- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Logitech szerviz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17
üzenetére
Egyáltalán nem természetes a vegyes értékelés. Főleg, ha játszol vele és látod, hogy milyen gondokkal küzd. Egyszerűen ez a játék kb. pre-beta szinten áll. Emlékszel még a Battlefield 4 esetében a kezdeti multis gondokra. Na kb. olyan a PUBG, csak még ezerszer rosszabb. Idővel játszható játék lesz, de optimista esetben is kb. egy év múlva. Bár a mai nap után azt mondom, hogy két év, mert az elmúlt pár órában minden meccspróbálkozásomnál ledobott a fenébe a szerver.
A PUBG fejlesztőinek a legkisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy új UE4 verzióra álljanak át. Alig működik a játék 1.0-s verziójának a netkódja. Nagyon instabil az egész, és még szerverparájuk is lett a Meltdown patch miatt. Ha sikerült is játszanom az elmúlt héten, akkor is durván laggolt az egész.
Ha fizettem volna érte, most visszakérném a pénzem, mert ez egy fostenger. A játék maga jó, de nem megyek vele semmire, ha csütörtök óta nem tudok rajta játszani. Szerencsére promócióban kaptam kódot, így leszarom, hogy nem működik. A poén az, hogy tesóm péntek reggel tudott rajta játszani másfél órát, marha nagy pechem van, hogy pont akkor nem működik, amikor ráérek, de milyen már ez, hogy nekem kell alkalmazkodni a terhelésükhöz. Menjenek már a...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest