Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Projektor topic
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
Nekem van egy SenseV7-em kéznél, elvárásaidnak mindenben megfelel a gameloft játékokat leszámítva, játékokban nem nagy májer, videólejátszásban annál inkább.
Netezéskor, olvasáskor, képnézéskor a nagyobb felbontás teljesen másik szintre emeli a gépet. Belátási szögei 3 irányból jók, 1 irányból szar, rena nemtudom hogy teljesít itt.
Lassan küldöm vissza kínába gariztatni a rossz gombja miatt (a 3 ból egy gombja rossz volt) aztán valószínűleg eladom és beérem egy e-inkes olvasóval, de eléggé jó kis gép. Edit: Szoftverileg elég szar egyelőre, idővel ez is javul persze, ha jól tudom már van rá cyanogenmod fw, de én nem próbáltam mert kivették belőle a cuccot amitöl olyan jó volt videólejátszásban
Ja és flashben sem épp király, bár én nem láttam még szépen működő flasht kínain. (egyáltalán minek nektek flash? mit csináltok vele?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- E-roller topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Windows 11
- Arc Raiders
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Genius SW 5.1 Home Theater
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX