- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Jön a Marathon új pályája, a Cryo Archive – rejtvényekkel, hétvégi korlátozással
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Diablo II: Classic és Resurrected
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
üzenetére
A Fury memoriakezelese utanmar nem nagyon kell nekem annak hasznossagat magyarazni
A tobbit mar annyisszor kitargyaltak ezen topik lakoi es azt is ezen a szintem miert ertelmetlen, ha veszel 100e ft-ert egy kartyat, ne az az evi, per ezer ft-nyi villanyszamla szamitson...Raadasul van egy erdekes tapasztalatom tavaly marcius ota nem volt semmilyen driver problemam (290X -Fury X)
Mostanaban meg zsinorban jonnek a driverek es teszik a dolgukat. Erthetetlen... Ciki lassan.Amikor a 3db 980 Ti-t probaltam, ott mar beleszaladtam parba, nem veszes de ha mar ezen szorozunk...
SZERK: amugy meg amig a kartya teszi a dolgat es neked megfelel senkit nem erdekel milyen a szine, a felhasznalok tobbsege igy van vele. Aki a ket ceg rivalizalasabol ekkora szemelyes hadjaratot folytat annak meg sok a szbad ideje, energiaja

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A tobbit mar annyisszor kitargyaltak ezen topik lakoi es azt is ezen a szintem miert ertelmetlen, ha veszel 100e ft-ert egy kartyat, ne az az evi, per ezer ft-nyi villanyszamla szamitson...
Mostanaban meg zsinorban jonnek a driverek es teszik a dolgukat. Erthetetlen... Ciki lassan.