Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeann
csendes tag
válasz Brain75 #5883 üzenetére
Sikerült megmenteni. Lefotóztam azt a nyavajást, ami belement. Azt hittem szívbajt kapok, mikor megláttam. Remélem nem lesz baja a csatlakozónak, mert ez valamilyen speciális végű (40 pin vagy hasonló), gondolom nem könnyű beszerezni.
És ebből milyen tanulságot kell levonjak? Ne csatlakoztassam 4 éves számítógéphez az USB-t?
Akárhogy is, nagyon köszönöm ezt a villámgyors segítséget!
-
Exelsior
senior tag
válasz Brain75 #5792 üzenetére
tessék itt az új market, csak rakd fel az apk-t és mennije kell. én nem teszteltem mert itthon az egyik régi Wifi-met sem látja ez a jószág. sem a dlink dongle-t sem a laptopom wifi adapterét. Minden más router-t lát a házban XD
Android Market v3.0.26:[link]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Exelsior
senior tag
válasz Brain75 #5696 üzenetére
akkor már engemet is érdekelne mert a csomagbol kimaradt nekem most a USB MASS storage nem müködik asztali gépen win 7-en. laptopon felismerte rendesen és ott is win 7 van. meg elég idegesitő hogy van belső 4 gigád de szinte minden program rá erőltete hogy SD kártya kell neki. Játékok stb.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
foxi69
tag
válasz Brain75 #5692 üzenetére
Örülök neki, használd egészséggel. Ezek szerint elképzelhető, hogy az én mini USB OTG adapterem nem jó (mondjuk kipróbálni nem tudom, így vakon elhiszem). Akkor visszatértem az alapproblémámhoz, hogy honnan tudok ilyet Mo-on beszerezni, ami tuti működik is?
Engem mondjuk egyre jobban zavar ezek után, hogy egy 1,10 USD/db áron postaköltséggel beszerezhető tartozék hiányában a gép nem használható teljes értékűként.
Kb. most így értékelnék 5-ös skálán:
Wayteq XPAD 70 - 4,5
Wayteq support - 1,5 (korábbi e-mailes érdeklődésemre legalább válaszoltak, bár a megoldáshoz való közelítés 0).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest