Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Ha jól sejtem jFox az adapterem "tesójával" használja a saját tabletjét, így azt kell hinnem, hogy az adapter jó.
Amit írsz rendben is van, csak az előzetesen beharangozott megjelenési időpontjához képest heteket késett eszköznél már nem lenne pofám azt írni, hogy folyamatban lévő kompatibilitási vizsgálat és felkutattam volna azt a magyarországi forgalmazót, aki hozzá megfelelő USB OTG adaptert árul. Ha már nem adok tartozékként a géphez, akkor legalább annyiban segítem a hülye vevőimet, hogy megadom nekik mit és hol vegyenek hozzá.
A lényeg változatlanul az, hogy a meghirdetett funkciók alapból nem használhatóak (azt sem tudjuk milyen eszközökkel lesz kompatibilis, nem adunk hozzá tartozékként megfelelő átalakítót és azt sem adjuk meg hogy hol és pontosan mit vegyen hozzá a paraszt).
Az árérzékeny magyar piacon ezzel a géppel szerintem komolyan lehetne szakítani, de ez a terméktámogatás nem jobb (sőt rosszabb), mint a Kínából beszerzett tableteké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX