-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Noname AKAI tablethez töltőt hol tudnék beszerezni gyorsan? Hardverapron annyira nem találtam. Gondolom sima kínai tablet töltő 2 amper és a régi nokia-hoz hasonló nagyon vékony csatlakozü
-
kmisi99
addikt
válasz
nightmare13 #11783 üzenetére
Kösz az ajánlást utánuk nézek!
-
kmisi99
addikt
35-40 000 ft ig bezáróan milyen tabletet ajánlotok? 10 colos legyen. Semmi extra kívánság nincs csak kellene pár ajánlat.
-
kmisi99
addikt
Ez nekem jött volna?
Amúgy ezt nézegettem.
[link]
Mik a kritériumok? Kiforratlan rom(eléggé totyog az 1ghz es procin a 2.2)? Gyenge anyagminőség? -
kmisi99
addikt
Tudnátok max 100-120 dollárét valami jó kínai tabletet ajánlani? Külföldi webshopból venném azért dollárt írtam.
-
kmisi99
addikt
Nézegettem az ankaka és a pandawilles tableteket. Van tapasztalatotok vajon van rájuk vám? (ha jól tudom néhány kedves kínai ajándék megjelölést rak rá hogy ne legyen vám) Vagy kb sehogyse tudnám elkerülni a vámolást? Mert akkor már tökmindegy ha itthon veszem meg.
-
kmisi99
addikt
Sok hozzászólásnál látom hogy az emberek az ilyen magyar áron kínált 40-50 000 res nem épp a leg erősebb tableteket nézegetik holott szerintem ugyan olyan jó minőségűt lehetne venni kínából 20-25 000 rekért. Tartanak az emberek tőle vagy mi az okat hogy akár 2x árat is fizetnek érte mert szerintem nagyon jók a kínai tabletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest