Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz
hokuszpk
üzenetére
De, sokszor látni teszteken, hogy a default állapotban is simán le van tojva a gyári spec, de a gyári spec. is valahol félúton van a komoly és a nevetséges közt.
Nem vitatom, hogy telibex@rják a speceket a gyártók sok esetben, ne értsetek félre ! Ez tény, de az is sztem, hogy egy 54 sec-ig tartó rövid (rövid
) időre megengedett 2x -es tdp valahol vicceske. Amit egy terheleltlen pillanat, akár egy magon is (azt hiszem elég egy is, ebben nem vagyok biztos, de kb. mindegy is. Közel egy perces full load.) triggerel és újraindulhat...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) időre megengedett 2x -es tdp valahol vicceske. Amit egy terheleltlen pillanat, akár egy magon is (azt hiszem elég egy is, ebben nem vagyok biztos, de kb. mindegy is. Közel egy perces full load.) triggerel és újraindulhat...