen az 1 GB ram lebegjen a szemed elott, es 4 magos CPU (esetleg 2 magos Inteles meg lehet). -
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Valami olcsó tabletet szeretnék venni. Feltétel annyi, hogy YouTube-ról mesét tudjon lejátszani. Tehát nincsenek különösebb igények. 7"-tól. Lehet használt is, csak ne hulljon szét a kezemben. Ár: max. 15 ezer.
-
kretenallat
senior tag
Sziasztok!
8"-os tabletben gondolkodom, de 10"-os is szóba jöhet. Megbízható, jól összeszerelt, jó akkus üzemidő. A felhasználás: net, netes filmnézés az asszonynak, néha egy kis játék nekem (warhammeres mobil humble bundle dolgai).
Felkészültem rá, hogy nem 20k lesz100 alá próbáljuk belőni, ha lehet.
Külföldi rendelés, mert Írországban vagyok.
Előre is köszi
-
-
béci-100
csendes tag
Helló.sziasztok.
Tabletet szeretnék venni,de nem értek hozzá ezért kérnék segítséget.Előre is köszi.-9.6-10.5 col
-ÚJ
-Ithoni,de Eu-s raktárban található is érdekel,címmel
-Kb. 4 mag,1GB ramnál kicsit több,legalább 16GB belső mem. bővíthető legyen,5-ös Android,Jó wifi,leg.5-6ó. üzem idő.
-Használat: elsősorban nett böngészés,face,gyengébb,közepesebb játékok,film
-Max 70e.szánok rá.
Köszönök minden választ. -
SeatZola
őstag
Srácok! Mi a különbség az Edigitalos Asus Transformer Pad TF103CX és a TF103C között? Mindkettő azonos áron van....
-
rocket
nagyúr
Sziasztok!
8" tabletben 60k korul, filmezes, ebook, kis jatek melyik tipusok ajanlottak? -
cidalain
veterán
-
-
Roli-01
újonc
Üdv!
Tablet vásárlásban szeretnék segítséget kérni, azon belül pedig azt szeretném kérdezni, hogy ezt a tabletet, érdemes-e még megvenni?
Most pont akcióban van, és elég jónak tűnik így speckók alapján, ráadásul Nexus. A topikjában is elég jókat írnak róla, de azért megkérdezem. -
tjb007
nagyúr
válasz
Analytikind #63960 üzenetére
Nincsen, legalábbis ennyiért.
-
tjb007
nagyúr
válasz
asvald #63952 üzenetére
Ha a gyári állapotra való visszaállítás sem segít(ett), akkor már csak egyetlen egy lehetőség maradt: a rendszer "újratelepítése". Ezzel annyi a gond, hogy nem áll rendelkezésre ROM, amit fel lehetne rá rakni, szóval tényleges megoldás nem lesz. Megpróbálhatod azt, hogy ezeket az alkalmazásokat letiltod, visszaállítod az alapverzióra és nem hagyod frissíteni/nem frissíted, aztán majd meglátod hogy alakul a dolog.
(#63953) Elander
Elég lenne a TF103C is.
Alternatíva: ASUS MeMO Pad 10 ME103K (refurbished is)(#63954) carrick16
Acer Iconia B1-830, ASUS MeMO Pad 8 ME181CX, CHUWI Hi8, Alcor Access O819M
(#63956) Nataniel
Lenovo A8 (de ennek az eleje fekete), WayteQ xTAB-8X
-
törölt tag
sziasztok!
androidos tablet kellene főleg böngészéshez, esetenként médiatartalmak lejátszásához.
elvárásaim:
- legalább hd felbontású 8"as képátló (lehet 4:3-as is)
- szép kijelző,
- hosszútávon gördülékeny, akadásmentes rendszer
- mindenképp új kell itthoni boltból a garancia miatt.
- a tabra szánt összeg: max. 50 ezer hufköszi.
-
Elander
újonc
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Egy sürgős tablet vásárlás előtt állok, főként filmnézésre és játékra használnám (pl. Heroes III HD és Shadowrun), netezni csak módjával neteznék vele. Véleményetek szerint ezekre elég lenne egy Asus Transformer Pad TF103C 16GB Refurbished (38-ért látom)? Vagy egy komolyabbat kéne beszereznem pl. egy Asus Transformer Pad TF303CL-1D012A-at (80-ért látom, bár ehhez már nagyon össze kéne húzni a nadrágszíjat)? Esetleg ha tudtok alternatívákat azt is megköszönném (nem muszáj ASUSnak lennie), a lényeg az lenne, hogy 10 colos legyen és legyen benne elég craft, tehát szaggatás mentesen tudjam nézni a filmeket HD-ban (Full HD nem elvárás) és lehetőleg a játékok se akadjanak. Valahol 35-80 között gondolkodom, de mivel olyan rengeteget nem használnám, így minél olcsóbb annál jobb. Illetve még az lenne a kérdésem, hogy az első készüléknél, illetve az olyanoknál amelyek csak wifisek, úgy tudok vele netezni a mobilom segítségével, hogy a mobilomból csinálok egy aktív hot-spotot (vagy akár valahogy másképpen)? Elnézést a kérdésért, ezt már biztos kérdezték páran, és már meg is lett válaszolva, csak mire megtalálnám a commentek között beesteledne - illetve jelen esetben felkelne a nap
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
asvald
senior tag
Sziasztok
Minap szereztem olcson egy serioux smo9qc tabot!
A kovi problemam van vele :
Egy ido utan elkezdenek leallni az alkalmazasok google'alkalmazas indito,stb , viszont nem egyszeru modon!
Folyamatosan dobalja ezeket az uzeneteket es ellehetetleniti a hasznalatot ,de olyan szinten hogy nem tudok atvaltani ezek miatt mas alkalmazasokra ,viszont ha nyomok egy rezetet akkor egy darabig semmi baja nincsen,arra is gondoltam, hogy valami google frissites belekavar a rendszerbe!
Egyebek : android 4.2.2 jelly beam fut rajta
Ha valaki tudna segiteni a megoldasban kerem jelezzeElore is koszi
-
csendes
addikt
8" van bőven, kínai webshopból talán legnépszerűbb a dual OS 1920x1200 felbontású kijelzős [Chuwi Hi8] szállítással kb. 103 USD.
Magyar üzletből 8": [Alcor Q880I] -
csendes
addikt
MIvel a keret 30 ezer Ft (vagy max. 40), a 10" kijelzős kínaiak közül csak az EU raktárból rendelhetők jöhetnek szóba (különben +27% ÁFA is van), de most éppen nincs ilyen raktáron, legolcsóbb a dual OS [Chuwi Vi10] szállítással kb. 152 USD és ez még nem is FHD. Szokott lenni dual OS Cube I10 kb. 134 USD-ért szállítással, de most éppen elfogyott [link]
-
SAMG3
tag
válasz
Dalzarus #63944 üzenetére
Sziasztok!
Nagybátyámék szeretnének valami 10 inch körüli tabletet venni de csak olyan 30 ezer ft körüli összeget tudnának rá szánni. Gondolom ezért csodákat nem lehet várni de még is. Netezgetnének rajta otthon meg ilyen bugyuta játékokkal játszanának mint farm heroes saga stb.... Esetleg 40-45 ezerig el lehet menni. MIkettudnátok ajánlani?
-
Dalzarus
tag
Nahjó, úgy döntöttem lejjebb adok az igényeimből.
Tehát:
Méret: 8"
Felhasználás: játék és filmnézés (Tehát az egyetlen speciális kérésem a szép kijelző és a jó üzemidő)
Keret: 50-100k
Legyen legalább 2 giga ram és 32giga tárhely. De a 16 giga sem tragédia.
Mik A legajánlotabb darabok, ezekkel a feltetelekkel? -
Maffia91
aktív tag
Sziasztok. Remélem nem offolok, de kíváncsiság kedvéért meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen árban tudnám eladni a Sony Xperia Z Tablet 16 GB/LTE típusú tabletem? 2 éves, T-mobilos, nem fogják letiltani. Alig használtam, csak filmnézésre vettem, de munkahely változás miatt már hónapok óta kihasználatlan. 5.0.1es android van rajta. Külseje újszerű állapotban, illetve adnék hozzá egy zipzáros tokot. Köszi a választ!
-
Logicman86
tag
válasz
csendes #63937 üzenetére
Elvileg recovery-ben a power gombbal is lehet lépkedni (röviden nyomja egyel lentebb lép, hosszan nyomva belelép). A külső usb-s billentyűzet móka az egyelőre necces, mert ebből a csodából ki van törve az usb port...(de szerencsére alaplap nem sérült, csak vissza kell forrasztani). Az lenne jó, ha recovery mode összejönne, mert onnan már lehet játszani sd kártyáról
-
csibba
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tabletet szeretnék vásárolni, de elvesztem a rengetegben.
30-60 ezer forint között keresek egy megbízható kis gépet.
Ram-ot nem tudom, hogy mennyire eszik mostanában ezek a gépek, nem használtam androidot lassan 1.5 éve, ezért nem tudom, hogy pl 1.5gb mire elég manapság.
Kijelző nem kell, hogy 9999ppi legyen, olyan kéne, ami olyan 30-40cm távolságból még kényelmes a szemnek
Processzorokhoz abszolút nem értek, a lényeg hogy ne számoljak gyorsabban nála
Kamera nem lényeges, hogy mit tud és lehetőleg legyen benne microSD slotAmit kéne neki tudni:
-filmezés utazás közben-max. 720p HD, de leginkább xvid
-tanulás: ppt, doc, adobe acrobat document
-böngészés, hírolvasás, levelezés, közösségi oldalak
Tehát, ha megy egy film és közbe kapok egy emailt, amiben van csatolva egy word documentum, akkor e 3 app használata még ne omlassza össze.Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek aki bármit is reagál erre
-
csendes
addikt
válasz
Logicman86 #63934 üzenetére
Van egy lengyel leírás, de a Google Translate nemigen boldogul vele: [link]. Azt írják, ha jól értem, hogy adb-n keresztül be lehet lépni recovery-be, de semmi értelme, mert nem lehet a menüben léptetni Vol+/- nélkül (esetleg külső USB billentyűzettel?) Viszont valahogy így is tudtak rá telepíteni firmware-t.
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy hová tudnék fordulni ezzel a baj(Ha nem ide tartozik akkor bocsánat
)
Van egy Samsung Galaxy Tab 4 -em (sm-t535) és ha leszeretnék tölteni a google play-ről vagy frissíteni meglévő alkalmazást, mindig hibát ír ki 492-es hiba kódra hivatkozva..
Ötletek?
Köszönöm -
Logicman86
tag
Üdv !
Adott egy Overmax Quattor 7 típusú tablet. Hogyan lehet belépni recovery mode-ba ha nincs rajta csak egy power gomb és a hátoldalon egy reset nyílás? Nincs hangerő gomb...
Köszi.
-
csendes
addikt
Elég részletesen leírják itt: [link]. Indítani kell egy bejelentést (ticket) [link], és az alapján például visszaküldeni a megadott címre (ami lehet EU vagy Kína). A visszaküldés költsége a vevőt terheli általában. Viszont ha Kínába kell kiküldeni és onnan jön vissza, akkor számlával igazolni kell az eredetét ahhoz, hogy ne kelljen ÁFA-t fizetni.
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Amlogic professzoros tabihoz (navon raptor 7) keresek valami recovery-t
A kutyu jelenleg bootloop-osA windows az eszkozkezelobe a meghajtokat latj (wpd-vel) a de nem tudom megnyitni oket ...
Mivel lehetne kiserletezni?
Sajnos a kutyun nincs hangero szabalyzoElore is koszi a tippeket
-
jeni
félisten
Üdv
Milyen tabletet érdemes venni?
Android,ill. Windows (MS tabletnek van külön fóruma?) vonalon melyek a jók ár/értékben?Amit keresek:
10-s méret
4mag (több jobb lenne)
hátsó minőségi fényképezés (a lehetőséghez mérten)
SD kártya bővítés
SIM kártya fogadás nem feltétel (ez jelentősen megdobja a tablet árát)
Wifi esetén nem feltétel a DUAL mód.
Windows előnyben mivel a faternak Nokia Lumia 820 telója van, a könnyebb használata miatt.Az ár max 40000Ft
-
mazsi
senior tag
válasz
bsanya #63921 üzenetére
Én a három közül a Teclastra szavazok majd. Messze annak van a legjobb híre és a 4:3 képarány fényévekkel jobb a többinél!
Ha nem rohansz venni, és tálalsz még a malacperselyben, elgondolkodtató a Teclast x2 is. Brutális a sebessége.
-
csendes
addikt
válasz
IMIIKE1998 #63905 üzenetére
-
csendes
addikt
Dual OS: [Alcor IQ935R 9,7"]
Windows: [Lenovo Tab Yoga 2 8" Windows][KIANO Intelect 8,9" 3G]
EU webshopból jobbak az árak és nagyobb a választék, persze a garancia bizonytalan. -
jadi
csendes tag
halihó!
van nékem egy alcor comet q788l nevezetű masina, 5.1-es androiddal és a probléma ott kezdőik hogy szeretnék vele képernyőt rögzíteni (videót) amihez rootolni kéne a gépet, próbáltam már a farmroot-ot, nem akarja az igazságot, kingoroot pc verziója nem találja a készüléket és ennek az apk verziója meg error 0x117ebc nem csinál semmit, van-e valakinek valami okos megoldása? -
n-tek
aktív tag
Sziasztok!
Ide írok, mert windowsos témában nem kaptam választ.
Új tabletet keresek, Mo-i vásárlással
Munkához, pdf, office
Windowsos operációs rendszerrel, akár dual os is, lényeg h legyen windows rajta
Méret 8-10"
Ár: 60-70000huf
Köszönöm -
bsanya
aktív tag
Talán úgy döntök, hogy megvárom a november közepét a vásárlással...
E három közül melyiket ajánlanátok?:
Chuwi Hi10 Cherry Trail X5 Z8300
Teclast X98 PRO Cherry Trail T4 Z8500
Onda V919 Air Cherry Trail X5 Z8300Mindhárom közel azonos paraméterekkel rendelkezik, melyiknek van "nagyobb" neve, biztosabb supportja?
-
mazsi
senior tag
Egész jó dual akciók vannak Geekbuyingon.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
IMIIKE1998 #63896 üzenetére
Valaki?
Annyi még, hogy újat szeretnék.
-
csendes
addikt
válasz
tomboy0013 #63902 üzenetére
Próbálj egy másik klienst [link] és egy népszerű. kisebb darabot próbaképpen. Az is előfordul, hogy a szolgáltatói szerződésben szerepel, hogy a torrentet blokkolják.
-
ElGatto
aktív tag
Sziasztok!
Páromnak és a gyereknek keresek Tabot. Ezeknél fontos, hogy a RAM 1GB felett legyen mint a telefonoknál vagy inkább a procitül függ a használhatóság?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
7" vagy felette
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Lehetőleg itthonról
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Párom netezésre, Gyerek játékra és Youtube - ra
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
30k
■ Konkrét elképzelés:
Kb úgy menjen mint egy Sam Galaxy Ace 4 csak ugye nagyobb kijelzővel
■ Szin:
mindegyEbben a kategóriában mik a bestbuy lehetőségek?
Köszi -
tomboy0013
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy egy Asus MemoPad 10" ME102A tipusú táblagépen hogyan lehetne működésre bírni a torrent klienst. Ha megnyitok valamit nem tölti csak áll a letöltés. Bármivel próbálkozom nem tölti. Google-be is kerestem de nem igazán találtam rá megoldást.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van egy Bluepanther Voyager GT 7 típusú tabletem. Eladás előtt szerettem volna vissza állítani a gyári értékekre,de azóta nem indul el. Hogyan lehetne rábírnom ,hogy mégis elinduljon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest