-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Az XPAD jó gép. Amit alapból tud, az teljesen rendben van nála (WIFI-s net hibátlan, multimédia kiváló). A terméktámogatásán kellene javítani. Kiegészíteni a tartozékokat egy USB OTG adapterrel (kábellel), hogy tudjon USB-s eszközöket és mobilnetes sticket kezelni.
Chaser
Valóban "szenvedek", mert kínai beszerzési forráson kívül nem jött ötlet másra. Ha tudsz valamit ne tartsd magadban, bátran tegyél be egy linket és vége a "szenvedésnek".
A gép jó (ezt egy pillanatig sem vonta kétségbe senki), a support pedig vacak. Ígéretek alapján nehéz bármit is működtetni, így nem fogadnék augusztusi frissítésre és a hiányzó tartozék gyors pótlására sem (2 hét alatt nem sikerült a Wayteqnek érdemben semmit sem lépni, a mobilstickes kompatibilitási vizsgálat is csak "folyamatban"). Lehetne ebből a cuccból ár/érték bajnok is, de ehhez a cég részéről más hozzáállás kellene.
-
Chaser
legenda
Egy tag szenved itt az otg kábel miatt, más még nem panaszkodott túlzottan
Nem tudom mit olvastál, minden eddigi tesztben is pozitívan nyilatkoznak róla, az itteni tulajok is elégedettek pár kivételtől. 45k vagy alatta, magyar gari, mi kell még? Jah a kábel, azt majd lassan mellékelik ha minden igaz, ezért nem vettem még én se, és megvárom a 2.3-at amit aug-ra ígérnek. Talán az ára is finomodik még.
-
Exelsior
őstag
Wayteq xpad-70-ról lehet rosszakat halottál, én csak ajánlani tudom. a mali 400 gpu elég durván megdobja a 3d-s részét a tábletnek. De a proicja sem gyenge habár nem tegra de amire kell arra bőven elég. van több sensora is nem csak egy. De te tudod.
a gameloft-os játékokat lazán viszi de még a tegrásokat is. nálam mennek. -
Saccco
nagyúr
A Dropad A8X-et nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged