- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeann
csendes tag
válasz
megalover #6323 üzenetére
Ezt már próbáltam, egyáltalán nem tetszett. A kezelőfelület számomra borzalmas. A könyvjelzőket nem lehet olyan sorrendben rendezni, ahogy szeretnéd. A YouTube-on pedig Flash Playerért könyörög, ami egyértelműen telpítve van a táblagépen.
A Dolphin for Pad tetszett még, de a könyvjelzősáv szerintem ott is pocsék, Google Acc-ból nem tudja mappánként rendezni az importált könyvjelzőket, többszáz könyvjelzővel pedig nem szeretnék még egyszer vesződni.Ha még valakinek van ötlete, kényelmes, bevált böngészője, annak várom írását!
LeeAnn
-
Saccco
nagyúr
válasz
megalover #6081 üzenetére
Tény, hogy felüdülés, ha valamin nem a Made in China felirat díszeleg...
(#6085) Nafika:
Merimobiles-ék pont most akciózták le az összes Flytouch3 változatot. ($160-210)Biztos láttad a logouton simonzé cikkét a Flytouch2-ről. Ha jól nézem, csak a dupla memória (512MB) és a dupla tárhely (4GB) a különbség a 3-hoz képest.
-
Luissimo
veterán
válasz
megalover #5968 üzenetére
szerintem az nemteljesen ugyműködik, ahogyan te gondolod.
Ahhoz kétfajta net elérés szükséges az eszközön legalább."A nem túl bonyolult program lényege, hogy az aktív internetkapcsolattal rendelkező – praktikusan mobilinternetes vagy vezetékes kapcsolatot használó – gépre telepítve hozzáférési pontként (routerként) működteti a beépített vezeték nélküli hálózati vezérlőt, így a hozzá kapcsolódó gépeken is lesz internetelérés"
Ebből a mobilnet továbbosztását wifin már most is tudja az android, vezetékes LAN csatlakozás meg belátható időn belül nemigen lesz a droidos mobilokba beépítve (hálistennek)
Tehát én nemfűznék ehhez a dologhoz tul nagy reményt.
-
Luissimo
veterán
-
Pantok
aktív tag
válasz
megalover #5541 üzenetére
Egyáltalán nem.
Engem a nagy kijelző vonz benne, a dell streak pont az ellenkezője mivel alig nagyobb mint egy telefon. A problémám az hogy a nagy kijelző mellé egy vastag káva és nagy súly társul.
Értem hogy "valahol fogni is kell" de lévén egy ilyen gépet már nem egy kézzel fog az ember (mert nem tud) 1cm vagy kevesebb is bőven elég az ujj számára.
Illetve lehet ez csak tévképzet de a 16:9-es képarány sem az igazi már ebben a méretben. -
megalover
tag
válasz
megalover #5537 üzenetére
Nos, hát, sikeresen kipróbáltam egy kártyával végre. Az eredmény megdöbbentő és tanulságos is egyben:
Amikor nincs benne a SIM, akkor a "Cell Standby" - Minden Egyéb Progik fogyasztási aránya: 70(~75)% és 30(~25)%
Míg ugyanez, ha benne van a kártya és csatlakozott valamelyik mobilhálózathoz (ergó így nem keresgéli a hálózatot folyamatosan!) már a következő értékre változik: 40(~45)% és 60(~55)%
Vagyis a tanulság része ennek az, hogy csak-csak muszáj venni bele egy telókártyát is, ha az energiatakarékosságról is gondoskodni szeretnénk....
Ezúton üdvözlöm a DELL okos fejlesztőmérnökeit....
-
hun_gery
aktív tag
válasz
megalover #5526 üzenetére
táblát rootolod,
root explorert megveszed, felteszed
system/app mappában a telephonyprovider.apk és phone.apk állományokat átnevezed modjuk .apk.BAK-ra, jön a hibaüzenet, sírásrívás a rendszer részéről, restart, boldogság.
Ha valami cucc nem mene emiatt (azonosítási probléma) akkor ugyanez visszafelé, lényeg, hogy ne töröld, hanem átnevezd a 2 apk-t -
Saccco
nagyúr
válasz
megalover #5348 üzenetére
Hát eléggé gyerekcipőben jár még az a lépesméz.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
megalover #4876 üzenetére
Azért odébb vannak még azok, illetve a megjelenések. Amúgy amit tudni lehet róluk előre, az nagyjából itt össze van szedve.
-
megalover
tag
válasz
megalover #4458 üzenetére
Hüpp-hüpp.. HIPP-HIPP HURRÁ!! Megy a DELL Streak
és futkározik már rajta a 3G Net is... Rövidesen hosszabbra nyúló részletes beszámoló várható róla.. és csak 60K volt, számomra ilyen árba a legjobb vétel volt (már-már)tablet kategóriában... TESZTELGETEM!
Most egyelőre még a frissítés megy rája...
-
megalover
tag
válasz
megalover #4441 üzenetére
Bassza a csőrömet, de nem tudom beállítani vele a 3g működését. Húgom t-mobile (usb-pendrájvos) SIM-jét raktam bele. A neten talált leírásokból pedig beállítgattam az APN-t és a többit, de eddig még csak telefonálni tudtam róla, ami igencsak érdekes dolog.... SOS segítség valaki!
(lehet hogy ezzel nem fog menni)
-
rakal
senior tag
válasz
megalover #4403 üzenetére
Szép,de imádkozzál,nehogy a kijelzőn legyen egy "micro" fraktúra,mert akkor oda az olcsó vásárlás öröme(csak az óvatosság mondatja velem,nem akarok károgni,de kicsit gyanús a dolog,persze lehet,hogy egy CEO által kibontott luxuspéldányt fogsz ki null karccal,ami tényleg csak a teszt kedvéért lett kibontva...)
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
megalover #4378 üzenetére
Helyileg is ott lakozik.
-
tjb007
nagyúr
-
harry
veterán
válasz
megalover #4287 üzenetére
És a 10" változat mennyi, még 2 hónap?
Van arról valahol lista, hogy mely tabletek vannak kiállítva? Vagy amiket árulnak, azok kipróbálhatók? Megnéznék már egymás mellett 7-10"-ból 1-1 gépet - sőt, akkor már 4:3 és 16:9 arányokat is (vannak is ilyen gépeik amúgy, pl. Samu Tab, ViewSonic10; WayteQ, iPad). -
aag
őstag
válasz
megalover #4214 üzenetére
"Talán írok is nekik ezügybe."
Ne türelmetlenkedj! Hamarosan lesz itt annyi-féle tablet, hogy még az Isten sem látott annyit. Majd kell valamiféle táblázat az összehasonlításukhoz, hogy el tudjunk igazodni köztük. Egy biztos, ha eddig nem vettem, most már bizony kivárom a bőséget!
-
válasz
megalover #4204 üzenetére
Gyakorlatilag a képpont sűrűségről és a felbontásról, képarányról ír,amit az android alkalmazás fejlesztésnél egy erre kialakított emulatorban tesztelhet a fejlesztő. Azaz megnézheti,hogy valójában hogy fog festeni a programja.
Az android SDK (fejlesztőkörnyezet) miatt,gyakorlatilag még androidos készülékkel sem kell rendelkeznie,hogy alkalmazásokat fejlesszen,teszteljen és feltöltse őket a marketre.
-
Chaser
legenda
válasz
megalover #4186 üzenetére
It a cpu-ra is kisebbet írnak, wifi se n-es. Azért remélem a gyártó jobban tudja
z0d1AK: Kompromisszumot tudni kell kötni. Én nem várom el, hogy mindenben hozza egy 100-150k-s gép tudását ha jóval olcsóban adják mint a "profi" gépeket. Részemről ami fontos 1-2 mediaplayer, ebookreader, esetleg valami office, értelmes böngésző. Netalántán pár logikai játék ha létezik ezekre ilyen. Egy normális képnézegető aztán kész. Aki meg 300k alkalmazásból akar naoi szinten válogatni mert olyanok az igényei, az vegyen 100k+ kategóriás gépet.
-
Luissimo
veterán
-
-
Chaser
legenda
válasz
megalover #4154 üzenetére
Csak az epadra kerestem rá, mondjuk nagyon rosszat nem láttam róla. tetszik amit linkeltél, nem ismerem ezt a világot, de látom nagyobb a felbontás és kapacitív a kijelző, majd mindjárt "ráolvasok"
Nem sürgős éppen.
A speedshop amúgy milyen bolt? napokban egyik webshopban véletlenül ráklikkeltem egy blue panther thunder-re, meg is örültem neki, milyen kis fasza jószág...aztán utána olvasva már nem örültemUtána jött az epad. Viszont a párduc speedshopnál br 40k, másutt meg inkább 50k alatt kezdődik. Ráfizetéssel adnák vagy hogy csinálják? Epad viszont nincs náluk. Egy biztos, nagyon max 50k-ig érdekel valami megoldás. ilyen gyatra 1 év garral többet nem adok ilyenért. Láttam az acer cuccát is, a500 vagy mi, de 100k fölött 1 év garral
50k alatt még valahogy feldolgoznám ha elhalálozna, de éppen ezért minél olcsóbb annál jobb.
-
Pantok
aktív tag
válasz
megalover #4065 üzenetére
"nem kell izgulnom sem, hogy teljesen kidobott pénz lesz..."
Ilyet kínai tabbal sem kell tenned. Az abszolút legrosszabb eset az hogy néhány hónap használat után elromlik és kifizeted a postaköltséget a javításért. Ez a legrosszabb ami történhet tehát teljesen nemtudod ezzel se kidobni a pénzed, hacsak nem a legnyomorultabb oldalnak fizecc közvetlen átutalással paypal helyett, de akkor se bukott sokat az ember, mert annyi ésszel úgy is max zsebkendőnek használta volna azt a pénzt.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
megalover #4061 üzenetére
ehhh.... hülye időlimit...
természetesen nem akarlak meggyőzni/rábeszélni semmiről/re, vagy vitát szítni, mivel azt ondolom, hogy mindenki a saját pénztárcájának/igényének/merészségének megfelelően vesz bármit.
_nekem_ nem ér többet 200 usd-nál egy tablet....
jóbarátom ipad2-t vett... én javasoltam neki (az ő igényeinek/pénztárcájának az felelt meg leginkább)
van akinek 1500 usd is belefér. És ez így van jól... -
hun_gery
aktív tag
válasz
megalover #4061 üzenetére
ööö.... szerinted hol rakják össze pl. az iphone-t, ipad-ot, stb-t?
CEBIT-en pedig igensok kínai van mostanság...
de Te is kiállíhatsz, ha megfizeted a helypénzt...
ramos 2008-as CEBIT-en (ők eléggé kínai?)
azért lássuk be, a wayteq nem egy világmegváltó cég. (ettől persze még lehet jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged