- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Autós kamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Ha jól sejtem jFox az adapterem "tesójával" használja a saját tabletjét, így azt kell hinnem, hogy az adapter jó.
Amit írsz rendben is van, csak az előzetesen beharangozott megjelenési időpontjához képest heteket késett eszköznél már nem lenne pofám azt írni, hogy folyamatban lévő kompatibilitási vizsgálat és felkutattam volna azt a magyarországi forgalmazót, aki hozzá megfelelő USB OTG adaptert árul. Ha már nem adok tartozékként a géphez, akkor legalább annyiban segítem a hülye vevőimet, hogy megadom nekik mit és hol vegyenek hozzá.
A lényeg változatlanul az, hogy a meghirdetett funkciók alapból nem használhatóak (azt sem tudjuk milyen eszközökkel lesz kompatibilis, nem adunk hozzá tartozékként megfelelő átalakítót és azt sem adjuk meg hogy hol és pontosan mit vegyen hozzá a paraszt).
Az árérzékeny magyar piacon ezzel a géppel szerintem komolyan lehetne szakítani, de ez a terméktámogatás nem jobb (sőt rosszabb), mint a Kínából beszerzett tableteké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő