Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yutani
üzenetére
Csak azoknál, akik nem gondolkodnak, ott működik a lejáratás része. A legtöbben oda is írták twitteren a kommentbe hogy hülyeség.
Az eredti Twitter bejegyzés , amit eza Battalglia nevű valaki meglovagolt Július 15-én az csak annyit jegyzett hogy megtalálták a Lanczos forráskódjait az FSR ében de kb itt le is zárta.
Ahhoz költött ez a valaki ilyen sztorikat, hogy megy Nvidián minden játékban,meg csak egy driveres ficsőr. Aki valaha használta anno videólejátszásra az már találkozott ezzel az opcióval, én is, tudom mire való. Eszembe se jutna játékra aktiválni. De látod így is mennek hozzá a kommentek, hogy 1660 , just work!! és hasonló szuper géniuszoktól vannak Twitteres szivecskéi...Abu:
A képen amit belinkeltem egy fül alatt van a skálázó és az ahhoz tartozó élesítő szűrő. Ennél jobban nem tudom leírni neked hogy ÉN külön veszem a szűrőt és a skálázót, de a Twitteren született bejegyzésben egybe van vonva... Vonatkoztass el tőlem kérlek ,köszönöm...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Overwatch 2
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Heroes of the Storm
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest