Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sakal83
üzenetére
R9 380-ról váltottam RX 470-re, és egy markánsabb teljesitménykiugrásra számitottam. Ez nálam csak nyomokban tartalmazott több teljesitményt, de a Crimson driver megbizhatatlan müködése még tovább nővelte az ellenszenvet az AMD videókártyák iránt. Néztem a tesztekben a GTX 1060-at, de nálam a játékok közben leadott teljesitményszint borzasztott el igazán. Nem igazán találtam egyéb megoldást és egyből Nvidia GTX 1070-re váltottam. Ez már azt a teljesitményszint növekedést hozta, amit már évek óta elvártam volna. Ezt még tovább fokoztam a GTX 1070 Ti videókártyával, ami a játékokban nekem teljesen jó FullHD/100Hz-re. Természetesen azért van még hova fejlődni, mert némelyik játék már négynél több magot és szálat képes produktivan kihasználni. AMD fejlesztések (ha igazak...) folyamatosan érkeznek, de ilyen új és kézzel fogható játékos kártya még sehol sem kapható. Miközben az új konzolokba megint összelegoznak egy AMD videókártyát, addig PC-re megint nem érkezett semmi. Csak jőn... Közeleg a tél...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- Nyaralás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- Inno3D GTX1060 3GB / Beszámítás OK!
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- FRISSÍTVE /01.24./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB - 1 vagy 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest