- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yutani
üzenetére
Csak azoknál, akik nem gondolkodnak, ott működik a lejáratás része. A legtöbben oda is írták twitteren a kommentbe hogy hülyeség.
Az eredti Twitter bejegyzés , amit eza Battalglia nevű valaki meglovagolt Július 15-én az csak annyit jegyzett hogy megtalálták a Lanczos forráskódjait az FSR ében de kb itt le is zárta.
Ahhoz költött ez a valaki ilyen sztorikat, hogy megy Nvidián minden játékban,meg csak egy driveres ficsőr. Aki valaha használta anno videólejátszásra az már találkozott ezzel az opcióval, én is, tudom mire való. Eszembe se jutna játékra aktiválni. De látod így is mennek hozzá a kommentek, hogy 1660 , just work!! és hasonló szuper géniuszoktól vannak Twitteres szivecskéi...Abu:
A képen amit belinkeltem egy fül alatt van a skálázó és az ahhoz tartozó élesítő szűrő. Ennél jobban nem tudom leírni neked hogy ÉN külön veszem a szűrőt és a skálázót, de a Twitteren született bejegyzésben egybe van vonva... Vonatkoztass el tőlem kérlek ,köszönöm...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest