- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Nem mondok magam ellen. Én most is állítom ,hogy 12-be tényleg erős kártya a Fury. Most az ,hogy belsős adatokkal nem spamolhatok teli egy fórumot msot mit tegyek.. Ha megkövezel akkor sem tudom most kifejteni. attól még nem vagyok fan boy mert kitartok pár dolog mellett és Én nem a guru3d és társai testekből indulok ki . Gondolom ,ha Te is olyan környezetben dolgozol vagy csinálod a dolgokat Téged is kötnek szabályok nem? I7-tel doglozom és NV-vel szóval fölösleges megint AMD fanboysággal jönnöd. Én szerintem is elrontotta amrketinget a AMD ,de szerintem inkább azzal ,hogy mikor jelent meg.
Remélem egálság alakul ki a 12-be ,hogy rendes árak legyenek Én csak ebbe bízom. Nem abba,hog yaz egyik erősebb a másik nem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- YouTube
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Vicces képek
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest