Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
-
Exelsior
senior tag
Wayteq xpad-70-ról lehet rosszakat halottál, én csak ajánlani tudom. a mali 400 gpu elég durván megdobja a 3d-s részét a tábletnek. De a proicja sem gyenge habár nem tegra de amire kell arra bőven elég. van több sensora is nem csak egy. De te tudod.
a gameloft-os játékokat lazán viszi de még a tegrásokat is. nálam mennek. -
Exelsior
senior tag
válasz
Brain75 #5696 üzenetére
akkor már engemet is érdekelne mert a csomagbol kimaradt
nekem most a USB MASS storage nem müködik asztali gépen win 7-en. laptopon felismerte rendesen és ott is win 7 van. meg elég idegesitő hogy van belső 4 gigád de szinte minden program rá erőltete hogy SD kártya kell neki. Játékok stb.
-
Exelsior
senior tag
+1 xpad 70-es. Ma vettem viszon van egy nagy gondom vele. Windows 7-en nem látja a MASS storage-t. Valami HTC dream-nek ismeri fel. nem tudok fel másolni semmit rá. Tud ebben valaki segiteni?
Meg tud valaki segiteni milyen tablet játékok vannak tabletek-re?
Meg kéne valami gyors Launcher ami nem szaggat. Azért ez nem egy rossz hardver ami alatta van mégis akad.Köszi üdv. Exelsior
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi., 10.2'' Retina, + Pencil + billentyűzet
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-17IKB - i5-7G I 8GB I 128SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest