Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
Igen tényleg létezik a dokkoló, de sajnos idehaza alig lehet kapni, vagy ha mégis akkor horribilis áron. Nem úgy "északi szomszédunknál" ugyanis odaát nézegettem, és pár szlovák boltnál 40-50 € magasságán van, ha tényleg igaz... Onnan kéne valahogy beszerezni egy példányt, mert így már szerintem reális az ár!
Az mondjuk egy másik kérdés, hogy mi a francért kéne rá az a hdmi, amikor a HD videókat szaggatva játsza le - ha ugyan le tudja játszani. Így aztán se füle, se farka...
-
keccsa
aktív tag
A jellemzően statikus oldalakat prímán jeleníti meg, a mozgalmasokkal vannak gondok...

A sebesség vállalható, de alapvetően a böngészés furcsa élmény a lassú képfrissítés miatt. A felbontás príma, a 16 fokozatú szürkeskála pedig szép képeket eredményez, de e-bookok olvasásán túl alapvetően akkor is maximum levelezésre, illetve netes újságok olvasására ajánlható (arra viszont kitűnő)!Olvasással 3-4 hetet is kibír, folyamatos wifivel még nem próbáltam, de egy-másfél hetet szerintem úgy is menne egy töltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bluetooth hangszórók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest