Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egy árban volt minden típus, +/-5000Ft. Az nem tétel már egy ilyen drága kártyánál, vagy legalábbis nem lenne szabad az legyen. A Gigát ehhez képest pár napig 25 000-el adták olcsóbban a többinél, akkor vettem, hülye lettem volna kihagyni. Úgy viszont piszokul megérte, nem is bántam meg. Nekem tökéletes volt néma csendben 900/1250MHz-en, a gyárihoz képest -50W-ot fogyasztva. A különbözetből később le is vizezhettem volna valami komplett rendszerrel, így nem volt vesztenivalóm és ott volt a 3 év gari is.
Amúgy a tuningot is szépen bírta, csak akkor már visított rajta a hűtés, azt meg én nem bírtam. 
Normál 290 árakon megtartottam volna amúgy a Vapor-X 280X-em.
Így viszont a kíváncsiság győzött.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy a tuningot is szépen bírta, csak akkor már visított rajta a hűtés, azt meg én nem bírtam.