Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Kinek az érdekét kéne néznem amikor vásárolok magamnak egy VGA-t, az AMD-ét mert "szegényeket" megszívatták az exmérnökeik?
Ugyan már, ez szerintem nem így működik a vásárlók többségénél. Amennyiben az Intel letesz az asztalra egy ár/teljesítményben elfogadható terméket simán megveszem és az sem fog különösebben érdekelni ha csak tőlük lehet majd VGA-t venni. Mellesleg ezt úgy sem fogják engedni a hatóságok, hogy egyszereplőssé váljon a VGA piac. Én optimista vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyan már, ez szerintem nem így működik a vásárlók többségénél. Amennyiben az Intel letesz az asztalra egy ár/teljesítményben elfogadható terméket simán megveszem és az sem fog különösebben érdekelni ha csak tőlük lehet majd VGA-t venni. Mellesleg ezt úgy sem fogják engedni a hatóságok, hogy egyszereplőssé váljon a VGA piac. Én optimista vagyok